נטע..!
תודה רבה
היה נחמד לקרוא את השרשרת הכרות הזאת... אממ... אני אכתוב פה את הדברים שרשמתם שם... ואני כבר מתנצלת מראש על שזה ארוך!!!!!!!!!!!!!!!!!! אוקי אז הדמות האהובה עלי בעקרון זינה, אבל עוד לא החלטתי אם אולי זאת גבריאל...את שתיהן!
השחקנית אני חושבת שגם שתיהן, הן כאלה מצחיקות, הורדתי מלא פספוסים והן כאלה מצחיקות!! אוקי, שחקן אהבתי את קווין...
אני תמיד הייתי בעד זינה וארס... הוא כזה חמוד וביחד הם מזה מתוקים! אממ פרק אהוב, בעקרון פרקים שאני זוכרת שממש אהבתי זה : the bitter sweet את הפרק שאני לא זוכרת את השם שכאילו מתארים את היום שלהן...פרק מצחיק כזה.. את הפרק האחרון! כמה בכיתי!!!!!!!! אממ היו עוד כמה, אההה!!!! הפרק עם גורקאן!! וואי זה היה פרק יפה!! אממ הפרק שלא אהבתי זה הפרק עם הדגים... אהה רציתי באמת לשאול, בכל הפרק זינה בקושי השתתפה,וקראתי שזינה שברה את האגן בעונה שניה ובגלל זה רוב הפרקים היו בלעדיה, אז הפרק הזה היה בעונה השנייה? או שסתם היא לא השתתפה? אופס..כמה אני כותבת..
טוב אני אמשיך...
אממ אהה אוקי, כמה זמן אני רואה את הסדרה...בעקרון רק איזה שנה אני חושבת
אולי בעצם יותר...כלומר בקביעות איזה שנה וחצי אבל לפני זה הייתי רואה פה ושם פרק... בפורום אני נמצאת יום=) פנפיקים...אמממ הא?
חחה ואיך אני מגדירה את עצמי? הכוונה היא אם אני בעד אלה שזינה וגבריאל כאילו זוג? אממ אם כן אז אני לא בעד זה.. אני בעד שהן פשוט חברות טובות מאוודדדדד וסרט המשך יהיה מזה טוב!!! אוקי ולשאלות האחרות: אין ממש משפט אהוב עלי... עכשיו סדרת הטלווויזיה זה די בעיה כי אני רואה מלא תוכנית.. אבל ה-תוכנית שאני ראיתי הייתה סנסט ביץ, מישהו מכיר? הורידו אותה מהמסך לפני 4 שנים..=) אבל אחרי זה אני חולת בברלי הילס, מלרוז, זינה (כמובן!), משמרת שלישית, בנות גילמור..להמשיך?
חחהה ואגב, ירדן, גם אני הייתי חולה על לואיס וקלארק!!!!! אפילו יש לי קלסר על דין קיין שעשיתי מכיתה ו!! חחההה=) הסרט האהוב עלי הוא אישה יפה, ורוב הסרטים של ג´וליה רוברטס... אהה גם בת הים הקטנה
כן כן, אני יודעת...זה מצוייר, אבל זה מ-ה-מ-ם-! זמרת אהובה היא מריה קארי, סלין דיון... שיר אהוב? אוקי אני אוהבת את כל השירים הישנים האלו... אבל השיר שעולה לי בראש שהוא בין הכי אהובים הוא השיר של מדונה: material girl ספרים אני לא קוראת.. המאכל האהוב הוא שוקולד!! עגבניה קשה ובהירה!! ושניצל תירס!! הצבע הוא כחול (וכל הגוונים שלו..) ואולי גם ורוד...לפעמים.. כלב.. אבל אני חולה גם על סוסים, חזירים, דולפינים ואפרוחים קטנים וצהובים! אייקון? כאילו זה שבפלאפון? בדיוק אתמול הורדתי אייקון של זינה לפלאפון
אממ ספר כבר אמרתי שאני לא קוראת, וסרט אחרון אני ממש לא זוכרת..! ודיסק? אני לא ממש שומעת דיסקים במערכת, כי את כל השירים שאני אוהבת יש לי במחשב... אממ שוב נאי ממש מצטערת שזה היה כזה ארוך..! מישהו בכלל קרא עד לפה?
חחה אם כן, תודה על הסבלנות..! ביייייייייייייייייייייייייייייייייי
תודה רבה