שלום לכולם!!

סקיטוש

מצלמה דיגיטלית זה רעיון מצויין כדי להנציח את הטיול, שיהיה חוויה בלתי נשכחת עבור הילדה. כל הכבוד! רעיון פשוט גאוני. הסתכלתי במסר שלך, והוא יטופל בהמשך היום, ליאת.

סקיטוש

New member
לליאת!!

ודאי שאני רוצה לקבל עוד מידע על אמצעים לתקשורת אצל אנשים שלא יכולים לדבר. הבחורה שאיתה אני עובדת משתמשת במכשיר שהיא לוחצת עליו, ויש קול מוקלט שאומר מה שהיא רוצה, חוץ מיזה היא משמתמשת גם בלוח תקשורת מאדדדד מסובך. אני מאד מאד מאד מאד אשמח לשמוע על עוד אמצעים לתקשורת, שאני בטוחה שיתרמו לי גם בבית הספר שבו אני עובדת. תודה

תמי11

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

כל הכבוד לך
אבל................... גן הבאיים לא מותאם לילדים עם כסאות גלגלים יש שם המון מדרגות חבל לאכזב את הילדה מציעה לך אם את מהצפון ללכן לגן החיות בקרית ביאליק יש שם ליטוף חיות ואפשר להאכיל אותם ומאוד נחמד שם עוד מעט אצרף קישור של טיולים לנכים מקווה למצוא את האתר וקחי בחשבון שהשבת שלנו עומדת להיות סוערת

סקיטוש

New member
לתמי

באמת תודה על תשומת הלב, אם גן הבאיים אינו מותאם לנכים, אז אני בהחלט אוותר עליו. תודה על הקישור על הטיולים בטבע. עזרת לי מאד!!!!

../images/Emo24.gifתמי

ברוכה השבה לפורום שלנו. איפה נעלמת? ומה שלום הילדה שלך? נשמח לקרוא. קבלי צל"ש על חזרתך לפורום, ועל המידע שנתת לסקיטוש, ולכולנו כאן בפורום. אני כל-כך שמחה שחזרת, מקווה שתישארי איתנו. בינתיים קבלי:
, מאיתנו אלייך, ולילדתך החמודה, ליאת.

תמי11

New member
תודה על הפרחים והחיבוקים../images/Emo24.gif

לא נעלמתי הייתי כאן אבל לא הצלחתי לכתוב הודעות (משהו במחשב הישן שלי) הבת שלי...........אמממממממ ה-
שלי כרגיל מ ד ה י מ ה אותי כל יום מחדש יש לי עוד כל כך הרבה אתרים בעניין לאט לאט אשלח עוד בייייייייייייייי ויום נעים לכולםםםםםםםםםםםם

תמי יקרה

טוב שהיית איתנו. שמחה שהחלטת להישאר. נשמח לקרוא עוד אינפורמציה על הבת שלך, או ה-
שלך כפי שאת מגדירה אותה. וכמובן, שנשמח לעוד קישורים ומידע, שבמידה ויימצא רלוונטי לשאר הגולשים/ות ייכנס באופן מיידי לטאגליינס. אין לך על מה להודות לי בקשר לפרחים ולחיבוקים, אני באמת שמחה לקבל אותך חזרה למשפחתנו ההולכת ומתרחבת, יום נעים גם לך, ליאת.

ישר כוח!! תהנו ! ואולי .....

תוכלי להעזר באתר של עמותת נגישות ישראל אין לי את הכתובת לצערי ושם תמצאי... וזה יהיה לשימוש כולם

ענבל

כמה שאת צודקת, אתר נגישות ישראל ייכנס בקרוב לטאגליינס לטובת כולנו. תודה על הרעיון הנפלא! קבלי צל"ש ו-
, ליאת.

למעלה