שלום לכולם!

שלא תחשבי שאני איזו נאיבית מטומטמת

שחושבת שכל מי שיקרא פה "סמים זה לא מזיק" ירוץ לקנות גראס. ממש לא! פשוט אני מפחדת שיווצר לאנשים רושם, מוטעה, שסמים זה לא מזיק. אני שמחה לשמוע שאתם מתכוונים להתאמץ למנוע את זה!!! ב-ה-צ-ל-ח-ה!

BlueCarrera

New member
אף אחד פה לא יוצר רושם שסמים זה...

לא מזיק. הרושם היחיד שאנו יוצרים הוא שהם "פחות מזיקים" וזאת עובדה. עכשיו גם אני מבין למה לא קראת את המידע שהבאתי לך, כי פשוט שכחתי לצרף אותו !!! טוב, אז הוא מצורף עכשיו. (תקראי גם את מה שאמרתי לך בהודעה הראשונה לגבי המאמרים)

קראתי...

ועכשיו, מה יש לי להגיד... אני לא יכולה להגיד שהמאמר לא מבוסס לחלוטין במציאות. אבל- הכותב גם השתמש בציניות וליגלוג כדי לכסות את הטיעונים הצודקים של אגודת אל-סם. אני מוכנה לקבל מחקרים רפואיים, של אנשים ידועים, שמראים שלסמים קלים אין תופעות לוואי קשות, שהם לא ממכרים, ולא מובילים לסמים קשים יותר. מאמרים כמו זה שצרפת, מעט מפוקפקים בעיני. הכותב טען שאגודת "אל- סם" לא ביססה את טענותיה, אבל גם הוא לא הביא ביסוס לשום טיעון שהעלה...

BlueCarrera

New member
ובצדק...

כי הטענות של הרשות למלחמה בסמים הם מגוחחות. ויש הוכחות לכך. גם בלי ציניות ולגלוג, טיעון עם הוכחה לוקח טיעון ללא הוכחה. (כי טיעון ללא הוכחה הוא בעצם דעה) משרד הבריאות הצרפתי לא מספיק מוכר בשבילך ? מי היית רוצה שיערוך את המחקר ? אריאל שרון ? מוטב גם שתקראי את התמונה הבאה: (כתבה שהתפרסמה בעיתון מעריב על המחקר + טבלת התוצאות כפי שתורגמה ע"י ידיעות אחרונות) (אם את לא מאמינה לנתונים בטבלה, את מוזמנת לפנות לידיעות אחרונות ולשאול אותם בעצמך !)

BlueCarrera

New member
העזרי בזכוכית המגדלת של Windows

או בתוכנה כמו ACDSee כדי לקרא את הכתבה.

קשכפית

New member
חלילה לי, מה פתאום

שאני אחשוב שאת נאיבית מטומטמת. יש לך דעה וזכותך להביע אותה. האם שמת לב לקישורים שקישרתי היום? זה מסוג הדברים שאני דואגת מידי פעם להביא, יש שם חומר שמסביר כל סם והתופעה והסכנות שטמונות בשימוש שלה. מה דעתך על זה? את רואה את זה באור שלילי/חיובי? חשוב היה לי גם להסביר לך כיוון שהזכרת פה ושם את הנפילה של טייגר המפורסמת ההיא, שתדעי שלא היה בזה שום עידוד ולא דוגמא, נהפוך הוא, היה בזה רק סבל - אין בזה יופי - תאמיני לי אני בתור בת זוג למכור, יודעת כמה זה לא זוהר - הסמים הקשים, אבל יחד עם זה גם יודעת כמו שכתבתי לך קודם שיש הבדל ענק בין זה ובין הגראס. זה לא שאני בעד או נגד, אני אישית לא מתכוונת ואף פעם לא חייתי מסביב לסם הזה (או אחר) אבל יחד עם זאת ברור לי מנסיון חיי, שעישון של גראס/חשיש פעם ב... בקטע חברתי כזה, בשליטה ולא להתכרע כל היום כל יום, זה ממש לא יותר מעישון סיגריה. תאמיני לי, אחרת לא הייתי כותבת את זה.

Wedwil

New member
סרטן ומריחואנה

במריחואנה משתמשים כדי לעודד חולי סרטן לאכול ולשמח אותם. נראה לי שמתמשים בזה רק כדי להקל על חודשיהם האחרונים של חולי סרטן סופניים

astral72

New member
שמעתם את הפרסומת החדשה בגלגל"צ?

זו שאומרת שמספרת על החבר של מישהי שהתחיל לעשן גראס ואח"כ (כמובן עפ"י התיאוריות של ג´ודי-ניר-מוזס-שלום-ולהתראות-סטיב) - הופך להיות ג´אנקי של סמים קשים... נו באמת. אפילו אירופה של ימי הביניים הייתה פחות חשוכה מהמדינה הכאילו-נאורה שלנו. אחרי שמאכילים את הנוער פה בכאלה שטויות, מה הפלא שסחר בסמים קלים הוא העבודה המרכזית של כל בנאדם עשערי במדינה מוכת האבטלה הזו. ואדון סילבן שלום (בעלה של הג´ודית, שהיא במקרה גם יו"ר המלחמה לסמים...איך נתנו לעגלה הטיפשה הזו תפקיד כ"כ רגיש?), הוא זה שאחראי באופן ישיר לאבטלה - שמוסיפה מסוממים למדינה הדפוקה הזו. רבותי: הגיע הזמן להגיד את זה בקול רם: סמים קלים מצויינים לחופש שלך. אולי לא כ"כ לזיכרון לטווח הקצר, אבל בהחלט להרגשה הטובה במדינה מעוכה ומקומטת כמו שלנו. רוצים לדבר על בריאות? כל שנה, אבל כל שנה!, הפקולטה שבה מעשנים הכי הרבה גראס היא לא אחרת מאשר הפקולטה לרפואה באוניב´ ת"א. אז...שלא יעבדו עליכם.

חחחה.... אני מתנדבת במד"א

וכמעט כל הנהגים שם מעשנים. זה שמישהו יודע שמשהו לא בריא בהחלט לא מונע ממנו לעשות את זה... קשכפית, אני רואה את הלינקים באופן מאד חיובי. אני מאד שמחה שנכנסתי לפורום הזה. ואני אגיד לכם למה... היה לי קשה להבין איזה דיונים ניתן לנהל בנושא סמים מבלי לעודד שימוש בהם. אבל אני בהחלט רואה שאתם מוצאים על מה לדבר. אני מקווה שהפורום ישאר בנימה זו גם לאחר שיצא מזכוכית המגדלת של הנהלת תפוז ושאר הגולשים.

tiger

New member
זכוכית המגדלת תירד מיכאן פעם?ניראה

לך? מבחינתי היא תישאר ונישארת תמיד כי בכל רגע נתון גם בעוד שנה יכול להיכנס הגולש המתמיד ולהפוך ולהפוך בכל ההודעות שהיו או שיהיו כאן אי פעם כדי ליצלוב אותנו ולאכן זכוכית המגדלת כמו שאת מכנה אותה תישאר כאן תמיד.זה ממש בסדר מבחינתי (אני הירכבתי אותה על המסך) t

למעלה