שלום לכולם!!!

היי

לעי אמנם יש עוד זמן לצבא אבל גם אני נמצא בחוג כזה של הכנה לכושר קרבי(פחות בשביל הקרבי בנתיים יותר בשביל הכושר) ויש לי ארבע לסביות בצוות של חמש עשרה אנשים. בדיחה אחת של הסטרייטים ו.....

G T I

New member
מי אמר שהם סטרייטים?

בדקת???... לנו יש שלוש בנות ,שלגבי אחת מהן,אני עדיין בספק (ולא,אני לא שובניסט). אם זה לא מידע מסווג, אתה ב"אחריי" , בעמית לכושר? או במשהו אחר?... נ.ב: מצטער על התשובה המאוחרת. תודה לכל המגיבים, ואני רוצה שהשרשור הזה ישאר למעלה לפחות עוד שבוע, ברור?
...

LoKKo

New member
בלאי בלאי בלאי

היחידה לקראת גיוס ה ר ב ה יותר טובה! הייתי ביחידה 3 שנים וניצחתם אותנו פעם אחת רק, וגם זה בהפרש ממש קטנטן. אני שמח שיש לך מוטיבציה ועוד יותר שמח אם תלך לליחידה קרבית -------------- פןלומוס לוקו מלוקו

פחות טוב.. יותר טוב..

לא יודע מה יותר או פחות טוב. ממש טוב לי בעמית לכושר והגדנע אצלנו ממש ממש מתפרקים כול שני וחמישי(לעומת זאת אנחנו בעמית הצוות הכי גדול בארץ). בסופו של דבר כול הגופים האלו פועלים למען מטרה אחת.

Revolution kid

New member
וולאקם !

אני חש הזדהות עמוקה מאד עם הידיים הרועדות, זה זורק אותי כמה שנים אחרורה לתקופה הארונסטית שלי. אחחחח, כמה קשה להיות הומו בארץ שלנו. יהיה טוב בסוף.

Orion14

New member
אם כבר בדיחות......

למה שלא תספר לנו כמה???? על הומואים מומלץ
ברוך הבא

הינו שם, עשינו כך

אין לי עדות על יציאה מהארון כי גם אני עמוק אבל ע-מ-ו-ק בארון.. אבל ממש מ-מ-ש קרוב לצאת :0) אל תדאג, תעשה "סקר שוק" לפני זאת, כלומר - תעלה את הנושא של גאווה ותראה איך הוא מרגיש עם זה... בהצלחה (לכולנו שבארון) מאור

למעלה