שלום לכולם!

ooooooofri

New member
אני לא ממש פוחד ממכם:)

למרות הגיל הצעיר שלי
כן עפרי אני בצופים מה לעשות אנשי מצדה שלי שתמיד אוהבים להפסיד

ooooooofri

New member
Majorgod או מה שזה...

למצדה יש מבנים בגובה מטר שאוהבים גם להפסיד

MajorGad

New member
דבר ראשון..

תודה שעשית אותי אלוהים...אני ממש נהנה מהכבוד.. דבר שני? ראית את השער שלנו?! 8 מטר ואני לא מגזים...אפילו שניר העריך אותו ככה! דבר שלישי והכי חשוב...מי זכה בצופיות?!?! (נעם אני מצטער שהעתקתי.. :) )

MajorGad

New member
אין אישור לכפות מעל 6 מטרים, אבל..

אך יש אישור לבנות מעל את זה שניר אמר בעצמו כשהרמנו את השער הוא אמר: "אני מעריך שזה 8 מטר" אז אנחנו עושים לו "זה מותר?, אסור לבנות מעבר ל-6" אז הוא עושה לנו "אסור לכפות מעבר ל-6"

עוד נקודה....

כתבת:"למרות גילי הצעיר.." אז אני מניחה שאתה חניך...... אם אתה חניך אז למיטב זיכרוני יונתן לא היו איתנו במחזור.. אז אין כלכך סיכוי שראית את המבנים שלנו... ובטח אנשים סיפרו לך- אז אל תתן לאנשים לשפוט בשבילך..... תשפוט בעצמך... אני אעלה עוד מעט לפורום תמונות של המבנים........ בבבבאאאאיייי, נעם

אני לא חושבת

שליונתן (לפחות השנה) יש זכות להגיד משהו על מבנים... כי אתם יודעים... אימפריות נופלות...

yuyu yop

New member
טוב עכשיו אני מתערב!

אימפריות נופלות אבל אנחנו לא אימפריה אנחנו מעצמה...
דובי מוצץ בובה יונתן מעצמה... ומאיזה שבט את?

yuyu yop

New member
נו אז!

בכלל לא הייתי במחזור שלך (נראה לי...?)! לא כל שנה זוכים בבטיחות!

בנתיים אנחנו זכינו כל שנה בבטיחות

השבט שלי לא היה במחזור הראשון אבל אני כן! אני הייתי בחלוץ הנהגה.. במחסן ההנהגתי אני ראיתי במו עיניי איך המבנה שלכם נפל.. זה היה יפה כמו דומינו כזה... אני ראיתי ששלוש שניות לפני שהוא נפל עלה עליו איש והוא הרגיש שהמבנה הולך ליפול הוא ירד מהמבנה הלך כמה מטרים והמבנה נפל חה!

טוב לא הייתי הרבה זמן...

ואני שמחה שהתצרפו אנשים לפורום... אז קודם כל ברוכים הבאים אני דניאל שישיסטית מדריכה ה´ בנים בשבט ערבה (אימפריה) גדוד אורן הנהגת ירושלים! וזהו נראה לי... אז שוב... ברוכים הבאים.. ביי!

למעלה