הילה בסגול
New member
שלום לכולם
לא מזמן חזרתי מפגישה ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה הצליח. מדובר בספא במרכז הארץ כאשר התפקיד שלי הוא לפרוס בקלפים ועפ"י הזמנה מראש. או אירועים שעורכים במקום ואז בזמן שחלק בעיסויים אני פורסת לממתינים, ולפני כן עורכת הרצאה לכולם (ערב מיסטי "שיגרתי" שאני מעבירה). או מגיעה במיוחד רק לפריסות אישיות עפ"י הזמנה. הסברתי למנהלת את העבודה שלי, כמובן שהיא ביקשה וקיבלה פריסה (בחינם אלא מה
אבל המטרה מקדשת את האמצעים). אני חושבת שמאוד מצאתי חן בעיניה. בתחילה היא סיפרה על בחור אחד שעובד איתם והוא מעולה רק שחסרה לו כריזמה... אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל אני חושבת שאין לי בעיה עם כריזמה. בכל אופן הוא עובד איתם בשיטת "סחר חליפין". התמורה שלו היא עיסויים. הלוואי עלי אבל אמרתי לה בכנות שאני לא עובדת כך ולא יכולה להרשות זאת לעצמי בטח לא כעת. נקבתי במחירים שלי והיא קיבלה אותם בלי לעשות איתי סחר מכר. אמרה שתחזור אלי עם תשובה לאחר שתתייעץ בענין. תחזיקו לי אצבעות ??
לא מזמן חזרתי מפגישה ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה הצליח. מדובר בספא במרכז הארץ כאשר התפקיד שלי הוא לפרוס בקלפים ועפ"י הזמנה מראש. או אירועים שעורכים במקום ואז בזמן שחלק בעיסויים אני פורסת לממתינים, ולפני כן עורכת הרצאה לכולם (ערב מיסטי "שיגרתי" שאני מעבירה). או מגיעה במיוחד רק לפריסות אישיות עפ"י הזמנה. הסברתי למנהלת את העבודה שלי, כמובן שהיא ביקשה וקיבלה פריסה (בחינם אלא מה