שלום לכולם

שלום לכולם

שלום, אני כבת 25 לאחרונה התיידדתי עם בחור חמוד בן 24 במסגרת מסויימת. -והוא הציע לי לצאת עימו. אין לי שום בעיה- לצאת איתו. הענין הוא שאני לא אקח מישהו לקשר רציני כשהוא צעיר ממני , אפילו בשנה. זה לא מושך בעיני שהגבר צעיר ממני,ואין לי חשק או רצון להכנס לקשר רציני עם בחור הצעיר ממני. (ומצד שני אני גם לא אצא עם מישהו שמבוגר ממני בעשור או קרוב לכך). אני בסך הכל רוצה להיות הצעירה ,בקשר רציני עם בחור המבוגר ממני יותר. השאלה אם כדאי לצאת איתו-רק בשביל הדייט, לראות איך זה לצאת עם אחרים,ולהכיר אופי של בנים. אבל אני מודה שזה 'מוריד' לי שהוא צעיר...אינני רוצה להשלות אותו.... מה כדאי לעשות?

duduamar

New member
תראי...

זה בדיוק מה שחברה שלי תמיד אמרה. בכל זאת שכנעתי אותה להפגש, ומאז - אנחנו ביחד למעלה מחצי שנה. אה, והיא גדולה ממני בשנה וחודשיים. מה אני בא לומר? אל תפסלי על הסף. מה חשוב לך יותר, הבגרות המנטלית או הגיל הכרונולוגי?

Vdrums

New member
אל תכנסי לזה. את הרי פוסלת את

כל האינטראקציה עם צעירים ממך מראש, אז בשביל מה זה טוב? לדעתי את עושה טעות, יש לי ידידה כמוך, הדבר היחיד שיוצא מקו מחשבה כמו שלך הוא ההפסד של להכיר מישהו שיכול להיות בן אדם נהדר ובן זוג נפלא.

Vdrums

New member
העובדה שרוב מסויים של אנשים

חושב באותה צורה לא מחייב. במקרים האלה של יחסים בין נשים וגברים מדובר פה על לפסול בן אדם ולא יותר. ומדובר על שנה הבדל לא על עשר. וגם אם כל הבנות חושבות ככה, זו עדיין סיבה לפספס בחור טוב?

magenta73

New member
אני ממש לא מסכימה איתך

ואני בת... שנה הבדל, בסביבות הגילאים האלה, לא משנה מבחינתי כלום. תלוי מי הוא, מה הוא, איך הוא חושב... רמת הבגרות לאו דווקא קשורה לגיל כרונולוגי. ממש לא. תצאי איתו, תראי מי מולך ואז תחליטי. למה מההתחלה לפסול?

אורזמן

New member
את "כבת 25" ?../images/Emo8.gif

בדרך כלל גיל זה לא מה שמפריע, מה שמפריע זאת ה"שריטה" שיש לנו ואייך שחינכו אותנו. נראה לך.... תצאי איתו, אולי יתברר לך שאתם מתאימים. לא נראה לך תמשיכי הלאה, בלי תהיות מה היה צריך להיות במידה והייתם יוצאים..........

שאלת שאלות

קיבלת תשובות. לדעתי - את שוגה בדרכך, בוררת גברים על שטויות , שלא לדבר על קטנוניות. שיהיה לך בהצלחה עם הבאים בתור....

duduamar

New member
מה הקשר?

לי, וכנראה גם לשאר, הגיל לא משחק תפקיד. מה יפה נפש בזה? אגב, יפה נפש זה דבר רע?

אתה לא מבין....

היא ציפתה לתמיכה קיבלה דעות שלא מצאו חן בעיניה... אילו רק היתה חושבת על כך עוד קצת ברצינות היא היתה בטח מגיעה למסקנה שאתה הגעת אליה. זה בסדר לברור לפי גיל, אין פה סטנדרטים אך יש פה קטנוניות , כי לדעתי אם כבר בוחרים לפי קטורגיית הגיל- אז שנה יותר שנה פחות ממש ממש לא משחקים תפקיד . אבל מי אני שאנסה להבין?

duduamar

New member
לא חושב שזה קטנוני.

זכותה המלאה לברור כך. כמו שלי יש את הקריטריונים שלי, כך גם לה יש את הקריטריונים שלה, וזה בסדר גמור. רק ציינתי שלדעתי זה שגוי.

duduamar

New member
לא עושה טובות לאנשים שאני לא מכיר

בכל מקרה, לי חשוב מאוד המראה החיצוני בבחורות. אם אני אפסול בחורה כי היא כונפה, זה יהיה קטנוני? אני בטוח שיש אנשים שיגידו שכן. אני אומר שאין דבר זה קטנוניות בקטע הזה. כל אחד זכותו לא להתפשר על דברים שבעיניו חשובים.

Vdrums

New member
הוא צודק בהחלט. וההשוואה בהחלט

במקום. אם זה מפריע לה לבריאות. שלא תיכנס לזה.

למעלה