שלום לכולם

לא , הוא לא. לדעתי...

לפסול בגין שנה למעלה או למטה- זו קטנונויות, ועוד איך קטנוניות. תסלח לי אבל לבחור כונפה או לא..זו לא קטנוניות, בכלל אין מה להשוות בין הדברים. בחייכם, שנה יותר שנה פחות ? חחחחחחחחחחחחחחח מגוחך לדעתי. אבל נו שויין שיהיה

Vdrums

New member
אין קשר ליפי נפש.

את כותבת בפורום, צפי לתגובות ודעות שונות ולא בהכרח לדעות שתואמות את שלך. כנראה שלא כולם חושבים שהגיל משנה כמו שטענת.

מניסיון...

בתור אחת שחשבה כמוך, ואפילו לא יצאה עם שכמותה (יענו בגילה), It's a pile of foolishness. אבל ממש... תופתעי לגלות שיש גברברים בני 35 ויותר שהם ממש, אבל ממש אינפנטילים.. ולעומת זאת צעירים ממך, שרמת הבגרות שלהם סותרת את כל מה שאומרים על הבגרות הגברית המבוששת לבוא. לדעתי, תני לזה צ'אנס אבל כנסי לזה עם ראש נקי מסטיגמות ושאר דיעות מקובעות.

איולה3

New member
נקטרינה חביבתי, את צודקת

לכי עם התחושות והאינסטינקטים שלך. אם הוא היה מוצא חן בעינייך לא היית מוותרת עליו והגיל לא היה מהווה גורם. כנראה שיש עוד סיבות.

duduamar

New member
../images/Emo45.gif

גם אני חושב שלא כדאי לה להלחם ברגשות שלה. אם הגיל מפריע אז הוא מפריע. זה לא הולך להשתנות מחר. חבל על הנסיון בכלל.

תגידו

אם אפסול מישהי כי היא עולה את המדרגות שתיים שתיים ולא אחד אחד, זה גם סוג של העדפה? חחחחחחחחחחחחח סתאאם אני משתעשע לי ומגחך לי קלות

duduamar

New member
המממ

לא ממש הצחיק האמת... אבל בגדול - אתה זה שבוחר לעצמך בת זוג. זכותך לבחור איך שבא לך. אין חוקים.

Vdrums

New member
ראית סיינפלד?

הוא נפרד ממישהי כי היא היתה גורפת אפונה אבל נועצת בתירס מזלג ואוכלת אחד אחד (או ההפך
) כל אחד והשיגעונות שלו.

duduamar

New member
../images/Emo6.gif סיינפלד גדול.

נזכרתי בפרק שהם היו מחקים את הקול שיצא מהבטן של אחת שג'רי יצא איתה. וכשהיא הציבה לו אולטימטום שיפסיק לחקות אותה - הוא העדיף להפרד...

duduamar

New member
../images/Emo6.gif בדיוק...

הקטע ההוא ליד הדלת שלה, כשהיא אומרת לו או שיפסיק או שהם נפרדים, ואז הוא חושב שניה... מפטיר "הלווווו לה לה לה" והולך... ענק...

וואו איזה שטף של תגובות....

טוב, אז קודם כל-זאת באמת זכותי לבחור בחור שברצוני להיות איתו על סמך קריטריונים מסוימים שיש לכל אחד ואחת. ראיתי פה שמישהו כתב שהוא למשל לא ייצא עם כונפה-זה לא בר-השוואה-כי 'היופי הוא בעיני המסתכל' או 'על טעם וריח אין טעם לתווכח...' מישהו כאן רשם שזה לא משנה שנה יותר או שנה פחות. אז זהו שהבחור צעיר ממני בשנה. ואני מצפה שהבחור יהיה בוגר ממני במס' שנים... וזה נכון שיש גברים בני 35 אינפנטיליים כמו שיש גברים בני 20 אינפנטיליים.....נכון שטוענים שאין קשר בין הגיל לבגרות. אבלבדר"כ - ועזבו מקרים חריגים-בדר"כ הגברים המבוגרים יותר הם אלה המנוסים יותר שיודעים כבר פחות או יותר מה הם מחפשים....והיו כבר בחו"ל והתנסו בכמה מערכות יחסים... וזה כיף להיות הצעירה בקשר לפי דעתי.... ולא-אני לא מעוניינת באחד שמבוגר ממני באיזה עשור פחות או יותר... אלא 2-3 שנים יספיקו....מה רע עםזה?

ועוד משהו-

התכוונתי ל'יפי נפש' -שיש כאלה שיגידו -כן מה הבעיה וכו'....תצאי איתו.... אבל כאשר זה ייגע להם אישית , הם ילכו לפי האידיאלים שלהם והחוקים שלהם....

duduamar

New member
אז אני גאה להיות יפה נפש.

אני בהחלט הולך לפי האידיאלים והחוקים שלי.

למעלה