שלום לכולם

• פותח הנושא tukh
  • פורסם בתאריך

on drugs orange

New member
דווקא מאד אהבתי את כאשר הישן התעורר

מקווה לקרוא את אנדר בקרוב...אבל אני רוצה לסיים עוד כמה ספרי רומח הדרקון קודם...

alond

New member
תעשה לעצמך טובה:

תקרא את המשחק של אנדר עכשיו!!! עזוב את רומח הדרקון(שאני אוהב אבל אין מה להשוות)

CHOFA

New member
מומלץ:

בס"ד אמבר של זילזאני עולם הדיסק של טרי פראצ´ט(מהספר השני, הספר הראשון לא ממש משהו) וכמובן.....
הארי פוטר.

את צודקת הוא לא משהו פשוט,

הוא 5 דרגות מעל כל הספרים בסדרת עולם הדיסק. אם כבר ספרים שלדעתי הם לא משהו, ריאינוע ואיש הקציר. את הספר הראשון "צבע הכשף" חובה לקרוא אותו כפתיחה לעולם הדיסק - פשוט הוא מספר בפרטי פרטים על יקום עולם הדיסק, הרבה יותר מכל ספר אחר בסדרה. עלי להדגיש שכל ספר בסדרה הזאת עומד בפני עצמו.

hazgul

New member
אם כבר עולם הדיסק

אז רק באנגלית, הם פשוט מאבדים הרבה בתרגום. וכמובן עוד ספרים של פראצ´ט: Truckers,Diggers,Wings (טרילוגיה) וגם ספר שלו ביחד עם ניל גיימן (השולת!!1): בשורות טובות (Good Omens).

Rid

New member
אולי ´הרואים למרחוק´

של רובין הוב, זה ממש נחמד, רמת הכישוף שם היא די "עדינה"...

tukh

New member
אתם ענקים

מסתבר שיש ספרים שקראתי ושכחתי שקראתי אותם - כמו שושלת הרואים למרחק, אבל יש פה מספיק הצעות כדי שלא ישעמם לי כל כך מהר!!!!

אלריק

New member
אני נעלב

שאף אחד לא טרח לציין את רוברט סילברברג ! נסי את "על פני מיליארד שנה" שהוא ספר קליל וחביב שאפשר לגמור בערב אחד ואני מבטיח טעם לעוד. אם אני לא טועה גם " האיש במבוך " זה שלו, אולי של היינלין אני לא בטוח.

הייזל

New member
סילברברג?!?!

"על פני מליארד שנה" הוא אחד הספרים היותר שטוחים ובינוניים שקראתי מעודי. הסיבה העיקרית שאני זוכרת אותו היא בגלל שזה הספר שבזכותו קלטתי עד כמה סילברברג הוא סופר בינוני. הספר היחיד שלו ששווה משהו(לדעתי) "כנפי לילה". שישאר בעריכת אנתלוגיות בזה הוא הרבה יותר טוב.

למעלה