תודה שעשית אותי אלוהים...אני ממש נהנה מהכבוד.. דבר שני? ראית את השער שלנו?! 8 מטר ואני לא מגזים...אפילו שניר העריך אותו ככה! דבר שלישי והכי חשוב...מי זכה בצופיות?!?! (נעם אני מצטער שהעתקתי.. )
אך יש אישור לבנות מעל את זה שניר אמר בעצמו כשהרמנו את השער הוא אמר: "אני מעריך שזה 8 מטר" אז אנחנו עושים לו "זה מותר?, אסור לבנות מעבר ל-6" אז הוא עושה לנו "אסור לכפות מעבר ל-6"
כתבת:"למרות גילי הצעיר.." אז אני מניחה שאתה חניך...... אם אתה חניך אז למיטב זיכרוני יונתן לא היו איתנו במחזור.. אז אין כלכך סיכוי שראית את המבנים שלנו... ובטח אנשים סיפרו לך- אז אל תתן לאנשים לשפוט בשבילך..... תשפוט בעצמך... אני אעלה עוד מעט לפורום תמונות של המבנים........ בבבבאאאאיייי, נעם
השבט שלי לא היה במחזור הראשון אבל אני כן! אני הייתי בחלוץ הנהגה.. במחסן ההנהגתי אני ראיתי במו עיניי איך המבנה שלכם נפל.. זה היה יפה כמו דומינו כזה... אני ראיתי ששלוש שניות לפני שהוא נפל עלה עליו איש והוא הרגיש שהמבנה הולך ליפול הוא ירד מהמבנה הלך כמה מטרים והמבנה נפל חה!
ואני שמחה שהתצרפו אנשים לפורום... אז קודם כל ברוכים הבאים אני דניאל שישיסטית מדריכה ה´ בנים בשבט ערבה (אימפריה) גדוד אורן הנהגת ירושלים! וזהו נראה לי... אז שוב... ברוכים הבאים.. ביי!