שלום לכולם

twisted nerve1

New member
אני מסכימה

הם איכשהו דיי סירסו את הדמות שלו. זה ממש נכון לעונה 4 בעיקר, ובאמת אולי בחלק מהעונה ה-3. גם נכון שלא נתנו לו לעשות יותר מדי, סתם תקעו אותו עם החבורה והוא מסתובב בכל מקום (ובגלל זה גם כתבתי נדמה לי כאן שזה בזבוז שלא נתנו יותר פלשבקים איתו). וגם מדמות חלקלקה ומגניבה כזאת שזורקת שנינויות, הוא באמת נהיה כזה "טוב מדי". אני עדיין רוצה אותו עם אמה, אבל למה היו צריכים לקחת לו את כל הצ'ארם שהיה לו בעונה 2? נניח הפרק הראשון שהוא ואמה טיפסו על הגבעול הזה למקום של הענקים והוא כל הזמן עקץ אותה, והיו פלרטוטים בניהם והערות, והוא עדיין היה קצת חוצפן ורע, אבל גם היה בו צד טוב והוא הרגיש דמות כזאת מעניינת, כי לא היה ברור מה הקטע איתו- אם הוא טוב או רע. ואהבתי את זה! גם אם תראי את כל הקטעים שלו בעונה 2- בכל קטע איתו הוא תמיד מגניב ויורד על הטובים, והוא אף פעם לא "סתם" ילד טוב כזה. וגם בחלק הראשון של עונה 3 בארץ לעולם לא, אפילו אחרי שהוא התאהב בה, עדיין נשארה לו קצת החוצפה והכייף של הדמות. והם לקחו את זה ממנו וזה ממש מבאס. הוא אפילו הזכיר לי מאוד את ספייק אהובי עם המבטא וההערות החוצפניות. באמת שהוא הרבה פחות שווה כבר בעונה 4. מסכימה.

Shiri from the block

Active member
חח נכון, באמת מזכיר את ספייק!
למרות שספייק כן שמר על השנינות שלו. עוד במיוחד כשהוא הצטרף לעונה 5 של אנג'ל אז בכלל הייתה חגיגה

twisted nerve1

New member
כן. ספייק כל הזמן היה מגניב

התכוונתי שהוק של עונה 2 הזכיר לי מאוד את ספייק.
אני חולה על הביטויים האלה בבירטית- אני מתה שהם קוראים לכל אישה love, ומתה שהם אומרים בלאדי הל ומייט. זה כזה כייף!!

ההבדל אולי בולט יותר עם הוק אבל

זה נכון כמעט לכל הדמויות הראשיות
כולם דיברו והיו מעניינים ומושקעים בעונות 1-2 יותר מאשר בהמשך.

זה כאילו שהפוקוס זז לטובת הנבלים והגיבורים הזמניים
ואני כל הזמן כותב שזאת הבעיה המרכזית של הסדרה מעונה 3.

כל הקבועים נהיו עציצים
שמסתכלים מהצד על פיטר פן, זלינה, אלסה, אנה, קרואלה, אורסולה...

פה ושם משקים אותם קצת רק כדי שלא ימותו
אבל לא ממשיכים לפתח אותם ולא באמת מתמקדים בחיים האישים שלהם.

twisted nerve1

New member
אתה קצת צודק

למרות שחשבתי שהחלק הראשון של עונה 3 מעולה (כל החלק בארץ לעולם לא). אולי אתה קצת צודק שהזניחו חלק מסיפורי הרקע, אבל דווקא עם רמפל עצמו זכור לי שנתנו הרבה פלשבקים וזה היה מעניין כי נתנו פלשבקים לרמפל לפני שהוא היה האפל וזה היה מעניין וגם היה פלשבק אחד ויחיד על הוק לפני שהוא היה שודד ים (דאמיט, אני רוצה יותר פלשבקים על הוק, עברו מאז עונה וחצי מאז שראו את הסיפור שלו שאח שלו מת, ולא ראינו איך מהנקודה הזאת הוא הופך להיות הוק
).
ובמקביל היה גם את העולמות השונים שניל היה בארץ של אורורה והוא היה צריך להגיע לארץ לעולם לא ואהבתי את זה (בגדול אני אוהבת שמפרידים את החבורה לעולמות שונים, בגלל זה נורא אהבתי את ההתחלה של עונה 2, כשאמה וסנואו נתקעו בארץ האגדות). וגם נורא אהבתי את הפרק שהם צריכים לספר את הסודות כדי לשבור את הכלוב.
וגם אהבתי שפיטר פן זה תעלומה - בהתחלה אנחנו לא יודעים מי זה, ואחרי שמגלים מי זה לא יודעים ממש מי זה עד הסוף. וגם כל הדמות של רמפל איך שהוא כל הזמן מתלבט אם להיות רע או להקריב את עצמו- ממש אהבתי.
אולי קצת זנחו את דמויות המשנה לטובת העלילה, אבל זאת הייתה עלילה כ"כ טובה שאין לי בעיה עם זה. אני חושבת שכל החלק בארץ של פיטר פן הייתה יותר טובה מהחצי השני של עונה 2. לא חייבים כל הזמן רק לעשות סיפורי רקע. אפשר להתמקד בעלילה.
אבל אני כן מסכימה שהיה רצוי שיחזרו לדמויות מתישהו (במיוחד להוק שבקושי קיבל פלשבקים), ולא עשו את זה אחרי פיטר פן, ובנוסף העלילות נהיו גם פחות טובות. אז משם כל הסדרה התדרדרה.

