שלום לכולם

Spectral

New member
הנה התחלנו....

תגיד... ובאותה הזדמנות, אין לך איזה מחשב טוב למכור לי ב12,000 שקל? מאיפה באת לי עכשיו עם משפטים מטומטמים כמו "לא מבין כלום" "ילד בגיל ההתבגרות"? או שזה היה בגלל שאיכשהו הצורת חשיבה הלא כל כך מפותחת שלך איפשרה לך לקחת ללב קצת ממה שאמרתי.... מה שאמרתי, אמרתי בלשון המעטה. וכדאי שתתחיל להפנים את זה לבד, כי באמת אין לי כוח להתחיל לאיית ולנקד. ועכשיו באמת, אם איזה בחור כאן היה כותב הודעה כמו "אני מחפש חברה" היית גם נדחף לו מול העיניים ואומר לו "אחי... תהנה מהחיים בינתיים"?? "אחי קח דברים בקלות, היא תבוא"
סנדק קטן, גם אחרי כמה בירות עם החבר הכי טוב שלך אתה לא מגיע לכאלה רמות של עיצות לחיים, אז מה קרה פתאום פיתחת לעצמך כזאת גישה?

SENDA

New member
לחבר דווקא כן הייתי נותן עצות כאלו

לחבר הכי טוב שלי אני נותן עצות שמה שיגיע, יגיע עצמאית ושיהנה בינתיים. גם אצלי דווקא שלא חיפשתי בחורות אלא פשוט חייתי בסבבה היו הזמנים הכי טובים, היו בחורות שהתחילו איתי והיה טוב, וגן עכשיו אני לא מחפש אלא נהנה מהחיים ותאמין או לא, עכשיו טוב
כמובן שכאשר גבר אומר ככה לאישה כולם אומרים הוא רק רוצה לזיין (הבעיה שבדרל כלל הם צודקים), אבל אם בחורה תגיד את זה לבחורה או לגבר, או שגבר יגיד את זה לגבר זה יהיה לגיטימי . אז אני בעד הגישה
להנות לבלות והגברים\נשים\כבשים יגיעו מעצמם. ודרך אגב מאיפה ???

Hasandak2002

New member
כל הכבוד מיסטר

לפחות יש מישהו שמבין אנשים טובים !!! כי באמת התכוונתי להנות מהחיים... וזה לא מה שהספקטרום הזה חושב... אני נהנה מלשבת עם חברים חברות לרקוד איתן איתם....... לצחוק איתם ולתת עיצות לאנשים ואני עושה את זה הרבה מיסטר ספוקטרום.... הסנדק 2002

Hasandak2002

New member
ספקטרום חמודי ... אתה באמת אבל באמת

לא יודע מי אני ... סנדק קטן יש לך אולי אבל רק אולי.... במקום אחר ... וכן אני אומר את זה גם לבנים מיסטר XXX רק שתדע.... לי יש יותר מוח ( אחרי רדבול וודקה ולא בירה) ממה שיהיה לך בחיים.... אז תהנה ממה שיש לך כי זה לא יהיה להרבה זמן... הנסדק 2002 נ.ב. צורת המחשבה שלי מפותחת אתה רק לא מבין אותה עדיין זה הכל...

SENDA

New member
../images/Emo31.gif נו באמת ילדים ...

לי יש יותר שכל ... צורת המחשבה שלי מפותחת ואתה לא מבין ... מה קרה
אין טעם לתת עצות חכמות ואחר כך להכנס לויחכוח בצורה מפגרת כזו. תשאר רגוע, תגיד את מה שאתה חושב ונעשה דיון כמו שצריך. בברכת שנה טובה

Hasandak2002

New member
ניב אני רגוע מאוד אני רק עונה

ואני תמיד נותן עצות לא משנה מתי ואיפה

Hasandak2002

New member
דרך אגב

למה את עונה לי כאילו כתבתי לך זה לא היה לך בכלל אתה חושב מצויין אני עומד מאחוריי מה שאמרת!!!!! שנה טובה עם הרבה אהבה ובריאות

שמשתמש

New member
מיחלי

ימ עט מחפסט חור עז טידגי שמישו יתכנ לח אט אשגיוט קטיוו קי עכרט עפחד לו יטיכש הליח ברטסינוט.

thor

New member
שלום מיכלי המטוקה ....

