שלום לכולם!

shirpan

New member
יואו זה ממש מדהים!

מרגיש לי פתאום שכמו שיש ליצנים רפואייים, צריכים להיות גם מטפלים בבובות רפואיים. נראה לי שאחד הדברים הכי מדהימים זה להיות כל כהזמן בהליך של למידה. אחד הדברים שאני מאחלת לעצמי בלי ספק - תמיד להמשיך ללמוד ולהתפתח. ממש תודה פיולה!

simba6

New member
שלום לך וברוכה הבאה

אני גם חדשה פה ומרגישה כמוך שנחתתי בארץ מדהימה עם המון צבעים, בובות, צלילים, אנשים מדהימים, מגוון שבילים שלאן שלא אפנה צפויות לי המון חוויות ומפגשים מלמדים מעצימים ועוד. יש לנו פה פורום מקסים, מפרגן ותומך ומעורר השראה ואפשר ללמוד המון... אני התחלתי ללמוד השנה במרכז לתאטרון בובות בחולון ואני ממליצה לך בחום לבוא לבקר ולהתרשם... מדהים אצלנו, מקום שפותח את הלב וגרם לי לחייך ומיוני בערך ועד היום החיוך איתי... המון בהצלחה וכיף סימון

הי שיר, ברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

גם אני בוגרת לימודים אצל דבורה. איזה כיף לך שהצטרפת! שמחה לספר לך שאני גם ליצנית רפואית וגם בובנאית, ונהנית מאד לשלב את השניים בבתי"ח ובמוסדות שונים. זה הדבר הכי טיפולי, מרפא ומשמח שיכול להיות! גם לחולים וגם לי עצמי... אני מעבירה סדנת בובנאות לסטודנטים שלומדים ליצנות רפואית, וכל פעם מחדש נהנית לראות איך הליצנים מתלהבים מהעוצמה של הבובה! אם זה מושך אותך, לכי על זה, ושיהיה
!

למעלה