מירה בוקר טוב. את צודקת...בפועל
לא צריך מנהל...צריך לפעמים סדרן עבודה עם מחק גדול... אבל לטווח הרחוק, כדאי שיהיה מי שירכז איסוף מאמרים ופרסומם אחריות לקלוט את החבר'ה החדשים ולתת להם מידע ראשוני, מראי מקום, וכן המלצות על רופאים.חוץ מרשימת הרופאים, כולם פה נושאים בנטל, וזה המקום להודות לך על כל הקישורים שאת מביאה. שיהיה לך יום נעים נעים...חם היום-לשתות הרבה...
הייתי אתמול בת"א...ג'ונגל אמיתי...חוץ מהפראות של הנהגים...היה כ"כ חם..31 מעלות...הייתי ביום לימודים באיכילוב, ואם היה נדמה לי שאחרה"צ אלך "להזדנגף" או לפחות לשטוף את העינים בכיכר המדינה...ויתרתי על הכל וחזרתי מהר הביתה ולמזגן. אני יודעת שזה ממש "חוצפה" מצידי לחשוב שאני בריאה ויכולה כך סתם לשוטט במחוזות ילדותי...אבל אני חצופה...החלטתי שמספיק עם ה"פדלאות"....השנה ה"סדר" אצלי. רק 7 אנשים ותינוק....אז כרגע העוזרת עושה סדר במטבח...ואני מתכננת כבר את החלק הצמחי בתפריט...הבשר יגיע מוכן עם האורחים... אז לעבודה.....
לא צריך מנהל...צריך לפעמים סדרן עבודה עם מחק גדול... אבל לטווח הרחוק, כדאי שיהיה מי שירכז איסוף מאמרים ופרסומם אחריות לקלוט את החבר'ה החדשים ולתת להם מידע ראשוני, מראי מקום, וכן המלצות על רופאים.חוץ מרשימת הרופאים, כולם פה נושאים בנטל, וזה המקום להודות לך על כל הקישורים שאת מביאה. שיהיה לך יום נעים נעים...חם היום-לשתות הרבה...