שלום לכולם!!

סקיטוש

New member
שלום לכולם!!

רציתי לשתף אתכם בתוכניות שלי לסוף השבוע. אני מטפלת כבר חודש וקצת, בילדה בעלת שיתוק מוחין הנעזרת בכסא גלגלים ממונע, ואינה מדברת. בסוף השבוע הזה, אני לוקחת אותה לטיול בחיפה. אנחנו הולכות לטייל בגן הבאיים ובכרמל. אני כל כך מתרגשת!!! יש למישהו עוד הצעות היכן לטייל בחיפה?? (כמובן טיול המותאם לנכים) לילה טוב לכולם!!

../images/Emo24.gifסקיטוש יקרה

קודם כל, ברוכה השבה למשפחה. דבר שני, קבלי מאיתנו
, על המעשה היפה שלך. זה מוכיח שיש לך לב טוב, ואת מוכנה לעזור. אני מאוד מעריכה את המעשה שלך. לגבי הטיול שלכן, זה נשמע לי טיול נפלא שיכול להעשיר את הילדה בעוד חוויה נהדרת. ההתרגשות שלך מובנת וטבעית לחלוטין, גם אני מתרגשת כשאני קוראת את הודעתך ומשיבה עליה, מה שקורה לי לא פעם ולא פעמיים בתוקף תפקידי כמנהלת הפורום המדהים הזה. לגבי ההצעות לטיול במקומות נוספים, אין לי רעיונות, את הסוגייה הזו אני משאירה פתוחה לחברי/חברות הפורום. ולסיום:הרבה יישר כח, וכל הכבוד, נשמח לקרוא על עוד חוויות מהקשר שלך עם הילדה ובכלל, את מה שיש לך לקרוא, אני יכולה לומר לך שאני נהנית לקרוא את מה שכולם/ן כותבים/כותבות, ואת מה שאת כותבת בפרט. המשיכי כך! ליאת.

סקיטוש

New member
תודה

תודה ליאת ונשמה פצועה.. ניקח גם מצלמה דיגיטלית ואם הילדה תסכים אראה למי שירצה את התמונות.. ליאת, עוד מסר בדרך..

סקיטוש

New member
לנשמה פצועה

הילדה שאני מטפלת בה היא בת 10 והיא יפיפיה ומדהימה. חוץ מיזה אני עובדת גם עם בחורה בת 21 (שזה שנתיים יותר צעירה ממני..) שגם לוקה בשיתוק מוחין ואינה מדברת - איתה אני עובדת יותר על לימודים, והיא לא רוצה להצטרף לטיול
. למרות שהיא לא מדברת, היא מתקשרת בדרכים שונות והיא אחת הבחורות היותר חכמות שהיכרתי בחיי. זהו, אשמח לעוד שאלות.. לילה טוב

סקיטוש

כל הכבוד שאת עובדת עם הילדה והבחורה. איזה סיפור מרגש, טוב שהחלטת לקחת על עצמך שתי משימות כבדות כאלה, תבורכי. חבל שהיא לא רוצה להצטרף לטיול, אך רצונה הוא כבודה, יכול להיות שזה בגלל שהיא לא מכירה את הילדה שאיתה את יוצאת לטיול. זה ידוע שפלאי הטכנולוגיה עוזרים לאנשים/ילדים/ילדות שאינם יכולים לדבר, לעשות זאת בכל זאת, למרות המגבלה. אני באופן אישי מכירה ידיד שלי, שפלאי הטכנולוגיה עומדים לרשותו. אם תרצי, אתן הסברים במייל, או במסרים הפרטיים, ליאת.

סקיטוש

New member
לליאת!

ודאי שאני רוצה לקבל עוד מידע על אמצעים לתקשורת אצל אנשים שלא יכולים לדבר. הבחורה שאיתה אני עובדת משתמשת במכשיר שהיא לוחצת עליו, ויש קול מוקלט שאומר מה שהיא רוצה, חוץ מיזה היא משמתמשת גם בלוח תקשורת מאדדדד מסובך. אני מאד מאד מאד מאד אשמח לשמוע על עוד אמצעים לתקשורת, שאני בטוחה שיתרמו לי גם בבית הספר שבו אני עובדת. תודה

סקיטוש יקרה

אני מכירה את האמצעים שאת מדברת עליהם בהודעתך. הפלט הקולי הוא מרכיב מאוד חשוב במשפחת התת"ח [תקשורת תומכת וחליפית]. אני מכירה גם את לוח התקשורת שעליו כתבת, השיטה נקראת "בליס", והיא מבוססת על סמלים עם ציורים, ומילה כתובה, כשמחברים את הכל יחד, מקבלים משפטים. לנוחיותך ולנוחיות כולנו, אני מצרפת קישור המסביר לפרטי פרטים מהו התת"ח, עם סיפורים אישיים של ילדים המשתמשים בו, שתהיה לך ולכולם למידה נעימה, ליאת.

פאני יצ

New member
תת"ח

ליאת ראשית תהנו בטיול גם אני שמתי שהוא לא מטעים לכיסאות גלגלים ולכן הכיתה שלי לא יצא לטיול הזה אבל כדי להרים לשם טלפוןועוד יוטר כידי שהם כן יתעימו אותו עלינו גם לנו מגיעה
דבר שני אני עובדת המון עים תת"ח ועם שילוב מדהים של מחשב ניסא עם מסך מגעה ותיקשורת. עם תספרי לי קצת על חברותיך אולי אוכל לעזור לך. כמו כן אוכל להפגיש אותך עם מישפחה שיש להם מחשה לילדה. תהנו מהטיול ושלכי טמונות פאני

תמי11

New member
הסברים..............

יש שם חץ איתו את מטיילת בגן יש שם עוד כמה חצים למעלה למטה תנסו ממש נחמד

פאני יקרה

קודם כל, טוב לראות אותך כאן. חבל שהכיתה שלך אינה יכולה לצאת לטיולים, הכל בגלל תנאים פיזיים של המקומות, [אם כי, ישנם מקומות מותאמים], ורשלנות מצד הרשויות, שאינן דואגות להתאים את המקומות למוגבלים, שכל-כך רוצים לטייל. אני מצדיקה אותך בזה שאת אומרת שלכיתה שלך יש את הזכות לטייל, והיא הרוויחה אותה בזכות ולא בחסד, חלילה. אם סקיטוש תרצה את עזרתך, היא בטח תפנה אלייך באמצעות המסרים האישיים של "תפוז". אין ספק שהתת"ח היא שיטה נפלאה, אני מאוד תומכת בשיטה זו, וחושבת שמי שהמציא אותה הוא גדול מהחיים, ליאת.

למעלה