שלום לכולם!!!

danielshabat

New member
|ספוילרמורי-לא להיכנס- לא רצית לדעת

שימו לב
בסוף העונה החמישית ( על פי מישהי ששוהה כרגע באוסטרליה) אלכס מת ובאופן הזוי ביותר ג'ק חוזר. ולא, לא מדובר על ה"ילד של" אלא על הדבר האמיתי....
כמו שאמרתי המידע הגיע ישירות מאוסטרליה ונחשב אמין ביותר...

|ספויילר|

זה כבר יותר הזוי מהתסריט שבו קלייר חוזרת
אחחח מצחיק אותי.. זה הגיוני בטירוף
רק כי ראיתי את כל הפורומיים של העונה החמישית שכבר קיימים ובכל אחד מהם מראים את אותה תאונה ואת ג'ודי נשברת ובוכה ומשום מה אני לא מצליחה לחשוב על קשר בין ג'ודי לאלכס כי לאלכס הולכת להיות את ג'זמין
ולגבי ג'ק שחוזר .. כמו שאמרתי אולי הוא בכלל יחזור עם קלייר והם יעשו מסיבת רוחות
הזוי בהחלט ..

yaelelele

New member
מה
סורי... לא מאמינה...

נישמע לי בולשיט אחד גדול... ג'ק לא יחזור זה בטוח!! ולא ניראה לי שהם יהרגו את אלכס.. זה כבר אכזרי מידיי!!!

moria007

New member
אין סיכוי!!!!

נראה לי שמישהו עבר עליה.... זה ברור שמי שמת קשור לג'ודי, הרי זה מה שמראים בפרומו. ג'ק מקלאוד יחזור??? זה הזוי. אם כבר הם היו רוצים להחזיר מישהו מת הרי היו מחזירים את קלייר אהובתנו!!! וגם את בריק... מתוק. ולא את ג'ק שזאת דמות שלא הכרנו בכלל. ממש לא נראה לי הגיוני. בואו נגיד שאם זה קורה אז הסדרה ירדה מהפסים. למרות שאמור להגיע מידע מאוסטרליה כי עכשיו כבר פברואר והעונה החמישית אמורה להתחיל שם עכשיו. אבל מידע כזה - לא נראה לי.

inberber

New member
שאלה..

מישהו/י יודע/ת באיזה ערוץ תשודר העונה החדשה באוסטרליה ומתי היא מתחילה?

yaelelele

New member
../images/Emo58.gifזהירות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

אני צופה כל הזמן בפרומו של העונה החמישית ואני שואלת מי ימות מי ימות?!?! כי לפי מה שראיתי בסרט מישהו מת!!!! אבל מי?!?!? זה הורג אותי!!

נועה167

New member
כנ"ל!! ../images/Emo58.gif

אני מתה לדעת מי זה!! ויש לי השערות אבל מי יודע מה יהיה!

moria007

New member
ערוץ 9 האוסטרלי, היה כתוב פברואר.

אבל אני לא יודעת מתי בפברואר.

פגית

New member
../images/Emo58.gif זה שהיא שוהה באוסטרליה

לא אומר כלום.. רוב הפורום האוסטרלי הם כאלו..והם לא יודעים הרבה..אני שמעתי משהו אחר ש....ספוילר אז תזהרו.. . . . . . . .. . שזו מג שמתה.. בתאונת דרכים ....שוב.....

yaelelele

New member
אולי תחשבו בהיגיון?!?!

לקלייר ולג'ק מקלאוד יש קבר!! ראינו את הקבר! היו לוויות!! אז איך הגיוני שהם יחזרו?? ולא לא יעשו חלום!!! אז חלב על הזמן לעסיק מסקנות דביליות וחסרות היגיון...

למעלה