שלום לכולם...

שלום לכולם...

איפה האוכל של מאיוש ויוכי??? על למון דבש ופלפל אני בכלל לא מדברת... איפה כולם???????????

רותי410

New member
אם אין מאיוש ואין יוכי, אין פורום, מה?

יש כאן עוד כמה שמנפיקות מתכונים, אבל אין ספק שהן נותנות את הטון, וכשיוצאים לחופשה, מרגישים בחסרונן. למון דבש נעלמה, היא מנהלת סמויה, כי מן הסתם אין לה זמן. ופלפל שאטה התפטר מתפקידו לפני שהספיק להטביע את חותמו על הפורום. חבל. טוב, תתחילי לשלוח גם את תמונות ומתכונים, אחרת אין פורום פעיל. שיהיה יום טוב לך ולכולם

חס וחלילה רותי וחנה:)

להיפך:) התמונות שלכן תמיד עושות לי טוב:)))) סתם...נזכרתי בפורום בימים יור גדושים תמונות ומאכלים... עכשיו בהריון אני פחות ופחות מבשלת אז יותר נכנסת לראות מה חדש ומה טעים ולפנטז על אוכל:))))) אז הנה, בקשה ממני- יותר תמונות ויותר מאכלים:))))))))

רותי410

New member
שלא תטעי, שירה, אני אתך

בעניין הזה. באמת הן הרוח החיה כאן, וכשהן נעדרות, די ''מת'' פה. ועכשיו נכנסה גם פירגה האלופה, שהיא אוצר בלום של מתכונים, אבל היא גם בפורומים אחרים, ואין לה יותר מדי זמן לשהות פה. נקווה שיימצא הזמן. וכשאת אומרת ''התמונות שלכן'', לא שלי בטוח. כי רק לאחרונה רכשתי מצלמה, והעליתי לפורום תמונות בנאליות למדי. זה מה יש. כשיהיה לי משהו מעניין יותר, אשמח מאוד לשתף את כולם. ומאיוש ויוכי, לתשומת לבכן, אישה בהיריון זקוקה למטעמים שלכן, אז, אנא, חזרו מהר. ושיעבור לך הכול בקלות ובכיף, שירה. (ואפרופו לפנטז, זה בערך מה שאני עושה כאן בעיקר!!! חחח)

cial 1

New member
רוצה מתכון בבקשה חנהלה פ יש לי תבנית ל../images/Emo6.gif

צהריים טובים לך חנה פ יש לי תבניות פלסטיק לעוגות קטנות את מכירה כמו לצורה של סברינה אבל גדולה ל- מנות? אשמח לקבל ממך מתכון ורק בזמן הפנןי לך והכול משובח אצך תודה לאל יופי של אוכל מה כולם אוהבים מהקטן ןעד הגדול תודה לך גם על היופי הגדול שלך פה .חנה פ המשך צהריים הכי טובים ומתוק לך בבית את ענקית במיוחד בפשטחדות לכולם אני אומרת זאת לא רק אבל המון יש לך השקעה בזה?

חנהפ

Active member
עוגת שוקולד במיקרו

כוס קמח כוס סוכר 2 כפות שוקולית 2 כפות קקאו חבילה סוכר וניל חבילה אבקת אפיה 3 ביצים שלמות 1/2 כוס שמן כוס מים רותחים ציפוי: 50 גרם שוקולד מריר כף מרגרינה 2 כפות תמצית רום לערבב חומרים יבשים ולהוסיף 3 ביצים שלמות. לבחוש. את המרגרינה להמיס במים הרותחים (אפשר במיקרו) לערבב את הכל ביחד ולצקת לתבנית פיירקס משומנת בגודל המיקרו. לאפות 9 דקות בדיוק.

היי חנה../images/Emo13.gif

כשאת כותבת להמיס את המרגרינה במים הרותחים ובמצרכים יש 1/2 כוס שמן איכשהו זה נשמע מוזר
למען ההבהרה אני מצרפת את המתכון המקורי כפי שאני פרסמתי אותו בזמנו.. תקראו את כל השרשור, התגובות והתמונות וההזדהות שלי, זה משעשע! אני אמרתי שם שאפשר להחליף את המרגרינה ב1/2 כוס שמן, אבל לא ממליצה לשנות את המתכון. יאללה תיהנו ויום דבש! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=744&msgid=53152477&archive=1

עטרהלה

New member
רקדנית הרוח-איפה היית?חיפשתי אותך הרבה זמן ול

ולא מצאתיך בשם שלך"רקדנית הרוח", יכול להיות שהיית תחת ניק אחר?בכל אופן, רציתי להגיד לך שיש לי הרבה מאד מהעוגות שלך שהם פשוט חבל"ז. העוגה שלך "שוקולד ללא ביצים מצילה אותי תמיד כשאני נתקעת ורוצה עוגה דחוף לאותו יום ורק ביצים חסרות. מחכה למתכונייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אל תאכזבי. שמחה לראותך!

liat94

New member
עטרלה יקירתי, המתכון לעוגת השוקולד

ללא ביצים היא שלי, וכן אני מסכימה איתך שהיא מצילה הרבה כשאין להם ביצים בבית.... גם רקדנית הרוח ציינה בהכנה שמקור המתכון הוא אני
אני שמחה שהרבה נהנים ממנה תמשיכו להנות ליאתי

חנהפ

Active member
הי רקדנית, העוגה נהדרת , ואני הכנתי עם שמן

יצא מעולה, בטוח יותר בריא

cial 1

New member
צהריים טובים לחנה פ תודתי לך כאן../images/Emo24.gif

רושמת ב= AT WORD למתי קצת גם על איך להעתיק מיד וגם קצת לצלם. תודה לך חנהלה ושוב יום הכי חם לך וחשוב לשמור על הבריאות חני מודה לך.

רותי410

New member
יופי שאת מצילה את המצב!!! מה זה, פסטה?

אם כן, אפשר מתכון? מתה על פסטה, והצירוף של פסטה וגבינה גומר אותי!!

חנהפ

Active member
זה מאפה פסטה וכרובית

1/2 חב' פסטה פרפרים או צינורות, לבשל לדרגת אל דנטה 1/2 ראש כרובית לפרק לפרחים קטנים, לבשל במי מלח, לסנן ולחתוך לפיסות קטנות לטגן 2 בצלים עם 3 שיני שום כתוש לערבב הכל עם 3 ביצים, 1 שמנת לבישול,200 גר' קצ'קבל מגוררת לתבל במלח פלפל ולאפות ב180 מעלות כ-חצי שעה.

למעלה