שלום לכולם

apathic

New member
שלום לכולם

אני בהחלט חדש פה. הסתכלתי פעם ולא היה לי מה לכתוב, אבל חזרתי.. אוקי, אז ככה.. הייתי באתר של W.A.S.T.E אבל לא מצאתי שום חולצות מהתקופה של פאבלו האני או דה בנדס.. דווקא אוקיי קמפיוטר יש להם.. נראה לי.. לא משנה. אני מחפש חולצות ישנות יחסית של הלהקה, אז אם מישהו במקרה יודע על חנות או אתר, הייתי שמח לקבל את הכתובת. אה.. פורום נחמד יש לכם פה. נ.ב. - אני עומד לנסות לצייר קריקטורה של תום יורק ואולי אפילו של כל הלהקה. אם זה יצא טוב (רצוי מצויין) אני אפרסם את זה פה בעתיד...

polyethylene

New member
ברוך הבא ../images/Emo70.gif

לא ממש מכירה עוד מקומות באינטרנט שמוכרות חולצות מקוריות של waste או של רדיוהד... אני אישית יודעת שאם כבר לקנות חולצות, אז האיכות הכי טובה תהיה ממה שראית ב waste, מעבר לכך, אני לא יודעת אם עדיין יש חולצות מהתקופה של פאבלו או דה בנדס. נשמח אם תעלה את הקריקטורות שתצייר.
manic´s - little baby nothing

lazy

New member
שלום

וברוך הבא צר לי לאכזב אותך אבל החולצות הישנות של רדיוהד הם מזמן OUT OF PRINT. הסיכוי הטוב למצוא אותם הוא לנסות בEBAY. הם צצות שם מידי פעם. כמובן שהמחירים הם לא זולים במיוחד... NP: Space - The Unluckiest Man in the World

apathic

New member
חששתי מזה...

אבל לא חשבתי על אי-ביי עדיין. רעיון טוב, תודה! ותאמינו או לא, כבר סיימתי את הקריקטורה, ובסוף גם ציירתי את כולם. לקח לי די הרבה זמן למצוא תמונות ממש טובות בגרין פלסטיק, וגם את הפונט של רדיוהד הורדתי בסוף, כי זה נורא מוסיף. אבל את כל הקריקטורה אני עדיין לא מראה.. אני חושב לצבוע את זה קודם, אפילו שמישהו הציע לי לא לצבוע כי זה רק יהרוס... אז בינתיים הנה (חלק מ)תום יורק, לא צבוע, אבל פחות או יותר מוגמר. אפשר להגיב, אבל עדיין לא הוספתי את הקריקטורה עצמה. איך שבא לכם. נ.ב. - שמעתי הרבה רדיוהד כשציירתי. זה מאוד עזר. :)

Major Thom

New member
ברוך הבא!!

לפורומנו הצנוע (?) מקווה שתהנה משהייתך פה
pavement - range life

apathic

New member
תודה על הברכה...

ושמתי לב לקטע של השירים. רעיון נחמד.
Sneaker Pimps - Six Underground

apathic

New member
הגיע הזמן...

הנה הגירסא הצבעונית, המלאה, והממ... זהו בעצם. אבל לפחות סיימתי עם זה. אם תבקשו אני יכול לשים גם את הגירסא הלא צבועה (אבל לפי דעתי זה יצא מצויין אחרי הצביעה).
Ozma - Lorraine

Major Thom

New member
במילה אחת -

וואו! בקצת יותר - יצא ממש, אבל ממש יפה ..! אהבתי את איך שעשית את ג´וני
.. פולי - לגלריה, ומהר!
my bloody valentine - only shallow

Fish in the sea

New member
יפהההה../images/Emo127.gif

אהבתי מאוד מאוד את הבובה של קיד איי.מצחיק. והצביעה יפה מאוד.טוב שצבעת. חחח אהבתי בעיקר את פיל.
יש לך ציורים של עוד להקות וזמרים?
coldplay - clocks
(אחרי שתי שמיעות רצופות של כל האלבום,הוא נשמע ממש בסדר).

Major Thom

New member
כן, הקטע של הבובה באמת טוב .. ../images/Emo13.gif

velvet underground - candy says

polyethylene

New member
תמונות מדהימות ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

יצא מעולה בצבעוני, אהבתי את זה שת´ום מחזיק בובת killing bears. אני שומרת את התמונות אבל הם לא מזוהות... אולי בעיה במחשב בעבודה
אני אנסה שוב מהבית.

lide

New member
שלום!!!

הייתי חייב לציין שהקריקטורה מאוד מעניית, ממש יפה.

apathic

New member
אם כבר שאלו, אז כן

יש לי גם קריקטורות אחרות, אבל לא הרבה. התחלתי להתעניין בזה רק לפני שנה בערך, אז עדיין אין לי מספיק נסיון. הראשונה שעשיתי ושהצליחה הייתה של מניק סטריט פריצ´רס. ועוד אחת היא של אביב גפן (ביקשו ממני לצייר לפנזין ´קרומורן´, למי שמכיר). כל השאר הן של אנשים שאני מכיר, ושל עצמי. מצאתי רק את מניקס, אבל כשאני אמצא את אביב גפן אני יכול להוסיף אותו. למרות שזה לא נראה לי קשור - מילא להקות רוק אלטרנטיביות, אבל אביב גפן?! מה הקשר?
Saves The Day - Firefly

Fish in the sea

New member
אני אשמח אם תעלה גם את של אביב גפן

נכון,הוא לא רוק בריטי,אבל אז מה? גם יהיה נחמד לראות עוד קריקטורה,וגם,אני באופן אישי, מחבב מאוד את אביב גפן. זהו! אמרתי את זה! אני מודה! ולכבוד ההצהרה:
אביב גפן - אל תדאג

apathic

New member
לא אמרתי שאני לא אוהב את המוזיקה

שלו, אבל זה בהחלט ייראה מוזר פה... טוב נו. הנה זה, די קטן, מה לעשות - הוא לא להקה... במקור זה פורסם בשחור-לבן, אבל אתם בטח תהנו יותר מהגירסא הזאת.
Coldplay - See You Soon

Fish in the sea

New member
נחמד../images/Emo66.gif

אבל הכי יפה היה רדיוהד..בהתאם למציאות... והשיר הזה שזה עתה האזנת לו,של קולדפליי,הוא מהסינגל של ספארקס לא?
gomez - shot shot

Superunknown1

New member
אני לא מבין במה אתה מתבייש...

מי קבע שמי ששומע רדיוהד חייב לשמוע בריט-פופ?! אני במקרה, שומע גם מרלין מנסון (ועוד המון כמוהו, כמו mushroomhead, kittie), גם סמאשינג פאמפקינס, גם הול, גם אביב גפן, גם רדיוהד, גם אש, וגם קצת אופספרינג. קצת קצת מכל סגנון. בגדול אני אוהב רוק אלטרנטיבי ואלטרנטיב מטאל (כמו מרלין מנסון וסליפנוט), אבל אני שומע גם פאנק-רוק, אימו, ט´ראש ועוד..
np: אביב גפן- אני שונא.

Major Thom

New member
מרלין מנסון זה אלטרנטיב מטאל..? ../images/Emo12.gif

האמנם? הייתי בטוחה שזה דוקא די מיינסטרים ..
grandaddy - jed the humanoid (מאוהבת באלבום הזה..)

Superunknown1

New member
אתה לא יכול להגדיר מיינסטרים ע"פ

המוזיקה שהם מייצרים, אלא ע"פ ה´פופלאריות´ שלהם, לא?

למעלה