שלום לכולם!

עפריקי

New member
שלום לכולם!

אני חדשה לגמריי בפורום הזה... ואני גם בצופים, אז ככה ש... זה טוב...=

MajorGad

New member
ברוכה הבאה...

תציגי את עצמך מה שמך באיזה שבט את באיזה גדוד את מה התפקיד שלך איזה הנהגה אני גד שבט מצדה גדוד כרמל (שמינסטים 2003) אני בועדת קהילה...אקיצר אני עציץ רוב הזמן אני בהנהגת י-ם

היי אני נעם...

הנהגת ירושלים שבט מצדה גדוד יזהר עולה לט´.... חמשושית בניין
!!!! חחח אהבתי את החתימה שלך!! חברה שלי היא הבת של פרנס....חח

שייה

New member
גם אני חדשה! ../images/Emo13.gif

גיליתי את הפורום הזה בידיוק עכשיו! כמה נחמד! ואני משבט אילת הנהגת דן-רמת גן!

עפריקי

New member
אוקי אז ככה: (איזה נחמדים!)

אני עפרי משבט נמרוד באשקלון הנהגת אה.... אנערף, מה לי ולהנהגה? חחח אף פעם לא אמרו לנו מי הם, ולאשאלנו גם=) כמה נחמד! אבל, תגידו- יש דבר כזה הנהגת הדרום? תודה לכם! נחמדים שכמוכם! וכמו כן, אני אחת מהטיפשות שבעולם, ואני אוהבת לכתוב תגובות אחרונה=) טיפשי למדי... אה ו.. תסתכלו בכרטיס האישי שלי ותראו שם את מה שצריך לדעת עלי...=) ו... אני בת 13 ביינתיים מגדוד מטר =) וחאלס איתי כבר! הנה החתימה שלי!:

אי ז´ו.....

גלי.... שבט מצדה גדוד מעפילים (עוליייים) אמ.... הנהגת ירושלים אויש והיה לי מזה כייף במחנ"ק!!!!!!!!!!!!!!! (זה היה משפט חובה) אני בת 13 וחצי ו......זהו!

עפריקי

New member
בדקתי את העניין ו....

מסתבר שאני כנראה מהנהגת הדרום! חחח אני רק שנה בצופים, אל תעשו ממני חכמה...=

MOLIG

New member
גם אני חדשה

אני מורן משבט יובל מודיעין הנהגת המרכז

וווואלה??????

אני מהנהגת דן רמת גן!! שבט רמת גן אמפרייייה כחול אדום בדם!!! ואני הולכת להדריך ד´ השנה!!!

ooooooofri

New member
חחחחחחחחחחח הוא ממצדה

מצדה נוהגים להפסיד לנו בכדור עף:) (יונתן)

ooooooofri

New member
בגלל שיש פה כל כך הרבה ממצדה:)

מי ילדי שמנת?שבט מצדה מי ילדי כפית זהב?שבט מצדה מצדה הם אלימים צ´ה, צ´ה צ´ה יאללה חבר´ה סכינים צ´ה, צ´ה צ´ה

greeneye

New member
מותר לספר גם על עצמי?

בתקווה שמותר- גל (המעדיפה להיקרא מותק ע"י החבר שאין לה
) שבט אופק (מרעות!! הקצפת שבתות זו היא הנהגת רעות! כופתים בחבל לא בחוט זו היא הנהגת רעות! מקום ראשון בצופיות זו היא הנהגת רעות! מקום ראשון בבטיחות זו היא הנהגת רעות! הנהגת מרכז (יש מי שלא מכיר את השיר למחנ"ק של הנהגת מרכז??) גדוד/ שכבת שורק (גדוד שורק שה לה לה לה לה המקום הכי סבבה שה לה לה לה לה!) בת 13 ו3 חודשים...

חחחח

איש טיפש שרים את השיר הזה על בית הכרם! ומי ילדי שמנת? בית הכרם ומי ילדי כפית זהב? בית הכרם ובית הכרם אלימים צ´ה צ´ה צ´ה אז יאלה ח´ברה סכינים צ´ה צ´ה צ´ה ובמקלות ואבנים צ´ה צ´ה צ´ה ובית הכרם אלימים צ´ה צ´ה צ´ה אם אתה שר את השיר הזה על מצדה זה כמו לשיר בל בל אריאל אריאל הקוקסינל. (במקום בל בל היובל היובל הקוקסינל).

אהההההההההם!

חחחחח..... זה דווקא שיר שקצת יותר מתאים לכם יא עשירים חח סתאאם אל תקחי ללב קחי לריאות בכלל, זה די הולך ככה: בית הכרם הם הילדי שמנת
יונתן הם עשירים
רכסים הם ערסים ופריחות
ומצדה הם טווווווווווווובים! ויש אצלינו מכל הסוגים(טוב מה לעשות) עד שכב"ג,ושכב"ג הם הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי הכי בעולם!
אה מצדה.....אין אין עליה,מתים עליה, היא הגדולה מכולם..... הייתי חייבת לכתוב את זה

למעלה