שלום לכולם

שלום לכולם

לא מזמן חזרתי מפגישה ואני מקווה מאוד מאוד מאוד שזה הצליח. מדובר בספא במרכז הארץ כאשר התפקיד שלי הוא לפרוס בקלפים ועפ"י הזמנה מראש. או אירועים שעורכים במקום ואז בזמן שחלק בעיסויים אני פורסת לממתינים, ולפני כן עורכת הרצאה לכולם (ערב מיסטי "שיגרתי" שאני מעבירה). או מגיעה במיוחד רק לפריסות אישיות עפ"י הזמנה. הסברתי למנהלת את העבודה שלי, כמובן שהיא ביקשה וקיבלה פריסה (בחינם אלא מה:) אבל המטרה מקדשת את האמצעים). אני חושבת שמאוד מצאתי חן בעיניה. בתחילה היא סיפרה על בחור אחד שעובד איתם והוא מעולה רק שחסרה לו כריזמה... אין הנחתום מעיד על עיסתו אבל אני חושבת שאין לי בעיה עם כריזמה. בכל אופן הוא עובד איתם בשיטת "סחר חליפין". התמורה שלו היא עיסויים. הלוואי עלי אבל אמרתי לה בכנות שאני לא עובדת כך ולא יכולה להרשות זאת לעצמי בטח לא כעת. נקבתי במחירים שלי והיא קיבלה אותם בלי לעשות איתי סחר מכר. אמרה שתחזור אלי עם תשובה לאחר שתתייעץ בענין. תחזיקו לי אצבעות ??

b e ll

New member
../images/Emo45.gif זה האייקון הקרוב ביותר להחזקת

אצבעות... מחזיקה לך אצבעות גם ברגליים... שיהיה בהצלחה גדולה!

בהצלחה לך ../images/Emo141.gif

ספרי לנו איך זה ממשיך. האם נקבתם בתאריך שבו תהיה תשובהלגב העבודה שלך? איזשהו תאריך יעד או שדברים נשארו פתוחים?

motyka

New member
בהצלחה, ודווחי על הצלחות

זה מחמם את הלב ומרחיב את הנפש

siv30

New member
בהצלחה

הילה אני חושבת שעשית טוב. להגדיר את התנאים ואת הצרכים מראש בלי לנהל מו"מ כמו בשוק מציג אותך כבעלת מקצוע רצינית שמכבדת את עצמה. אני מחזיקה לך אצבעות מכל הלב.

תודה רבה על התגובות אבל פתאום צצה

לי בעיה ! כאשר דיברנו על פריסות אישיות נקבתי בסכום של 70 ש"ח ל- 30-40 דקות. היא הסכימה בקלי קלות. אח"כ הסתכלתי במחירון שלהם וראיתי שהם גובים לייעוץ 45 דקות 250 ש"ח !!! זה כתוב במחירון מודפס שלהם ולא סתם דף !!! מה אני עושה עם זה ? אני לוקחת את הסכום הזה על ייעוץ של שעה וגם אמרתי לה את זה. אם וכאשר היא שוכרת אותי מה אני עושה? האם זה הוגן שאקבל 70 ש"ח והם יקבלו 180 ש"ח ???

אומר לך מה אני חושבת...

כשאני מקבלת את הסכום שאני רוצה לא אכפת לי שיש מישהו שעושה עוד פי שניים עלי... מה זה משנה כמה הם מרויחים אם קיבלת את מה שאת רוצה? אני מבינה שהם אלה שמביאים את האנשים אליך נכון? אם זה כך, זה שווה כסף, וגם הפרסום שלך שווה כסף והמקום עולה כסף וכן הלאה... בקיצור, אם את מרגישה טוב עם 70 ש"ח ל-30 40 דקות... אז... לעבודה בשמחה ולא להסתכל יותר מדי מה יש בצלחת של השכן...

אני בכלל לא מרוצה מזה.

