שלום לכולם

Santi

New member
היי ../images/Emo45.gif

מצחיק
גם אצלי פתוחים מספר פורומים ואני מדלגת לי בקלילות מאחד לשני לשלישי לרביעי וכן יש גם חמישי
אז כך - עשיתי את הגשטלט (לא עם לני רביץ לצערי), אבל סדנת צחוק עשיתי איתו והוא גדוללללללל מהחיים, פשוט אדם אדיר. עשיתי את ה-I AM וגם את את סדנת ההמשך שלה. שגם היא היתה סדנה מאוד מאוד מאוד תורמת ונתנה לי המון. יש לי עוד רשימה ארוכה. ואני עדיין רוצה לעשות עוד ועוד - כן כן מין מכורה שכזו
העניין שכל זה עולה המון המון כסף, וכסף לא תמיד מתגלגל על העצים (למרות שעדין מחפשת אותו שם, אפילו גידלתי עץ משלי
) אההה כמעט שכחתי עוד סדנה ענקיתתתת היא הטראנס דאנס - כשמה כן היא, להכנס לטראנס דרך ריקוד. אני חייבת לציין למי שעוד קורא את זה, אני בשום פנים ואופן לא מציעה תחליפי טיפול, ובעצם גם לא ממליצה על כלום. כי שוב זה אישי אינדבדואלי ומתאים לי ולמקום ממנו באתי.

הבודדה

New member
יו, אני ממש מציפה את הפורום היום

אבל בכל זאת, מעניין אותי לדלות מידע על הסדנאות השונות (כן, התפתחה כאן שיחה מרתקת, חבל שאיש הצפון פרש). על סדנאת ה AM שמעתי, אבל מה זה בדיוק בעצם? גם שמעתי על סדנאות צחוק למיניהן, וזה נראה לי דבר נהדר. שווה לבדוק!

Santi

New member
../images/Emo6.gif בכייפפ

או שהוא עזב או שהוא לא מצא עניין בשיחה - וזה בסדר. אז כך, I AM זו סדנה חוויתית למודעות עצמית. על ידי תהליכים חוויתים שנראים כמשחקים מטופשים. אחרי כל תהליך ישנו מסר מאוד חכם. לא כל תהליך מדבר לכל אחד, אלא כל אחד לוקח ממנו מה שמתאים לו. לגבי סדנת הצחוק - אני ממליצה לכוווווווווווווולם לעשות, זו פשוט סדנה אדירה. ומה יכול להיות יותר טוב מסוף שבוע של כאבי בטן (בגלל הצחוק כמובן לא קילקול קיבה
). מקווה שקצת עניינתי - יוווו רק שלא יחשבו שאני איזה סוכנת מכירות צאו´ לבנתיים

Santi

לא דווקא לא שהשתעממתי... פשוט עיני כבר יצאו מחוריהן מרוב ישיבה מול המחשב.. לא בריא....
(התפוז הזה מתאר בערך איך נראיתי אתמול)

Santi

New member
../images/Emo6.gif אהבתי את התאור איש מהצפון

וחוצמיזה שיהיה לך אחלה שבת בביי

שלחתי לך ../images/Emo30.gif בקשר לזה..

(בקשר לנושא ההפרדה בין מה שאנחנו מדברים במיילים ופה..).

למעלה