שלום לכולם...

cial 1

New member
רותי וחנה פ ממש צודוקות יום טוב חמודות שלי

ממש חוצה להגיב כך טוב תגובה נכונה קיבלה מה אנחנו לא כאן שואלים יפה וליוכילה ומאיש יש גם את החיים שלהם אין כול רגע לחשוב רק על המשאבים ללא בקשה מוצדקת מה זה כך האחרות באמת לא יהו פה כמוני וגם כמו חנה פ וכו כולם יוכילה היא ומאיוש לא רק נותנות את הטון והרבה יופי ווכבוד גדול ואמת ללא יוכי יהיה לי אני קשה אבל לכמה ימים זה בסדר וגם יש עוד חיים לכולנו. מאוד צודק התגובות שלך ושל חנה פ יהיה לכולם יום הכי טוב ובעזרת השם נעבור עוד ימים גדולים עם יוכי שלי ומאיוש וכול היקירות כאן אף אחד לא מחייב פה דברים יש בנו רק שני דברים מיוחדים והם לשתף את החברות חברים באהבתם למטבח וגם וזה גם התרומה לזות כמה יפה ששואלים ויש עונים נכון על חשבון זמן פנוי של כול תורמת כאן חני תמשיכו לאהוב ולכבד יחד יום הכי מתוק לכולם ונשיקות לרחוקות

רותי410

New member
חני, תודה על ההסבר המפורט בקשר לאמריקה.

אני כבר רואה שזה לא בשבילי. תיהני משהותך שם, מהמתכונים ומהידידות שתרכשי. בהצלחה.

רותי וחנה:) אין עליכן!!!!

תודה על התשומת לב:) גם אתן הרוח החיה של הפורום... הרבה נשים פתאום נעלמו לי... על מנהלי הפורום אני כבר לא שואלת:))) תודה:)

רותי410

New member
תודה רבה על האמון, חמודה, אבל את בטח

רוצה שהפורום הזה ייסגר, הא?
שיהיה לך ולכולם אחלה יום!!! ואל תחשבי שלא התלהבתי מהעובדה שהכנת מחשחש, כבר סיפרתי את זה לכולם (לעדנים, כמובן, האחרים לא מבינים במה מדובר), והם אמרו שהשגת אותי. אני בחיים לא הכנתי

ליןןןןן

New member
עזבי.. ההישג הגדול הוא שהשגת לי את המתכון..

זה פרוייקט בפני עצמו, במיוחד שאף אדם שפגשתי לא הבין איזה שפה אני דוברת.. ואת לא מאיימת אני עדיין בעדך!

cial 1

New member
רותי10 צהריים טובים קבלי יצרות ממני גם../images/Emo24.gif

למה רק אליך אני פונה כי את היחדה שנותנת לי מחמאות אולי זה הכי יפה ואולי זה כי אחי כמו אח לאחות רק אני ואת עם זמן יותר פנוי מקווה שלא טעיתי אני הרוב לבד בבית ואת גם על פי מה שהבנתי היקירות עם הרבה תעסוקה ובשמחות אמן אני מבינה כול אחת כאן ראית איך הם מגיעות לפורום היפה שבזכותם הוא עולה על הרבה פורמים מהרבה סיבות לא סתם מצאתי עצמי פה יוכי נתנה לי חום ואני לה מודה על והיא הכתר כאן אפ על פי שיש את הגדולת מאיוש חנה פ פריגה ועוד כולם פה ענקיות אני לא מחדשת דבר אני היא החדה ואני מבינה מזה זמן הכול טוב פה תמיד למען הכשר ליחד את האחרים שלומדים לכבד את הכשות גם. טוב רותי אני כול אחת כאן מכבדת ואוהבהת ומקווה שהכול הדדי. שני עוגות שאני מנסה לתת והמצלמה מתעקשת על הקובץ זה הכי מרגיז יותר מאשר לקבל מחמאה.
אחת מהעוגות לאח שלי ליום הנשואין השני" כן אחרי 25 שנה מגיע לו מזל טוב ושניה לכלה היא אובהת מתוק ולי רק שני פורסות מגיע לי? עדיף כך.

cial 1

New member
ועוגת המלון באותו.. מתכון של הקיווי אבל

מלון קטן עושה את זה ליום הנשואין שלי אחי .

עטרהלה

New member
תתפלאי,אבל גם אניובטח אחרות מתלהבות מיצירותיי

מיצירותייך. רק לא תמיד אני, באופן אישי, מתאמצות לכתוב דברי התפעלות מסיבה זו או אחרת.אבל בהחלט ראיתי הרבה ממעשי ידייך והם בהחלט מוצלחים לכל דעה!!

cial 1

New member
עטרלה צהריים טובים אלי פנית? תודה על הכול

א אני רק באהבה עותבת וגם לא נורא אם אין זמן לתת מחאה פה מחאה שפ אבל אני הדגשתי לרותי כי אני תניד ממנה מקבלת הראשנה תגובה ויחד מחמאה ואין יותר מתוק מלקבל זאת ויוכילה תמיד משבחת את הדברים גם הכי קטנים לא נורא אין כאן כוונה של היא נתנה והשניה לא םניתי כך לרותי שלנו כי היא מבינה אותי וגם זה מה שהבנתי לעתוב בואותו הרגע אני ביום שבת ויום ראשון ננתי כמה דברים נכון קטנים ואף אחד לא נתן יחס? זה גם בסדר רק רותי וכמובן היו שאלות חמודות עם ואם? עד שהגיעה המלכה שלי והיא יוכילה ונתנה לי להרגיש יופי של קיף אין היא מדגישה לי הכול נראה טוב זה גם חשוב לפעמים.. אם רוצים עכשיו כאשר אני רואה משהו של כול אחת םה מהגדולות ובכללעת אני - פשוט נםעמת ומקבלת הרגשה הכי טעימה ממש כמו בבית ועל זה אני מודה להם . גם על זה שהם משגעות אותי עם הדברים הגולים והקטנים. וכאן דגש לגביך. אני לא מכירה אותך ועכשיו כן ואמן והכול יבוא על מקומו ובמתכנותו ממך ממני מכולם ושוב מודה
והיה קיף לי גם קיף להגיב כך רק יש להודות
ולהכיר יום הכי מתוק לך עטרלה חני חג שמח לאילנות

רותי410

New member
הכול נראה יפה כל כך. וגם מקצועי.

אני לא רוצה להגיד איך העוגות שלי נראות!!! בכל אופן כל הכבוד, חני. רואים שאת מומחית במטבח. ואני מתארת לעצמי שהעוגות גם טעימות, נכון?

cial 1

New member
פרוסה קטנה מעוגת הכיפה זה מה יש

אין שהעוגה נפרסת? הכול מחולק לגן של הנכד כדי ושניה ישיר לגדולים החוגגים פעמים נשואים. ודותי לך רותי ולכולם יום הכי טוב כאן

למעלה