שלום לכולם

ויימס

New member
אויש, פנחס כזה חפיפניק.

נמאס לי מכל הבריטים האלו... anyway, הוצאת כנרת האדיבה מתרגמת את ספריו המקודשים של טרוש הממוש בקצב של צב דרוס שירו לו ברגל. אה... כן. יום בהיר אחד קרניאלה התקשרה אליהם ושאלה עם מי לדבר על זה. הפנו אותה ללואיס (שימו לב, גם כן בריטי, האם אתם שמים לב למגמה כלשהי...?), שאמר שאין לספרים מספיק ביקוש בשביל שיהיה רווחי לתרגם אותם בקצב מהיר יותר. מאז קרניאלה נדבקה באובססיית לואיס. ב. ברוכה הבאה. ג. גם אני מעדיפה את פול קידבי. ג'וש קירבי גורם לאנשים להיראות כמו עשויים מבצק, כפי שכבר אמרתי פעמים רבות.

ויימס

New member
אה, כן, וד.

זה לא נהוג להגיב על הטקס בטאגליינס, אלא לפתוח הודעה חדשה ולספר על התוצאות. זה פשוט שכולם עצלנים מדי בשביל לקרוא את התשובות שם.

ויימס

New member
אני שמה כאן את הטקס שלה

כדי שיוכלו להגיב עליו: אז ככה, 1. מכשפות בחוץ-לארץ. הוא היה מצחיק ומעורר רגשות. 2. גראני רוח-שעווה. את האמת, קראתי את זה די מזמן, אבל אני חולה על מכשפות ויש קטע גדול שאני לא יכולה לשכוח, וזה כבר תשובה לשאלה הבאה. ב"מכשפות בחו"ל" הן שטות בסירה ויש איזה יצור אחד שם (קצת מזכיר את גולום מ"שר הטבעות") והוא מתקרב אליהם ואז הוא אומר "הלו", "זזזזה יום ההולדת שששלי". ואז גראני רוח-שעווה מרימה משוט ומכה אותו בראש. רציתי כל כך לבכות, כל כך ריחמתי עליו, אבל לא יכולתי שלא לגכך לעצמי דקות ארוכות אח"כ. כמה אבסורדי. אהבתי גם את NIGHTWATCH. אין ספק שווימס הוא דמות מעניינת ובכלל אני אוהבת את נושא החזרה בזמן. מישהו הזכיר לי גם קטע אחד עם התייר (זה עם הקופסא עם הרגליים) שמגיע לסוכנות ביטוח והמקום נשרף ואין עליו ביטוח (על המקום). 5. אני לא זוכרת את זה במדויק או מאיזה ספר זה בא, אבל יש איזה איזכור ל"בירבורים", כשהכוונה היא כמובן לברבורים. אני מניחה שבמקור בכלל היה מדובר בפלמינגו כי מציינים שהם ורודים. אין לי ציטוט יוצא דופן במיוחד שמצא חן בעיני אבל אם כבר מדברים, אם יש שם ספר שמוצא בן בעיני זה "בשורות טובות, נבואותיה הנחמדות והמדויקות של אגנס נאטר - מכשפה". הספר הראשון שלי היה פירמידות והתלהבתי ממנו כל כך, אפילו שבאיזה שלב הלכתי לאיבוד בחישובים של המתמטיקאי הגדול - הלא הוא ידידנו הגמל. 6. המקור לכינוי שלי הוא ממשחק תפקידים ממוחשב המכונה NEVERWINTER NIGHTS. יש שם אלף אפל שכשהאדון שלו קורא לו הוא שואל: What is your Elindith? במשמעות של "מה רצונך"? אהבתי את המילה הזו וגם המשמעות שלה "רצון" אם כי אני מוציאה אותה מהקשרה, מיוחדת בעיני מאד. נ.ב. עוד דמות שאני מאד אוהבת היא "ביל דלת" הלא הוא ידידנו "מוות". אני חושבת שהוא מקסים. הקטע שהוא לוקח חופשה מהעבודה או ממנה לעצמו עוזר/יורש מחוכם כל כך. לא אהבתי את הבת שלו, לא יודעת למה... למרות שהיא מוסיפה לו המון אופי ואישיות. אני אוהבת את הדרך שבה אני מדיימנת שהוא נראה, את המבטים שלו, את העוויות הפנים. הוא מתוחכם מאד ועושה את עבודתו באלגנטיות רבה. הוא מתחשב. יש את הקטע שהוא אוסף את הזקנה שהתארח אצלה כ"ביל דלת" והוא ממש מנסה להקל עליה את המעבר לעולם הבא. הוא דמות מאד לא מלחיצה בשביל מוות.

