שלום לכולם

• פותח הנושא siv1
  • פורסם בתאריך

tiaa1

New member
מירה בוקר טוב. את צודקת...בפועל

לא צריך מנהל...צריך לפעמים סדרן עבודה עם מחק גדול... אבל לטווח הרחוק, כדאי שיהיה מי שירכז איסוף מאמרים ופרסומם אחריות לקלוט את החבר'ה החדשים ולתת להם מידע ראשוני, מראי מקום, וכן המלצות על רופאים.חוץ מרשימת הרופאים, כולם פה נושאים בנטל, וזה המקום להודות לך על כל הקישורים שאת מביאה. שיהיה לך יום נעים נעים...חם היום-לשתות הרבה...
הייתי אתמול בת"א...ג'ונגל אמיתי...חוץ מהפראות של הנהגים...היה כ"כ חם..31 מעלות...הייתי ביום לימודים באיכילוב, ואם היה נדמה לי שאחרה"צ אלך "להזדנגף" או לפחות לשטוף את העינים בכיכר המדינה...ויתרתי על הכל וחזרתי מהר הביתה ולמזגן. אני יודעת שזה ממש "חוצפה" מצידי לחשוב שאני בריאה ויכולה כך סתם לשוטט במחוזות ילדותי...אבל אני חצופה...החלטתי שמספיק עם ה"פדלאות"....השנה ה"סדר" אצלי. רק 7 אנשים ותינוק....אז כרגע העוזרת עושה סדר במטבח...ואני מתכננת כבר את החלק הצמחי בתפריט...הבשר יגיע מוכן עם האורחים... אז לעבודה.....

mira ker

New member
טיה חמדתי, קודם כל את צודקת

שכדאי שמישהו יכניס מאמרים למקום שמור. לגבי המחק. אם לא נשים לב למטרידנים אז יהיה בסדר. בוא נראה אותם כמו עשב שוטה שגדל בבית השאנטי שלפעמים משאירים אותו סתם כך ולא משמידים. כי בכל מקום טוב, יש גם קצת רע. בכל זאת בית השאנטי שלנו הוא מקום נפלא ומכובד. ומאוד נעים לי להיות פה. לכל אחד יש פה מקום לומר את שעל ליבו, ומניסיוני אני מקבלת תשובות ישירות ללא הטפות מוסר. ואני מודה לכל מי שמשיב לי בצורה כנה וישרה. אני מרגישה שכאן אני מסוגלת לומר את אשר על ליבי ללא חשש לסתימת פיות, אפילו אם אלה דברים שאינן נוגעים ישירות למחלה. באשר למשתתפים חדשים, יש מספיק חברים פה שיודעים להסביר על המחלות שלנו בצורה טובה ומכובדת. וגם להפנות אותם לאן שצריך. אני עדין חושבת שאנחנו לא זקוקים למנהל פורום. מנהל פורום נותן לי תחושה שאני בבית ספר. ובאשר לפסח, כל הכבוד טיה, זה לא קל עבורינו להרים סדר, אפילו ל7 איש. יהיה טוף מירה

ששרון

New member
אני אוהבת גם שאין פה מנהל...

מההתחלה מצא חן בעיני הפורום הקטן והחמוד הזה שזז מהר, שההודעות בו נפתחות ונסגרות בלי לזוז קדימה ואחורה חצי שעה כל פעם... ובעיקר זה שאין בו מנהל-את זה הכי אהבתי, כמו שכבר אמרתי בעבר לסייב...-ככה הרבה יותר קליל, כיפי, בלתי מחייב, לא מאולץ או מגוייס. נכון שיש עשבים שוטים של מטרידנים שמפריעים, אבל אני פשוט לא קוראת את ההודעות שלהם מראש. הכי נוח. רואים שם של מטריד? מייד לדלג... ככה, כשאין מנהל, זה כל היופי באנטרנט, המחוייבות האישית שיש לכל אחד לקחת אחריות על עצמו, כי אין איזה "אח גדול" שיגיד מה צריך ומה לא וכו'. שימשיך ככה...

למעלה