שלום לכולם!

ailag

New member
שני כנסים - בארץ ובאנגליה

כלומר, כתבתי על אנגליה אבל בהזדמנות אכתוב על זה שלנו גם :)

הביביסי הודיעו על כנס באנגליה בסופ"ש של ה21-23 לנובמבר בEXCEL, שזה מרכז ירידים גדול כזה, והם מצפים לעשרות אלפי מבקרים.
הכנס הקודם שלהם היה מפוצץ, אבל פלסטיקי כזה (ממה ששמעתי. לא הייתי) ויקר בטירוף, אז אין לדעת.

אלו כל הפרטים שיש בינתיים.

אני מנחשת שיביאו את מאט ומופאט, וכל מיני שחקנים יותר קטנים וכותבים (שהאמת זה שוס כי אפשר אשכרה לדבר איתם. אם הם יסתובבו בחוץ כלומר) ושישדרו בתלת מימד את הפרק.

בארץ, כנראה אחרי זה (חנוכה?) יהיה הכנס השנתי שלנו בפעם השניה. גם עליו אין לי עוד פרטים :) כנראה כנס ערב או יום, כנראה באזור ת"א. בשנה שעברה עשינו כנס ערב עם הרצאות והתברברויות חברתיות והיה כיף (לא שאני אובייקטיבית)

חנוכה? באסה רצינית.

אני מתגיייסת שבוע לפני, ואהיה תקועה באיזה בסיס טירונות

כל כך חבל שאני מרוששת עד העצם. לנסוע לאנגליה לראות את מאט ולהיות בכנס נשמע מדהים.

ailag

New member
בהצלחה בצבא!

היי, אולי תקבלי חמשוש, מי יודע

לנסוע לאנגליה לראות את מאט ולהיות בכנס זה אכן מדהים. אבל אני בספק שתהיה ממש הזדמנות לדבר איתו או לראות אותו מקרוב עם 10000+ איש.. בפאנלים בטח יהיה קשה למצוא מקום מקדימה, או שיעבירו חלק מהאנשים אולם ויעשו לשם שידור, או ששוב יעשו פיצול דבילי של "נעשה איתו שני פאנלים ותבחרו אחד! ממילא שניהם אותו הדבר!" (לא, השאלות מהקהל שונות. זה מה שהם עשו בקארדיף)

אבל אפילו לראות סלבס מהתוכנית מרחוק זה כבר מגניב לגמרי.

ואם כותבים/שחקנים פחות גדולים יסתובבו בקהל אז בכלל..

Yaki J

New member
נשמע מעולה. גיגלתי קצת ואני רואה שזה שלושה

ימים, שזה בכלל נשמע מבטיח. מעניין מה זה אומר שביביסי וורלדווייד מעורבים..
אני רואה גם שהשנה הם לא הולכים לקומיקון, בעסה.

ailag

New member
בטח יומיים וחצי כי אנשים עובדים בשישי

וככה גם למשל ה LONDON FILM & COMIC CON FESTIVAL בשבוע הבא.. (עשיתי קצת מחקר כשחשבתי שאולי אוכל לטוס לאנגליה לכנסים
סופ"ש הזה / הבא / פרומס בזה שאחריו)

ביביסי וורלדווייד גם? נקווה שזה לא סימן רע.

קומיקון חשבתי שמופאט אמר שהם הולכים באיזה ראיון.. מוזר, השנה הם הכי אמורים לקדם את התוכנית.

Yaki J

New member
התוכניה המלאה לקומיקון תתפרסם עוד שבועיים אז

הכל יכול להיות, אבל לפי מה שראיתי מפרסומים לא רשמיים הם לא יהיו השנה.

אפשר לדעת מאיפה את מקבלת את המידע המטריף

הזה על כנסים? אני רוצה גם להיות מחוברת!

למעלה