שלום לכולם !

שלום לכולם !

אני חדשה פה וממש אוהבת את פינק פלויד! יש לי ביינתים רק 3 דיסקים שלהם(לא קשה לנחש איזה..) וממ יש לי שאלה,אני לא ממש מתמצאת בביוגרפיה שלהם-קצת אבל לא רציני ורציתי לדעת למה כולם שונאים את ווטרס(לא מבחינה אומנותית כמובן) ואומרים שהוא נרקסיסט מגלומן וכ'ו ונ.ב- אבא שלי ממש דומה לדייויד גילמור :)

שלום וברוכה הבאה

מבחינת ווטרס - ציףציף1000 תוכל להסביר לך ביתר פירוט על השנאה לווטרס. סביר להניח שגם אני הייתי שונא בנאדם שחושב רק על עצמו. אולי אבא שלך הוא באמת דייב? תשאלי אותו יום אחד
. אם כן, תארגני לי אצלו איזה שיעור גיטרה או משו...
.

שלום זפלינאית!

וברוכה הבאה לפורומנו!
אם תקראי את השרשור שנמצא למטה וכותרתו "תשובות לחידון ווטרס", תקבלי מענה לחלק משאלותיך. בקיצור: ווטרס הוא אדם קשה, כמו הרבה אמנים. הוא לא הסתדר עם חבריו ללהקה, וגם לא ממש מסתדר עם אף אחד אחר (כולל נשותיו, לדורותיהן). כשתכירי יותר טוב את כתיבתו, תראי שהוא כותב על מספר מצומצם של נושאים, שבבסיסם נמצא האגו השביר שלו, ותוך שהוא מייחס לנושאים אלו חשיבות בסדר גודל קוסמי. הקונצפטים שלו הלכו ונהיו יותר ויותר גרנדיוזיים עם השנים, עד כדי גיחוך. במשך השנים, הוא גם אכף את תפישתו הרעיונית, ההפקתית והמוסיקלית על חבריו ללהקה, אף כי הם לא בהכרח הסכימו אתו. לאחר שפרש, הוא ניסה למנוע מהם להמשיך ולפעול תחת הכותרת "פינק פלויד", גם באמצעים משפטיים. מכל הסיבות האלו, הם לא ממש אוהבים אותו. כל זה לא אומר שהוא אינו אמן מוכשר, כמובן.

נימרודל

New member
שאאאאלום!!!

ווטרס הוא באמת אמן נהדר!!! אבל, הוא היה קקי בן אדם... דיי כמו מטאליקה... אגואיסט ועם זאת מתיחשב מאד (בעצמו בעיקר לעומת זאת) ומאד מצטער על מה שעשה לבארט למרות שזה היה מגעיל לחלוטין. אבל לא הייתה לו ברירה... את רואה הרבה מהנושאים שנויים במחלוקת אבל הוא היה בן אדם קשה מאד ומתוסבך...

pink floydror

New member
אני לא חושב ..

שהוא חרא של בן אדם.. נכון, האוגואיזם שלו התנפח יותר מהחזיר בהופעות, והוא התנהג בצורה הכי חסרת הגיון שיש , באופן מגעיל ומעצבן...אבל אני חושב שזה חלק מהשגעון שהיה לבן אדם בתקופה הקשה של החיים שלו, שימו לב שהיום הוא כבר הרבה יותר רגוע, משבח את גילמור בתקשורת, השלים עם מייסון ואומר בהופעות שלו שהיה רוצה ששאל הלהקה תהיה איתו...

למרות שהוא היה באמת דיי מגעיל

לפי מה שסיפרתם וגם קראתי את מה שכתבתם פה לפני..אני דוקא אוהבת את "האומן המיוסר שבו" אין הרבה אנשים כאלה,ובתור אחת שמשתדלת ושואפת להיות אומנית לכל דבר(אני חושבת שזה עניין של אופי..)יש משהו בכל העניין הזה של הערכה עצמית גבוהה לפעמים.. הם בכלל אנשים מוזרים..

למרות שהוא היה באמת דיי מגעיל

לפי מה שסיפרתם וגם קראתי את מה שכתבתם פה לפני..אני דוקא אוהבת את "האומן המיוסר שבו" אין הרבה אנשים כאלה,ובתור אחת שמשתדלת ושואפת להיות אומנית לכל דבר(אני חושבת שזה עניין של אופי..)יש משהו בכל העניין הזה של הערכה עצמית גבוהה לפעמים.. הם בכלל אנשים מוזרים..

erezsh

New member
זו לא חוכמה להיות מיוסר

החוכמה היא לא לתת לזה להשתלט לך על החיים...

Marmaduke

New member
וולקאם דארלינג!!!

יאללה הפורום שלנו כבר ממלא איזה אולם לא?..חיחי

RevitallicA

New member
אולי שונאים אותו...

אבל זה ממש לא מונע ממנו להיות אמן מוצלח ביותר... וקדימה אבא שדומה לדיוויד!
אולי הם אחים?

../images/Emo3.gifכן,זה הסוד הקטן של המשפחה שלנו

אבא שלי אח של דייויד גילמור ודיווי הוא הדוד שלי אני עדין מחכה לאיחוד המשפחות המרגש אצל מני פאר אבל אל תספרו לאף אחד,טוב? זה סוד..

N a V e

New member
חח ... ברוכה הבאה

האמת,בוידוי מרגש,גם אחותי דומה לגילמור(עם שיער ארוך כמובן).

נימרודל

New member
ההא!!!

כן הוא באמת רגוע הרבה יותר עכשיו. (וגם יפה נשאר בגדר תעלומה...) נכון דייויד גילמור הוא נשי? זה בגלל השפתיים המלאות האלה שיש לו
חחחחח...

../images/Emo41.gif חידת היום ../images/Emo41.gif

באותו עניין.. במה עסק גילמור לפני שהצטרף לפלויד (בנוסף לנגינה בלהקה אחרת)?

adiville

New member
רציני ?

הוא היה פשוט מדהים בצעירותו. על הקאבר של about face הוא בסביבות גיל 40 ועדיין רואים שהוא גבר שווה. באמת היה לו מראה קצת נשי. כנראה בגלל זה הוא גידל זקן בסבנטיז
עכשיו, אחרי כל כך הרבה שנים נשאר דמיון רק בעיניים והשפתיים. זה מדהים איך אנשים משתנים..... תגידו, כמה פעמים הוא היה נשוי ? כי ראיתי תמונה ישנה שלו עם מישהי שהיתה אישתו ועכשיו מצאתי אתר עם תמונות שלו ובחורה שעכשיו היא אשתו והיא נראית די צעירה.... יש שם גם תמונות עכשוויות של סיד בארט. אוי וויי..... קבלו את האתר : http://www.pinkfloyds.com/personal_pics.htm

למעלה