וכל שיש לומר לויימס....

זה....
: !Wossname! wossname

elindith

New member
תודה לך ראש המשמר

לגבי קירבי, אני חושבת שהדמויות שלו לא יפות במיוחד, אבל הטכניקה שלו מעניינת וגרוטסקית משהו והיא מייצגת בעיני בדיוק את האבסורד שטרי מנסה להעביר בספרים שלו.

ויימס

New member
אני תמיד דמיינתי את סגנון ה..אה...

בואו נקרא לזה 'צילום' של הספרים יותר ריאליסטי. זאת אומרת, אנשים שנראים כמו בני אדם ולא כמו פאי.

elindith

New member
אני הראשונה לצדד באמנות ריאליסטית

בד"כ. ואפשר לראות שהיכולות האמנותיות של הצייר מאפשרות ציור ריאליסטי, אבל יתכן שפראטצ'ט בעצמו ביקש גרוטסק. ממני ביקשו פעם אחת לצייר עטיפה לספר והיו להם בקשות מאד ספציפיות (שלא עמדתי בהן, אגב, כי לא ניסיתי מספיק). ומלכתחילה אני מניחה שטרי לא היה בוחר בו כצייר שלו אילו לא חשב שהוא מעביר את המסר שלו היטב. אני מסכימה איתך, אחרי שראיתי את הציור של NIGHTWATCH שעדיף ככה, אבל מי יודע למה התכוון הסופר... סתם לידע כללי על גישותי לגבי אמנות מודרנית - היא מגוחכת בעיני... רוצים לפתוח על זה דיון?

ויימס

New member
כן!

אתמול ציירתי ריבוע כחול ומעליו משולש שווה שוקיים סגול. שם הציור: "בריאת היקום".

elindith

New member
אגב אמנות ריאליסטית

אני מצרפת קובץ של ציור שלי. נא להביע את דעתכם לטוב ולרע באופן בונה. תודה. זהר.

מ א ג ר ט

New member
בניתי

אני מציירת גועל נפש (פעם היה פה פאנארט שלי ואף אחד לא הגיב חוץ ממישהומישהו שאמר שהוא לא הבין מי זה. זה ציור מאוד אמיתי, אבל למה הוא משמש?

elindith

New member
זה משמש לתרגול

אני מאד אוהבת בני אדם, הבעות הפנים, הצללים, העיניים, הקמטים... אולי יום אחד יצא ממני משהו בתחום הזה...

limilu

New member
אווווּ אווווּ! רעיון! רעיון!

את רוצה לצייר לי דברים לסיפור שאני כותבת? הא? הא? בבקשה?

limilu

New member
שלחי לי מסר ואני אתן לך קישור

ומה לצייר כל פעם, אני אגיד לך אחרי שתקראי, כי זה די קשור לפרק הנתון.

ויימס

New member
ווי, גם אני רוצה!

פעם הייתה לי חברה שהייתה מציירת לי דמויות שלי אבל היא זנחה אותי לאנחות.

The Mad Hatter

New member
יפה!

אהבתי! :) (כן, אני לא טובה בביקורות בונות. אני אף-פעם לא יודעת מה להעיר.) בכל מקרה, אני לא מבינה גדולה באמנות (אני מאשימה את בית הספר המרובע שלנו שלא סידר מגמת אומנות לשלושה וחצי אנשים שבאמת רצו לפתוח אותה), אבל בהנחה שב"אמנות מודרנית" את מתכוונת לציורים כמו ריבוע שחור גדול עם שני קווים אדומים עליו שנקרא "משמעות חייו של האומן", אז כן, היא מגוחכת (לדעתי! לדעתי..!). ושוב, ציור יפה מאד. רוצה לצייר משהו מעולם הדיסק? זה יכול להיות נחמד. :)

elindith

New member
אולי את אטואין הגדול

או הגדולה למען האמת, כפי שמסתבר... אני אצטרך לחשוב על זה. בכללי זה רעיון מצוין לצייר דמויות מעולם הדיסק... אף פעם לא עלה בדעתי. לא הצלחתי לעולם לצייר ציור הכולל יותר משני אנשים וזה בד"כ היה בפורטרט. ציור גוף שלם עשיתי בינתיים רק של אדם אחד בפריים. אין לי הרבה ניסיון בתמונות רבות משתתפים, כך שסיטואציה תהיה לי קשה מידי. אבל בהחלט נתת לי חומר למחשבה, פרוייקט. המממ... תודה.

למעלה