שלום לכולם!!

shanyz

New member
שלום לכולם!!

היי כולם! אני שני....! ירדן הכירה לי את הפורום.... אני כמו כולכם אוהבת את התוכנית ואני אשמח לדבר איתכם=) אמממ אני ממש מתה על התוכנית ולא מפסידה אף פרק..! איזה פרק יפה היה יום בביפ, למי שראה...=) את העונה הראשונה בעקרון לא ראיתי את עכשיו אני משלימה את החסר..! אשמח לקבל תגובות...! ירדן, תגיבי לי:) חחהה בייייייי

gabrielle

New member
ששששששששששניייייייייייייייייי

סוף סוף באאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאת
ברוכה הבאה חומד אני מבטיחה לך שתהני פה

shanyz

New member
ירדניייייייייי

תודה שהגבת..:) אז....מי ראה את הפרק היום?:) אגב, נכון יש את הפרק שאחת באה לנקום בזינה על שהיא קשרה אותה במערה בעבר שלה עם עקרבים ובעצם כך היא השתחררה כי הם כרסמו לה את היד? אממ אז באיזה עונה זה?

tallywood

New member
את מתכוונת ל....

לפרק בעונה 4 שזינה נשלחת לאי הכרישים? כי אני לא זוכרת אם העקרבים כרסמו לה תיד בכל אופן אם לזה התכוונת אז מדובר בעונה הרביעית בפרק 5 או6

*זינה*

New member
עונה רביעית

שם הפרק: Locked Up And Tied Down (בלעדי...!! NOT) סוורוס סנייפ

shanyz

New member
תודה!! אבל

ירדן כתבה שם אחר של פרק.. חיחי התבלבלתי! טוב נו לא משנה לי שם הפרק, פשוט רציתי לדעת שאיזה עונה זה היה.. תודה לכל מי שכתב.. אממ רגע, אז אני עדיין לא ידועת את השמות שלכן...:S =) איזה פרק אתן הכי אוהבות? מכל העונות... אגב, ניסיתי לשים תמונה, נאי מקווה שהצלחתי... ואם הצלחתי ואתן רואות אותה, אז נכון שזינה ממש חסרת אונים בתמונה הזאת? איזה מסכנה!!!

*זינה*

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif

אהה כשאני אומרת לך שיש פורום זה לא, אבל כשירדן אומרת את באה...!!! טוב תזכרי את זה, אין בעיות... סתאאאם!!! אז ברוכה הבאה!
סנייפ

shanyz

New member
../images/Emo6.gifרגע..!!

מה השמות שלכם?:) אממ ברודי.. וסמיילי...?

gabrielle

New member
שני ...

הפרק שאת מדברת עליו הוא בעונה 4:) ואין לי כוח לבדוק אין קוראים לו
נו טוב... past_imperfect

למעלה