שלום לכולם

שש שבע

New member
אל תשכחי שלהם יש גם עלויות,

שאין לך, כמ המקום, הפרסום והשיווק. הם חיבים להרויח. וככה זה. תראי זה שהם גובים 250 ש"ח בקצה, זה טוב בשבילך, קצת יכירו אותך ותעזבי ויהי לך קהל לקוחות שתוכלי לגבות ממנו במקום 250, נניח 150, ועוד תוכלי לעושות מבצעים (פריסה רביעית חינם) וככה הם ישלמו בשמחה, ואת תרויחי הרבה יותר.

owolf10

New member
../images/Emo57.gifבהצלחה

נחזיק לך אצבעות, בתקווה שיש לך את הקלפים הנכונים ביד. בהצלחה

greening

New member
לדעתי יש לך פה אחלה הזדמנות לשווק

את עצמך. אל תשכחי להצטייד בהרבה כרטיסי ביקור ולחלק ולחלק ולחלק...

missB

New member
להזהר עם הכרטיסי ביקור

תוודאי עם המקום האם זה מקובל עליהם שתחלקי כרטיסי ביקור שלך ללקוחות. בלי הסכמתם זה עלול להתפס כאילו את מנסה לגנוב לקוחות ועלול לפגוע במוניטין שלך.

תאמינו או לא אך אין לי עדיין כרטיסי

ביקור. פספסתי המון בעקבות זאת, אני יודעת אבל עדיין לא יצא לי. אני נורא רוצה לעשות משהו מיוחד וכמעט עשיתי. מה כמעט? עשיתי אבל בעל הדפוס רימה אותי - מזל שלא שילמתי לו מראש - והתוצאה היתה מבישה ומחפירה. אני לא יודעת איך הוא כבעל מקצוע הרשה לעצמו להוציא עבודה כזו מזוויעה. בגין אילוצים כלכליים אולי אני פשוט אוציא כרטיסי ביקור פשוטים לשם ההתחלה כי באמת אני מפסידה מזה קהל פוטנציאלי. אגב... מישהו מכיר את כרטיסי הביקור שמזמינים דרך הרשת ?

motyka

New member
כרטיסי ביקור

אני מכיר את אלו שמזמינים דרך הרשת ועדיף לעשות בבית דפוס. אנשים לא מתרשמים מעודף צבע ומתמונות רקע. כרטיס יכול להיות פונקציונאלי ופשוט - מלבן לבן ועליו טקסט בשחור. השאלה היא מה המסר שאת רוצה להעביר בכרטיס - האם הפרטים האישיים שלך או השירותים שאת מספקת. מציע לך לעצב לבד כרטיס ביקור כמסמך וורד כרטיס בסיסי ולהעלות לכאן להתייעצות. ואחר כך להדפיס ממנו כמות קטנה (100) בתור התחלה.

אני מקבלת את הרעיון הזה באהבה

ובשמחה. אעצב כרטיס ביקור ואציג אותו כאן. בכרטיס הביקור אמורים להיות כל הפרטים שלי אבל כמובן שצריך להיות מסר של מיסטיקה ורוחניות. הרעיון שלי הוא לעצב אותו בסגול ולבן.... נראה. יש לי משהו בראש ואני בשמחה אעצב ואעלה לכאן. תודה.

שש שבע

New member
איפה את גרה, אני אשלח אותך לדפוס

אמין שאני מכירה. תשלחי לי מסר.

relax

New member
לגבי כרטיסי ביקור

אני יודעת מנסיוני עם בתי דפוס, שהמחיר יורד ככל שעולה הכמות. אז עדיף להתאמץ ולעצב כרטיס ראוי ומקורי ולהדפיס אותו בכמות גדולה (מ-200 והלאה) מאשר לעשות משהו זמני ולשלם עליו סתם, ואח"כ תרצי נורא להחליף אותו ואז שוב תצטרכי לשלם. תחשבי על זה. והמון בהצלחה! :)

motyka

New member
ודעתי הפוכה

100 כרטיסים לא עולים הרבה (בייחוד אם אין תמונה). ואז אם מחליטים לשנות - אין כאב לב לזרוק כמות. בפעם השניה אפשר ללכת על כמות קצת יותר גדולה.

למעלה