שלום לכולם

lidor747

New member
*ידעתי נישכח כאן משהו

רון אחרי שלא עליתה בניקוד גם באיקרים אז אתה מודח גם משמה חחחח :p סתם אחי:p *כל עוד אנחנו מחזיקים עציצים כמו ניצן מקומך מובטח חחחח

nitzan456

New member
שתיקבר כמו צואה בחירייה !

אמן כן יהי רצון

nitzan456

New member
והמודח הבא בהישרדות איי גינדיס הוא ...

רון סיסו רון , אתה המודח ה-2 בהישרדות איי גינדיס . היית שחקן למופת ואסטרטג עוד יותר טוב , כנראה שזה לא הספיק פה . גש לכאן והבא את הלפיד שלך .

PinKy The KiNg

New member
חחחחחח אני זוכר אותך אתה זה הקוקסינל

בן 40 שמשחק כל החיים שלו במשחקי רשת ....

Yogev1982

New member
פשש איזה גבר אתה שאתה מקלל

ממש מטורף אני כבר לא יודע מי יותר עבריין אתה או חן קטן ואני בכוונה לא מוחק .... זה רק מראה כמה אתה טמבל לידעתך, 80% משחקני גינדיס הם בני 30+

GangLandx

New member
נוער של תחת יוגי זה אבוד ...

היינו בכינרת יומיים עם הילדים באוהלים , מסביבנו מאות טמבלים בני 15-16-17 שיכורים כמו תחת !!! ההבדל הגדול בין הדור שלנו לדור בחרא שלהם שאנחנו גם נסענו לכינרת להנות ולשתות (בירה לא יותר) הם באים לשתות להשתכר ואז להנות , הרי אפסי המוח האלה לא יכולים להנות ללא אלכוהול , המח שלהם שווה למוחה של גירית פצועה ביום שמש קייצי .. בושה וחרפה הנוער הזה והם עוד גאים בזה מבין ? טמבלים ללא עתיד !!!

PinKy The KiNg

New member
טוב גבר, אם אף דעה שלך אני לא מסכים ובטח שלא

עם זאת ... עדיף שהילד שלי ישתה ויהנה מאשר שיגיע לגיל שלך וישחק במשחקי רשת חחח

PinKy The KiNg

New member
לידיעתך 80 אחוז משחקנים גינדיס הם 7 אנשים...

ואל תבלבל ת'מוח עבריין שמה עבריין כולה אמרתי שהבחור קוקסינל

GangLandx

New member
וואוו הוא בן 40 ומשחק משחקי רשת

איזה מסכן ... ילד לך תגרד ברקטום יש לך תולעים והם משבשים את דעתך טמבל ... באיזו משוואה בעולם המפגר הזה מישהו בן 40 שמשחק משחקי רשת זה פסול ? אה נכון , במשוואה אצל הנוער השיכור שלנו ... טמבל בן טמבל .. כלומניק בדיוק כמו המשפחה שלך ..

PinKy The KiNg

New member
בעולם שבו יש חיים מחוץ למחשב...

ואתה לא מכיר את המשפחה שלי אז אל תזיין ת'מוח

fireforge

New member
ואתה סתם קוקסינל

שכל החיים שלו הם ביזבוז של אויר תחסוך לנו את החמצן בבקשה....

GindisTeam

New member
היי, גם אני זוכר אותך...

אתה זה הילד הבכיין שכל פעם חיסלו לו את המדינה :) אגב, אני בן 32, נשוי עם ילד, ככה שקוקסינל בטוח שלא, ויש לי הוכחות :) LOL

GangLandx

New member
אל תנסה לענות לו

רמת ההבנה שלו שואפת לרמת הבינה הממוצעת בפשפש מצוי ... גדול עליו

למעלה