שלום לכולם

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

LCA

New member
שלום לכולם

יש לי בעיה, טוב, לא ממש בעיה, יותר נכון זקוקה לעזרה... לפני כמה זמן פגשתי בחור ושלשום התקשרתי אליו ובגלל שהוא היה עסוק באותו רגע הוא אמר שהוא יתקשר בחזרה והוא באמת התקשר. דיברנו קצת בטלפון וקבענו להפגש כשיהיה לו זמן פנוי... סבבה, לא? אז ככה, בסוף השיחה הוא אמר לי לשמור על קשר. למה בדיוק הוא התכוון? אני מתה להתקשר אליו אבל חברות שלי אמרו לי לא לעשות זאת, כדי שלא אראה בעיניו כאחת שרודפת אחריו... או כאחת מתלהבת מידי או WHAT EVER... מה דעתכם? מה לעשות? להתקשר? לחכות שהוא יזום? למה הוא לא מתקשר? ואל תגידו שיכול להיות שאין לו זמן, כי במקום שיחה הוא יכול לשלוח הודעה...

Vdrums

New member
כפיים, מחיאות כפיים לחברות שלך..

ממש חכם, דיברתם, היה סבבה? כן. אמר תשמרי על קשר, באותה מידה היית יכולה לומר את זה גם, יצא שהוא אמר את זה, נו אז? לא מכבודך להתקשר אליו? זה ממש לא נחשב "רדיפה". את מעוניינת לשוחח איתו שוב? את מעוניינת להיפגש? אז לכי לטלפון ומפה את יודעת מה לעשות. גם את במקום שיחה יכולה לשלוח הודעה ולהראות עניין, זה ממש מטופש להפיל דברים על צד אחד, איזה מן חשיבה עקומה זאת?

Vdrums

New member
ועוד משהו,

אם לא תתקשרי את עלולה לפספס, כי הוא יכול לחשוב שאת לא מעוניינת כל כך. אז תעשי את השיקולים שלך. יום טוב

השאלה היא איך הוא אמר את זה...

"תשמרי על קשר" יכול להיות פרידה עדינה או הזמנה להמשך... תלוי איך הוא אמר את זה...הוא נשמע מעוניין? מסוייג? אולי תתקשרי שוב או תשלחי לו הודעה קצרה ותראי מה מתפתח... בהצלחה

לא מדוייק, תומר.

יש המון גברים שמפחדים מאשה עם 'ביצים'. כמובן, תלוי מה גיל העלם. אבל אני יודעת שהתחלתי עם בחור צעיר לפני כמה חודשים והוא נורא נבהל ממני. אתמול ראיתי אותו ושיחקתי אותה הבחורה הקטנה שיושבת בצד ולא עושה הרבה רעש, והוא ישר ניגש אליי.

לא אמרתי את זה לחינם

הרי אני לא מכירה אותך ולכן אני לא יכולה לבוא כאן כעדת אופי אבל, אם בנאדם נמשך אליך רק כשאת משחקת לידיו.... לי זה היה מעלה חיוך קטן של "עליתי עליך" ומוריד אותי ממנו במהירות האור.

LCA

New member
../images/Emo62.gif

אני בת 21 והעלם בן 24 אז מה לפי דעתך אני צריכה לעשות?

תראי, אין נוסחה קבועה.

אני פשוט יודעת שרוב הצעירים עדיין עסוקים מידי עם האגו שלהם וברגע שבחורה מתחילה איתם הם מרגישים שבזה היא מעמידה אותם שלב מתחתיהם. היה לך נחמד עם הבחור, תתקשרי, אם הוא מהבחורים שנבהלים, עדיף לך שיברח ממך כמה שיותר רחוק.

תתקשרי....../images/Emo41.gif

בסבבה ותשאלי- מה קורה? מה הוא עושה? וכו'... ואם תראי שאין התעניינות מצידו תשתדלי לסיים את את השיחה ותאמרי- "יאללה ביי..."

LCA

New member
עדכון

עכשיו אני ממש בבעיה ואני צריכה עזרה! אז ככה, אחרי הרבה מחשבה התקשרתי אליו ודיברנו מעל שעה... אמרתי לו שהוא יכול לשאול מה שהוא רוצה, שאני אענה לו על השאלות שלו... הוא אמר לי לשאול מה שאני רוצה אז שאלתי שאלות "סתמיות" כמו: מוזיקה, ספרים, אוכל... ואז אמרתי תורך והוא ישר תקף בשאלה אם אני בתולה... בתמימותי הרבה עניתי לו שכן ולפי השאלות שלו הרגשתי כאילו הוא לקח על עצמו את המשימה לפתור לי את "הבעיה"... אזרתי אומץ ושאלתי אותו אם הוא רוצה אותי בגלל מי שאני או בגלל שהוא רוצה להיות הראשון שלי.. הוא אמר שקודם אנחנו צריכים להפגש ולראות אם אנחנו מתאימים ואם נחליט שאנחנו הולכים להיות זוג הוא רוצה לצאת איתי לסופ"ש שבו הוא מתכוון "לפתור לי את הבעיה" (לפי המילים שלו). הוא אמר לי שהוא לא יכול להיות עם מישהי בלי להכנס איתה למיטה. אמרתי לו שאני מבינה את זה אבל אני לא בטוחה שאני שאוכל לתת לו את מה שהוא רוצה בזמן שהוא רוצה. שזה יקח לי קצת זמן. שבסופ"ש הזה אני לא מתכוונת לשכב איתו.. אז מתי? אמרתי לו שאני לא יודעת, שהוא צריך להיות סבלני איתי, ללכת לאט לאט. זה שנהיה זוג לא אומר שאני אקפוץ איתו למיטה. הוא אמר שזאת החלטה שלי ושאחשוב על זה אבל שזה לא יקח הרבה זמן... מה דעתכם? הוא מתכוון לנצל אותי ואז לזרוק אותי? או "לחכות" לי עם בגידות מהצד? מה עליי לעשות? ובבקשה בלי ציניות.

זה שבחור בשיחה הראשונה

לפני פגישה ראשונה כבר מנסה לברר מתי הוא יוכל לשכב איתך, ולקבוע לך שזה יקרה במהרה, לי זה לא נשמע טוב. ההזמנה לצאת לסופ"ש ממש לא לעניין לדעתי(ראבאק, מה עם לצאת לבית קפה או לרקוד קודם?) בקיצור, הבחור מתעניין בצרכים שלו, אבל לא בצרכים שלך. והוא מנסה לנצל לטובתו את העובדה שאת מעוניינת בו. הכי חשוב שתהיי נאמנה לעצמך ולא תיכנעי ללחץ מסוג כזה או אחר. במיוחד שאנחנו חיים בחברה שמאד מעודדת "להיפטר מזה", כך שאת במקביל צריכה לעמוד מול המוסכמות החברתיות.

למעלה