L lifa girl New member 12/10/03 #19 ברוך הבא../images/Emo24.gif../images/Emo18.gif נעים מאו אני מעיין
א אובלינה New member 12/10/03 #24 ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif ואת ה"אני נחמן ולא מגמגם יותר" ראיתי לפניי חצי שנה על איזה סטיקר.. רותם, אל תקחי סתם זכויות ואל תרביצי לי
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo75.gif ואת ה"אני נחמן ולא מגמגם יותר" ראיתי לפניי חצי שנה על איזה סטיקר.. רותם, אל תקחי סתם זכויות ואל תרביצי לי
ר רותם גוזי בת New member 12/10/03 #25 אם היית קוראת...../images/Emo163.gif היית רואה שכתוב שזה לא שלי... אז אין מה לתת לי זכויות שמורות....!!
אם היית קוראת...../images/Emo163.gif היית רואה שכתוב שזה לא שלי... אז אין מה לתת לי זכויות שמורות....!!
א אובלינה New member 13/10/03 #31 תראו מה למדתי../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif [URL='target=_blank']לכתוב בכחול[/URL] יו, מקווה שזה עבד..
תראו מה למדתי../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif../images/Emo6.gif [URL='target=_blank']לכתוב בכחול[/URL] יו, מקווה שזה עבד..
B BratBoy New member 13/10/03 #29 שמעתי את הנחמן המאומן הזה מרותם.. יעני היא סיפרה את זה.. אז רק נתתי לה זכויות שמורות אחר כך היא תרביץ לי אם אני לא אתן לה דרך אגב.. רותם אין לי כסף לקנות לך דיסק ): וזיו לא רוצה לקנות איתי \: איזה ילד מבאס הוא..
שמעתי את הנחמן המאומן הזה מרותם.. יעני היא סיפרה את זה.. אז רק נתתי לה זכויות שמורות אחר כך היא תרביץ לי אם אני לא אתן לה דרך אגב.. רותם אין לי כסף לקנות לך דיסק ): וזיו לא רוצה לקנות איתי \: איזה ילד מבאס הוא..
ר רותם גוזי בת New member 13/10/03 #32 לא באמת../images/Emo163.gif אני לא ילדה מכה... אז שששששששששששששששששששששש... מה נראה לך שאני?!
B BratBoy New member 14/10/03 #34 לאאאאאאאא בכלל לאאאאאא העיקר יום כיפור את וכיסוף רציתם לאנוס אותי כל הזמן רציתם להרביץ לי והיא בלי שום קשר רוצה שאני אעשה לה שק קמח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לאאאאאאאא בכלל לאאאאאא העיקר יום כיפור את וכיסוף רציתם לאנוס אותי כל הזמן רציתם להרביץ לי והיא בלי שום קשר רוצה שאני אעשה לה שק קמח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח