שלום לכולם !

אכן..

אכן היה דוגמן בצעירותו. ראיתי תמונות. אכן היה שווה ביותר, ראו תמונה (מפומפיי). נשוי כיום פעם שניה. יש לו 8 ילדים (כן, כן).

GingerBread Man

New member
הוא תמיד היה שמנמן קצת

אבל חתיך בטירוף. ואני לא אומר את זה על הרבה גברים.

למיטב הבנתי

מדובר ב-4 ילדים מאשתו הראשונה, 3 מאשתו השניה + בנה של אשתו השניה מנישואיה הראשונים.

Miss CB

New member
אה.. נו למה לא אמרת.

נבהלתי לרגע, 8 ילדים מאותם נישואים, זה כבר פחות הגיוני. אם אני כבר פה (א.ק.א - נצל"ש): מה הוא עושה כיום, חוץ מלהבריק את הסטארט 0001 שלו ולהנות מכל העושר ש"מאני" הביא לו (אחחח, האירוניה)?

יש לו קריירת סולו די מצליחה

והוא משתתף גם בהופעות אורח באלבומים של אנשים אחרים. היום קראתי שהוא מנגן באלבום החדש של רוברט וויאט, לדוגמא. אגב וויאט, לפני שנתיים גילמור הופיע במסגרת פסטיבל מלטדאון - שזה משהו כמו פסטיבל ישראל בארץ. וויאט היה אז האוצר (בצירה) של הפסטיבל, והזמין אותו. ההופעה היתה בעצם משהו כמו Unplugged. גילמור ביצע גם שירים שלו (מהפלויד), גם שירים קלאסיים שונים (של שייקספיר, נואל קאוורד (כמדומני) וכדומה), וגם שירים של אחרים, כולל שני שירים של בארט. ההופעה היתה הצלחה גדולה - ובצדק. אני לא בטוחה שההקלטות יצאו באופן רשמי, אבל אפשר להשיג את כל ההופעה במקומות הרגילים. לאחרונה גם יצא DVD שלו - אני לא זוכרת מה כלול בו. בכ"מ, אין לו כוונה "להחיות" את הפלויד בזמן הקרוב. הוא רמז לאחרונה שהוא "זקן" מדי בשביל סיבובי הופעות והוא גם לא צריך את הכסף. (והוא גם הסתכסך עם מייסון).

Robert Wyatt

וויאט הוא מאושיות הרוק הבריטי. הוא החל את דרכו כמתופף של להקת Soft Machine בשנות הששים. ה"משין" היו להקת-הבית השניה של מועדון ה-UFO יחד עם הפלויד, בשנת 1967, ובין שתי הלהקות היו קשרים חברתיים ומקצועיים הדוקים (הם נגנו באלבומי הסולו של סיד בארט, למשל). ה"משין" היו אחת מלהקות הפסיכדליה המרכזיות, אם כי הם לא זכו להצלחה בסדר גודל דומה לפלויד. בהמשך הקריירה שלהם הם עברו לנגן מוסיקה נסיונית/פרוג/ג'ז. וויאט עבר תאונה בשנת 1973 בעקבותיה נשאר משותק ברגליו, והוא נעזר בכסא גלגלים. (בניגוד לאגדה האורבנית בעניין, הוא לא היה תחת השפעת סמים בעת התאונה). הוא פרש מהלהקה בשלב מסויים, והחל להוציא אלבומי-סולו. האלבומים זכו לביקורות נלהבות, וגם נמכרו לא רע (בבריטניה). בשנות השמונים הוא גם זכה להצלחה מסחרית, כאשר הקליט אלבום קאוורים לשירים של אחרים. הגרסה שלו ל-Shipbuilding של אלביס קוסטלו נחשבת לאחד מהשיאים של הפופ הבריטי בשנות השמונים. וויאט הוא אדם אקסצנטרי, כמו אמנים רבים בני דורו. במשך שנים, הוא החזיק באמונות קומוניסטיות אדוקות והביע דעות שנויות-במחלוקת. אבל על כשרונו האמנותי אין חולקים: הוא נחשב, עד היום, לאחת הדמויות הנערצות ביותר ברוק הבריטי, גם בקרב אמנים צעירים.

מה זה?!

כבר ראיתי את הפנים שלו קודם, אבל הוא ממש לא דומה, לא בפנים ולא בגוף למה שהוא היה לפני עשרים-שלושים שנה! או שזה השיער?

חמודי... אנשים מזדקנים.

מה לעשות. יחסית לגילו, הוא נראה מצויין, ועדיין שווה.

OzzzzzY

New member
אממ....לא ממש...

בפולס הוא נראה יותר צעיר... בתמונה הזאת הוא נראה הרבה יותר מבוגר...

Miss CB

New member
חחחחחחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo85.gif../images/Emo25.gif../images/Emo168.gif

זאת הגדרה שאף פעם לא שמעתי בהקשר הזה...

GingerBread Man

New member
לא לשכוח

הוא הוציא אלבום מופת שנקרא Rock Bottom בשיתוף עם אמנים שונים, שאחד מהם היה ניק מייסון, אם אני לא טועה.

למעלה