לשם כך יש פורום בגידות (זה לא נאמר כביקורת, אלא כמתן מידע)אשמח להתייעץ עם מישהי
לשפוך קצת מהלב שלי ושלה .
המשך יום קסום
אם תקיש למעלה על שמו של מנהל הפורום, מריוס זכריה, תוכל לשלוח לו הודעה אישית שרק הוא יוכל לראות.
זה לא הכיוון
אם תקיש למעלה על שמו של מנהל הפורום, מריוס זכריה, תוכל לשלוח לו הודעה אישית שרק הוא יוכל לראות.זה לא הכיוון
אתה בטוח שאתה רוצה להתייעץ? כי זה לגמרי לא משתמע משני הפוסטים שלך כאן. מה הרעיון להתייעץ עם מישהי שאתה לא מכיר ולא יודע אם היא בכלל יכולה לייעץ לך ובעיקר מה קשור שהיא תשפוך את ליבה בפניך?אני פעם ראשונה נכנס לפורום או משהו בסגנון
משתדל בד"כ לפתור בעיות באופן עצמי .
נכנסתי לסוג של דיכדכוך בזוגיות משהו מתמשך
וקשה לי להוציא בעיות לכולם .
ולדבר עם אישה
יותר קל לי מאשר עם גבר .
אני יוצא מתוך הנחה שאישה תבין אותי יותר טוב .
אולד פאיישין
ויכול להיות שאני במקום הלא הנכון ....
אני פעם ראשונה נכנס לפורום או משהו בסגנון
משתדל בד"כ לפתור בעיות באופן עצמי .
נכנסתי לסוג של דיכדכוך בזוגיות משהו מתמשך
וקשה לי להוציא בעיות לכולם .
ולדבר עם אישה
יותר קל לי מאשר עם גבר .
אני יוצא מתוך הנחה שאישה תבין אותי יותר טוב .
אולד פאיישין
ויכול להיות שאני במקום הלא הנכון ....
התכוונתי שהכי קל לקום וללכת זה לא אומר שהגירושיםלפרק נישואים זה ממש לא הדבר הכי קל. לא שזה בלתי אפשרי (עובדה שהמון עושים את זה) אבל זה כרוך בעומס רגשי, עומס כלכלי, יציאה מאזור הנוחות והסתגלות למצב חדש, ועוד....
למעשה, בגלל כל הקשיים יש הרבה שמעדיפים לבגוד ולא לפרק.
לשקם את הנישואים זה קשה, לפרק את הנישואים זה קשה. דווקא לחפש "נפש נשית" למטרות כאלה ואחרות, זו הדרך הפחות קשה.
מה שלא תבחר - שיהיה בהצלחה.
היי דורון 55,
בד"כ אני לא מופיע בפורום הזה או פורום דומה... מעדיפה את הפורום שהתרגלתי אליו... וזה די.
בכל אופן הנני... כי אני משתדלת לעזור, מתוך ניסיון אישי בלבד, למקרים שזוגות פרקו חבילות ומרחרים לחזור ולבנות את המשפחה מחדש. כמו שהזכרתי עשיתי את המהלך הזה פעם אחת... שהצליח לנו... מכל הבחינות וכל המשפחה מבסוטים.אז אם בא לך בפרטי אז... יאללה ואם לא... סבבה.
הרעיון לפרק את החבילה ולהרכיב מחדשהוא עדיין לא פרק את החבילה.
אבל אולי זה רעיון... שיפרק את החבילה ואז תוכלי לעזור לו לחזור ולבנות את המשפחה מחדש
הרעיון לפרק את החבילה ולהרכיב מחדש
לא נשמע כרעיון טוב
לפרק זה "קל" לבנות מחדש לא בטוח .
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.