שלום לכולם

• פותח הנושא LCA
  • פורסם בתאריך

jessy19

New member
לדעתי...

הבחור פשוט רוצה מישהי לשכב איתה והעובדה שאת בתולה כנראה משכה אותו. לדעתי תחתכי את הקשר, כי רציני הוא לא.

Vdrums

New member
מה????????????????../images/Emo18.gif

אחרי כל מה שהוא אמר לך את עוד מתלבטת
שלום ולא להתראות זה מה שתאמרי לבחור, צריך לצאת לסופ"ש כדי לפתור את הבעיה? שהוא יצא לפתור את הבעיה בראש שלו. לפעמים אני נדהם מגודל החוצפה שיש לאנשים. היית צריכה לטרוק לו ת'טלפון בפרצוף

נעמייה

New member
עכשיו את ממש בבעיה?

איזו בעיה
אם להמשיך איתו או אם לנסוע איתו לסופשבוע
זה לא יאמן איך יש לו את העוז והחוצפה להגיד שהוא לא יכול להיות עם מישהי בלי להיכנס איתה למיטה או שהוא 'יפתור לך את הבעיה' (נשמה צרופה שכמותו). ואת... את בכלל עוד חושבת...? יש לך ספק אם בכלל להיות איתו...??? תעשי לעצמך טובה ותתרחקי ממנו...

LCA

New member
החלטה

החלטתי לחתוך את זה... קצת קשה לי כי אני ממש מחבבת את הבחור הזה אבל אחרי שקראתי את ההודעות הבנתי שבסוף אני אפגע. אם הוא לא מוכן ללכת איתי בקצב שלי אז עדיף לי בלעדיו. אז תודה
עכשיו אני צריכה להיות חזקה כאבשר לו על החלטתי!

rashi

New member
תגובה

את חייה את החיים שלך בילבד ולא של חברותיך את מרגישה שזה מה שאת רוצה תעשי זאת מכסימום יאמר לך שאין לו זמן אז תיהי במצב שאת עכשיו אבל אם תיתקשרי יש סיכוי שיצא מיזה דבר טוב להעיז זו חצי הצלחהוחבל שתפספסי את הרכבת ביגלל מישחקי כבוד

night mistress

New member
מה את מקשיבה לחברות שלך?

לכי לפי הלב..את רוצה תתקשרי, את לא רוצה אל תתקשרי.. אני לא מאמינה במשחקים מאתגרים (כגון מי יתקשר קודם..להמתין יומיים וכו')..אם בא לי אני פשוט מרימה את השפורפרת ועם התוצאות אני אתמודד אח"כ..

למעלה