שלום לכולם

principeza

New member
מיחלי המתוכה

יקירתי בשביל למצוא חבר יש לך מספר אפשרויות: 1.לפנות לפורום הכרויות 2.להרשם לאתר קופידון 3.להתחיל להסתובב בלילות בפאבים חשוכי אל באיזור ת"א. בהצלחה...

מה זה מתוכה ?

אני זוכר כשעליתי ארצה מאנטרקטיקה היה לי גם בעיה עם השפה.

שמשתמש

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif משבדיה!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לפחות אי אפשר להגיד שאין לך חוש הומור. ממש סטנדאפיסט.

r i p l y

New member
הבן של אבשלום קור

מחפש גם להכיר מישהי ואולי הוא דומה לאבא--אפילו! גם באולפן יש .תחפשי

Hasandak2002

New member
את גמורה ..... זה יבוא .....

את צריכה לצאת לבלות ..... למצוא את הגבר המתאים ... ויהיה טוב :) לא צריך חבר צריך מאהב

Hasandak2002

New member
למה?? הממ עניתי לך לא?../images/Emo24.gif

אמרתי לך תפסיקי לחפש .... אז זה יבוא בטוח ... תהני מהחיים כרגע בלי חיפושים הסנדק 2002

Spectral

New member
יא משדל טיפשות

אני חושב שבשביל שהיא תבין מה אתה רוצה ממנה, אתה תצטרך לצייר את זה עם חיצים מכוונים משו כמו: את *להצביע על מיחלי* ---> מיטה *להצביע על המיטה* ואז לחייך את החיוך הזה שרק גברברי צ´אט חרמנים יכולים לחייך כשהם רואים משהו שדומה לבחורה.

principeza

New member
../images/Emo25.gif

רק רציתי להגיד לך .... ברוך הבא ומקווה שתהנה ותהייה פחות סמוי עכשיו..

Spectral

New member
כשיהיה זמן

בין שוורצמן, לבין הראש קבוצה שעושה לי שיחות נפש על החיים שלי. *אני עדיין מחכה לפומפונים.....*

Hasandak2002

New member
הסנדק עונה ../images/Emo46.gif

אני חושב שאתה לא מבין כלום ושאתה רק מחפש חצים עם מיטות ושמות של דמויות על המסך... זה דבר ראשון... לפי התשובה שלך גם הגיל שלך נמוך מאוד או רק המחשבות שלך כמו של ילד בגיל ההתבגרות.... אני ממש אבל ממש לא חשבתי על זה ואתה יכול להאמין לי או לא כי לא אכפת לי ממך כי אני לא מכיר אותך.... היא כתבה הודעה על זה שאין לה חבר עניתי לה שבגילה היא לא צריכה להיות לחוצה ושתהנה בחיים האהבה באה לבד .... נקודה להנות בחיים זה לא רק סקס שתבין.... הסנדק 2002

למעלה