שלום לכולם

elindith

New member
שלום לכולם

נעים להכיר. גם אני מעריצת פרטצ'ט, אבל ברמות קלות. יש לי רק 12 ספרים שלו. עולם הדיסק נהדר בעיני. ההומור שלו נהדר בעיני והביקורת שלו על העולם נהדרת בעיני. אגב, חשבתם פעם על ג'וש קירבי, הצייר שלו? נכון שהוא מוכשר בטירוף?

Nico Tine

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

יש בטאגליין טקס קבלה שאת מוזמנת לעשות. ואכן ג'וש מוכשר מאוד ואאל"ט יותר נכון להגיד היה מוכשר מאוד, מה שמרמז על כך שהוא לא בין החיים כעת.

smadarbi

New member
ברוכה הבאה

גם לי יש רק 12 אנחנו לא מפלים על בסיס גזע דת מין לאום סוג החיה ואיזה שוקולד את אוהבת הדבר הכי חשוב הוא האם את אוהבת את פראצט או לא אז הצטרפי למועדון!!!!

The Mad Hatter

New member
ברוכה הבאה!

תמיד נחמד לפגוש חובבי פראצ'ט חדשים. :) הישארי עימנו! * אני יותר טיפוס של פול קידבי (המאייר השני), אבל גם ג'וש קירבי ז"ל נהדר. ואכן מוכשר בטירוף.

elindith

New member
באיזה מפגש מדובר?

אשמח לקבל עוד פרטים. אמור להיות מתישהו בקרוב כנס מדע בדיוני ופנטזיה. מישהו יודע מתי זה?

elindith

New member
עוד משהו

לא שאני לא אוהבת את לואיס, נהפוך הוא, אבל זה לא פורום פראטצ'ט?

ברוכה הבאה

רציתי לכתוב את זה בכותרת, כמו כולם. אני חושב שאנחנו קצת מתבלבלים כאן. כשקרניאלה מתייחסת ללואיס, היא מתכוונת ל
ולא אחר. אני מניח שזה עדיין לא אומר לך הרבה... קרניאלה תסביר לך. אל תשכחי את טקס הקבלה! אגב, אמרת שיש לך 12 ספרים, ורק 11 תורגמו לעברית, כלומר... יש לך לפחות אחד באנגלית! זה טעון שיפור. צריך לקרוא רק בעברית!

smadarbi

New member
אה..את יודעת מי זה לואיס?

חדשים אף פעם לא יודעם... בכל מקרה זו בדיחה של קרנאילה שכבר הפכה למסורת.

elindith

New member
יש כאן איזה אי הבנה

אני חשבתי שמדובר בלואיס קרול. באופן די ברור, טעיתי. מישהו רוצה לעדכן אותי בבדיחה הישנה?

פנחסון

New member
לואיס - האיש והאגדה

אני אסכם לך רק במספר מילים כי מישהו יביא לך הסבר מפורט עוד מספר שניות במילא: לואיס הינו האחראי על תרגום ספרים מאגנגלית לעברית בהוצאת "סנונית". מתוקף תפקידו זה הוא א. מדבר במבטא בריטי וב. אחראי גם על ספרי טרי פראצ'ט וג. אהוב ליבה של קרניאלה על הבמה. וזהו. מישהו עוד רגע יבוא וישלים את החסר :)

elindith

New member
לא הייתה לי כוונה לפגוע

אז כדי להמנע מאי הבנות נוספות, מישהו יכול להמשיך בסיפור?

למעלה