אני לא יודע עד כמה זה חוכמה

להשקיע בקפטן הוק
ובבן של פיטר פן
בחלק שעוסק בארץ לעולם לא...

twisted nerve1

New member
למה זה לא חכמה?

הוא דמות מעניין- צריכים להשקיע בו. מראש אתה לא יודע שזה הבן של פיטר פן עד הסוף- בגלל זה זה כ"כ מעניין וגם מפתיע בסוף. כאילו שמציגים נגיד את זלינה- אני כבר מראש יודעת מה הולך להיות סיפור הרקע שלה - היו לה כוחות, מישהו היה רע אליה, בלה בלה- היא הפכה לרעה. עשו את זה גם עם רג'ינה, ואז חוזרים על זה עם מלכת הקרח, ואז חוזרים על זה עם אורסולה, ומליפסנט וזה פשוט עצלני וחוזר על עצמו- ויכלתי לנחש את כל הדברים ברגע שראו את הנבלים האלה. עם פיטר פן זה כל הזמן הייתה תעלומה- מי זה הילד הזה ולמה הוא רע, ולמה כולם פוחדים ממנו כל כך. וזה גם היה ממש מגניב ויפה לדעתי שהוא בעצם משחק על הרגשות האנושיים של הילדים שמרגישים שנטשו אותם. וזה יוצר סיפור מעניין, גם אם אתה לא מחשיב את איך שפיתחו את הדמות של רמפל.

אביטל186

New member
אוף זה נכון. אוהבים אותם!

יאלה ש א&א יקלטו את זה ויתנו לנו מה שרובנו רוצים.

אביטל186

New member
וואלה זה נכון!

הוא באמת היה מ-ג-נ-י-ב בעונה 2 ו3. וציני ומצחיק... ופשוט היה גבר.
עכשיו הוא סתם סמרטוט. והכל חייב להיות רציני, וילד טוב ירושלים.
הסצנה הראשונה שלו בעונה 2 היתה מעולה! לא ידעתי אם הוא טוב או לא. כל עונה 2 הוא היה אמור להיות עדיין "נבל" או לפחות הוא עוד לא עבר את השינוי לטוב לכן הוא ירד על הטובים זה מובן.
כבר לו נשאר לו שום דבר כיף מאז שהוא ואמה רשמית ביחד...
אבל אולי זה בגלל שהכל היה ככ קודר בחצי עונה האחרונה ותכלס אף אחד לא היה מצחיק ומגניב הכל היה
כמו סיוט לילה אחד ארוך שבו כולם סובלים, מפחדים, חרדים, ואז בסוף אכן הגרוע מכל קורה.
וגם בלי קשר כל האינטרקציות בין השחקנים העיקריים כבר מיצו את עצמם ונהיו מבוססים מספיק.די כבר אין מלחמה עם רגינה, הוק כבר בצד הטוב...

אין כזה דבר מיצו את עצמם

במערכות יחסים בין דמויות!
&nbsp
כל עוד הסדרה ממשיכה
החיים ממשיכים, קשרים מתחזקים, דמויות
מתפתחות.
&nbsp
בשביל עלילה ועניין ומי נגד מי, אפשר תמיד להביא דם חדש, דמויות משניות חדשות זה טוב
רק בלי להפוך את הראשיות למשעממות

אביטל186

New member
אבל זה העניין בגלל שכל פעם יש נבל

אז מתמקדים במאמצי הגיבורים, להלן אמה, לטפל בו. שוכחיםממהדמויות היפות המשניות כי בם לא נצרכות למאבק. אף פעם. הם לא גיבורים ולא בעלי יכולות כמו רגינה אמה וצארמינגס. מבין? לכן אם בין הדמויות הכל כבר סטטי, ומיושר, אין שם הרבה בשר ומביאים מבחוץ

זהו שצריך לדעת לשלב

זה התפקיד של הכותבים
לדעת לאזן בין כל החלקים בעלילה.
&nbsp
כמו שאפשר גם קסם
וגם רומנטיקה
וגם דרמה
, ככה אפשר גם עניין מבחוץ וגם עניין בין הדמויות הקבועות.
&nbsp
אפשר להשתמש בדמויות המשניות גם כדי להוסיף עניין לחיים האישיים של הדמויות הראשיות
ולא רק בשביל עלילות ה"גדולות" של המאבקים והקסם.

אביטל186

New member
שירי.... את אכן לא אוביטיבית

אני לא מבינה איך היוצרים יכולים לתת לו כזה תפקיד- כלומניקי... איך?
הוא פשוט

הוא נסרך אחרי אמה, מידי פעם מדגיש את העניין שהיא הסייביאר כאן אז היא אמורה להיות הגיבורה,
כמה מילים פה ושם נילוות כמו מוזיקת רקע, חיבוק פה נשיקה שם להקפיץ את הלב של אלפי מעריצים וזהו.
זה ממש חבל איך הם עושים את זה? הוא ככ כלום!
למרות שגם דיויד נהיה כלום. וכל העיירה נהיתה כלום.מי נשאר? אמה, אמה, אמה, רגינה, רמפל, סנואו. פירורי מליפיסנט.
אני מתה על אמה שלא יובן לא נכון.
אבל הוק נמצא שם בשביל היופי.(חחח אכן יופי..)

בדיוק

זה לא רק הוק, זה גם דיוויד והאמת שברוב הפרקים אפילו שלגי
והיא הדמות מס' 1 של האגדה המובילה בסדרה!

למעלה