במיקרא רעיטי את זה שעט מחפסט חבר וגם עני מחפס חברא נחמדע קבר דיי הרבא זמן אוול עף אכת לו מבינא פה מע עני קותב. עולי שוף שוף עני עמצה לי בחורה נכמדא בשווילי ? עני מקבה שעין לי שגיעים למרוט שהמכשוו שלי ציפצפ אמון בזמן שקתבתי לך אט המסר אזה. טור.

למה לצחוק עליה?../images/Emo46.gif

לא יפה!!!! ............... ליאן, זה לא נוגד את התקנון? שימי לב...

ליאן.

New member
אם כבר, מיכלי עוברת על התקנון.

ההתחזות אסורה..
בחור, אין שום מיכלי באמת..

ליאן.

New member
שלום רונן, התגעגענו.

יש לך הוכחות שהיא לא ? אני יודעת מי האדם שעומד מאחורי ההתחזות (הזאת ונוספות), אבל לא אעשה אאוטינג. בכל אופן, כרגע זה לא מזיק לאיש, כך שאני לא מגיבה בחומרה.

ronen1981

New member
מחמת הספק יש לנהוג........

אין לי הוכחה שהיא לא מה שהיא מתימרת להיות ולכן עומד בפני הברירה הבאה. להתנהג כמו חלק פה ולרדת עליה וכולי תוך התעלמות מאפשרות שהיא באמת אישה צעירה שבדית וכתוצאה מכך לפגוע ברגשותיה וליצור אצלה רושם מוטעה (או שלא) על האנשים בארץ. או להתנהג איתה סביר ואז מקסימום גם אם "היא" אכן מתחזה לא נגרם כל נזק ממשי לי . וכשחושבים על זה אני מעדיף ש"יעבדו" עלי מאשר לקחת תסיכון ולפגוע בנערה בת 21 כך אני חינוך גרוע מאוד כנראה בעיני חלק פה קיבלתי.

איך את יודעת מי עומד מאחורי

ההתחזות? גם אני מאמין שזה איזה ילד בן 10 או משהו,אבל איך אפשר לדעת?

ליאן.

New member
אני יודעת כי זאת לא הפעם הראשונה.

אני יודעת מי זה ולצערי הוא לא בן 10..

ronen1981

New member
למיכלי.....

מיכלי המתוקה לידיעתך יש אנשים שחושדים שאת ילד או ילדה שבאים לעשות צחוק ולא מה שאת טוענת להיות. עכשיו זו הבעיה של הרשת בחיים האמיתים רואים בדיוק מי את, שאת בלונדינית וגבוהה ומרגישים במבטא ולכן לא יהיה בעיה להאמין שאת מה שאת אומרת. אבל פה זה לא עובד כך ולכן אם אכן את מה שאת אומרת אל תקחי ללב מה שאנשים פה אומרים שכן זו הדרך שלהם להתמודד ,הם כל כך חוששים לצאת "פתי" שהם שוכחים להתנהג כמו בני אדם ולא לוקחים בחשבון את האפשרות שהם טועים וכתוצאה מכך פוגעים בנערה בשר ודם. מכל מקרה עוד משהו לידיעתך: את נוהגת להחליף בין קבוצות האותיות הבאות (א,ה,ע) (כ,ח,ק) (ש,ס) (ת,ט) אני נוטה להאמין שאם אכן כדבריך את עולה חדשה (4 שנים בארץ?? זה לא מעט) ולכן השגיאות שלך שאם תקפידי ותסימי לב לקבוצות האותיות הנ"ל ותקראי שנית דבריך תצליחי לצמצם את הטעויות שלך. (תעזרי מקסימום במעבד תמלילים ) מכל מקרה שיהיה לך ערב טוב ואל תקחי ללב את דבריהם של חלק מהאנשים שפה .....

ליאן.

New member
רונן היקר , פעם קודמת היית בטוח

שהיא דיסלקטית.. בכל אופן, לא בטוח שהיא מבינה את כל מה שאתה כותב, אז אולי כדאי שתשיג תירגום שוודי..

למעלה