שלום לכולם

Major Thom

New member
ומרלין מנסון הוא לא פופולרי יחסית

בתחום של המטאל? אני יודעת שיש המון ילדות בנות 13 שתופסות מעצמן "פריקיות" או איך שלא תקרא לזה ששומעות אותו. המון.. אבל, כמובן, הידע שלי במטאל הוא די אפסי ככה אתה בטח יודע יותר ממני ..
velvet underground - what goes on

Superunknown1

New member
אני לא תופס מעצמי "פריק"

וכותב אנרכיה ו- 666 בעזרת סיכות ביטחון על על המכנס. אני פשוט אוהב מרלין מנסון כי.. אני אוהב את זה, זה נשמע טוב.. וכן, הוא פופלארי בתחום של המטאל, ואתה יכול להגדיר אותו כ"מיינסטרים", בכלליות, אבל, קודם כל הלהקה, מרלין מנסון, מנגנת אלטרנטיב מטאל- שזה סוג של ניו מטאל.

Major Thom

New member
העשרת את ידיעותי. תודה ! ../images/Emo9.gif

(אה, ו .. just for the record .. אל לך לפנות אלי בלשון זכר, כי בחורה אני
)
coldplay - the scientist

apathic

New member
The Scientist...........

...............איזה שיר יפה.... אני לא יכול לשמוע אותו כרגע כי כולם ישנים..... ומה קרה פה בדיוק?! אני בסך הכל אמרתי שלום, הוספתי ציור ואנשים התחילו לדבר על מרלין מנסון ו-W.A.S.T.E. איך זה קרה..?

Superunknown1

New member
זה הגינוי בהחלט-

תראה לי פורום אחד שבו מדברים אך ורק על הנושא של הפורום....

apathic

New member
לא התלוננתי

רק כדי שלא תהיינה אי הבנות....
Jethro Tull - Dogs In The Midwinter

Fish in the sea

New member
גם אני הייתי מאוהב בו לתקופה ארוכה

ב the sophware slump כמובן, לא במרילין מנסון המשוגע. הפתיחה שלו אחת החזקות.השלישייה הפותחת פשוט מושלמת. אני רואה אותו תמיד כאוקיי קומפיוטר של גראנדדי. לא סתם הוא נבחר בזמנו לאלבום השנה ב"קצה".
blur - no distance left to run (השיר הכי עצוב בעולם...?)

מרלין מנסון

הוא אינדסטריאל מטאל ובכמה שירים גלאם רוק , בטח שלא אלטרנטיב מטאל ובטח שלא מינסטרים

Superunknown1

New member
אז יש לי חדשות בשבילך:

אלטרנטיב מטאל הוא כן, גם אינדסטריאל. גלאם רוק, לא ממש. או: ממש לא. דרך אגב, גם ע"פ אמ"ג זה כך. בקשר למיינסטרים- אני לא בטוח, אני לא חושב שאיי-פעם הבנתי את ההגדרה המדויקת למיינסטרים....

חולוני

New member
מיינסטרים זה זרם מרכזי.

כל מה שמושמע ברדיו או ב-MTV או ב- VH1 זה מיינסטרים. מרילין מנסון זה כן מיינסטרים, ובטח שלא אלטרנטיב מטאל.

Superunknown1

New member
או.קיי- מיינסטרים זה בטוח.

כמו כן גם אלטרנטיב מטאל. זה פשוט זה... אני לא מבין על מה אתה מתווכח...נירוונה גראנג´, רדיוהד בריט-פופ, מרלין מנסון אלטרנטיב מטאל. זהו

את מי זה מעניין

ומה זה משנה, ולמה להגדיר לאיזה זרם הוא שייך? ואם משהו מוגדר מיינסטירם אז זה לא בסדר לשמוע או לאהוב אותו? np - my dying bride - the cry of mankind

lazy

New member
מגניב

ממש מדהים האם זה ניראה כאילו ג´וני מזריק סמים או משהו. או שזה רק הדמיון החולני שלי? NP: Muse Dead Star

Major Thom

New member
אני חושבת שזה אמור להיות הזה

שמחזיק את היד שלו .. שכחתי איך קוראים לזה ..
אבל זה באמת נראה ככה ף-) אהבתי את איך שעשית את החלוצה שלו .. אני זוכרת את החולצה הזו מתמונות וכאלה
כלום. אני בביתספר.

apathic

New member
חיכיתי שמישהו יציין את זה...

אז לא, הוא לא מזריק ולא הזריק כלום. וזה באמת אחד מהדברים האלה שהוא שם על הידיים. (הייתי מצייר גם את השני אבל היד השניה מסתירה אותו). וגם לא ניסיתי לרמוז כלום, פשוט אהבתי את מה שיצא אז לא שיניתי. זה הכל. באמת.
Radiohead - Faithless, The Wonder Boy
ולא, גם השיר הזה לא מדבר על סמים (איזו מקריות... בחיי).

למעלה