שלום לכולם!!!

G T I

New member
שלום לכולם!!!

פעם ראשונה שאני כותב פה.(עד עכשיו בעיקר הסתכלתי קצת מהצד,ואת האמת לא תמיד התחברתי). קצת היכרות: אני בן 17. מסיים עוד מעט י"ב. הולך לקרבי כנראה (גם מתאמן באיזה קבוצה של הכנה לצבא). למי שיש מושג כמה בדיחות על הומואים וכל זה רצים שמה-לא מומלץ לבעלי לב חלש.בכלל הצבא (ולא,לא המקלחות) קצת מפחיד אותי... אני עמוק עמוק בארון (אין לכם מושג כמה עמוק!-אפילו עכשיו שאני כותב רועדות לי הידיים) יש לי חבר אחד, באמת טוב והוא אולי הבן אדם היחידי שאני חושב לספר לו, אבל כבר כמה פעמים זה נעצר ברגע האחרון,אחרי שהבטחתי לעצמי שאני מספר. לגבי המשפחה, טוב,אז אני גר רק עם אימא שלי, (הורים גרושים. האחים כבר עזבו) והיא במקרה הטוב רק תשתגע ו...(אתם מוזמנים להעלות השערות) טוב,אז שלא תשתעממו יותר מדיי,אני חושב שזה מספיק בינתיים, וגם אני מתחיל את הלימודים עוד כמה שעות (שעת אפס)אז צריך לישון,או לפחות לנסות לישון...

Gal-Mo0D

New member
ברוכים הבאים ../images/Emo70.gif

מקווה ששעת האפס שלך הייתה בהחלט נחמדה. למרות שכולנו יודעים ששעות אפס הן אף פעם לא נחמדות... אתה מוזמן לקפוץ לי לאייסיקיו : 43590886 (ונא לא להיבהל מהכינוי שלי שם, אני לא פדופיל)
אז אני מניח שכדאי שגם אני אציג את עצמי (אם אתה באמת הולך לקפוץ לי לאייסיקיו) : אני גל, בן 17.5 מרמת גן (גם בי"ב) אבל כנראה הולך לעתודה (פסיכולוגיה!) ואני בערך מחוץ לארון.

סיגרינ

New member
ואני עד, הוא הילדון הכי חמוד שהכרתי

אי פעם.
למרות שהוא לא מעריך את זה, משום מה. מתגעגע ואוהב!
סיגרינ

Gal-Mo0D

New member
יו, תראו מי פה ../images/Emo13.gif

אהובי משכבר הימים! אתה בטח תוהה למה אני לא מתקשר, הא? אז רק שתדע שאין לי את הטלפון שלך! ("רוצה לשפר את האנגלית שלך ?")

סיגרינ

New member
כן כן, ושלום כיתה א´ ../images/Emo13.gif

גלצי מותק, שלחתי לך מייל *ו*איסק עם המספר שלי. יוּז איט!!!

praetor

New member
סיגרינ? את ההודעות שלך לא ראיתי

כבר המון זמן. עוד מהפורום ביואל, נראה לי...

סיגרינ

New member
עד עכשיו קראתי, אבל החלטתי

להתקמבק ולכתוב שוב. (זוכר? כל הטאג ליינז בפורום ביואל היו שלי?
)

Gal-Mo0D

New member
כל הטאגליינז ?!

הגזמנו, הא ? גם אני הייתי חבר של כבוד שם...

סיגרינ

New member
אתה תסלח לי מאוד!!!

* אני * זה ששינה שם את ככככככככככככככככל הטאג ליינז. היה שם טאג ליין אחד שקישר לכללי הכתיבה בפורום, אני שיניתי אותו, הכפלתי, צבעתי, שיפצתי ועשיתי חלונות!!! (אגב, אני עושה חלונות עבור 250 ש"ח בשבוע, זה כולל גם שטיפה, גם ניקוי וגם ספונג´ה חינם. לפרטים נוספים, אפשר לפנות אלי במסר פרטי). אתה יכול לגבות עדות מאינה אם אתה רוצה. עכשיו, אפשר להבין למה לעזאזל אתה לא מתקשר אלי, חוצפאי קטן שכמותך???

Gal-Mo0D

New member
אני אתקשר הערב, טמפון

יש לי מבחנים במתימטיקה ועבודה!
אז נא לא לצעוק עליי!

Gal-Mo0D

New member
LOL

עדיין מספר בדיחות בנוגע לכמה צעיר אני (17.5 - אני כמעט חוקי!) ?

praetor

New member
לא כינוי

רק השם שלי - עופר, פשוט וקל. אפילו דיברנו קצת באיציק, אם אתה זוכר...

למעלה