בקניונים נהוג לקחת לעשרים דקות פריסה 50 ש"ח. אז תמחרתי כך. אין כאן הוצאות נסיעה (המקום מרוחק מביתי 30 דקות נסיעה ברכב). אבל אני רוצה את העבודה ועל כן ביקשתי להיות אטרקטיבית. עכשיו זה לא הוגן. אני הייתי רוצה לקבל 150 ש"ח לפחות. זה מה שזה שווה לי. ועכשיו שגיליתי - אם וכאשר יקבלו אותי - זה דיי מתסכל אותי ואני לא יודעת מה לעשות.

בעיני כל החלטה שתקבלי

היא החלטה נכונה בכל דבר שאנחנו עושים יש פלוסים ומינוסים... לפעמים רואים אותם מיד ולפעמים רק אח"כ... מי יודע, אולי משם תצמח עבודה גדולה ברחבי המרכז... ואולי...לא... אני אף פעם לא אומרת מה לעשות, אני יכולה רק לעזור, בדרך חשיבתית, לאדם להחליט בעצמו, ולתמוך במה שהחליט... וגם אם טעה...לעזור כדי להתרומם שוב ולהמשיך בדרך... מי שאומר שאינו טועה.... פשוט אינו רואה... לטעות זה אנושי, לא צריך לפחד מזה...

שש שבע

New member
אם את נוסעת פעם אחת לפריסה אחת ביום

כמובן שזה לא משתלם, אבל אם זה יוביל להרבה פריסות באותו יום, זה ישתלם, השאלה מה את רוצה לעשות קידום מכירות, או "שרות אקסלוסיבי"?

אני בהחלט רוצה לעשות קידום מכירות

אבל יחד עם זאת אני גם רוצה להרוויח ולהתפרנס. אני לא יודעת אם וכאשר כמה פריסות יהיו. זה תלוי בהזמנות.

שש שבע

New member
אז תתחילי לתקופה של נסיון קצר

תסעי כמה ימים, ותראי לאן נושב הרוח. אף אחד לא עובד רק בשביל קידום מכירות, אבל בתחילה חיבים להתאמץ יותר.

motyka

New member
עבודה לשם קידום מכירות

ישנם מקרים, שבהם בתקופת ביסוס וחדירה עובדים רק לצורך קידום מכירות.

siv30

New member
מסכימה עם אביבה

עוד תקופה תוכלי לשקול לפי מערך יחסי הכוחות והתקדמות העסק את הריווחיות שלך. בנתיים, תוציאי את המירב מהסיטואציה. בהצלחה.

missB

New member
את לא יכולה לשנות מחיר עכשיו

תראי - כשאני מוכרת תכשיט לחנות הם גובים מהלקוח כמעט פי 3 ממה ששילמו לי. זה אומר שהם מרוויחים כפליים ממני בלי להתאמץ. אז אני אפסיק למכור לחנויות? לא. כל עוד הם מוכרים תכשיטים ואני מקבלת את הסכום שביקשתי - אין לי בעיה. הבעיה מתחילה רק אם בגלל המחיר הגבוה שהם גובים הם לא מצליחים למכור ואז אני נפגעת מזה. ובהשלכה למקרה שלך - את נמצאת בתחילת הדרך ומנסה לבסס לעצמך מוניטין. נתת הצעת מחיר שתכסה את העלויות שלך ותיתן לך רווח מסויים. אז אוקי, עכשיו גילית שיכולת לבקש יותר, זה לא רלבנטי להפעם אלא רק לעתיד (כמו שאמרו - שכר לימוד). מה שחשוב זה שתתחילי לעבוד, תצברי קהל לקוחות נאמן אולי אפילו זה יעזור לך לקבל עבודות דומות במקומות אחרים. אחרי תקופה מסויימת ואחרי שתתבססי תוכלי או לבקש יותר כסף או לעבור לעבוד רק במקומות אחרים שמשלמים יותר. בינתיים - הנסיון הזה שווה יותר מכסף.

למעלה