שלום לכולם

riki72

New member
לנופר כשכואב הראש

אז מה לא לוקחים אקמול? זה לא סוג של התמכרות?. כל התרופות הקונבנציונליות? אני היתי אסמטית ואני יכולה להגיד לך שכל יום היתי משתמשת בונטולין בעיקר בלילה. היתי מתעוררת מהשינה עם קוצר נשימה. זה התמכרות ועוד איך! והיום אחרי שלושה חודשים בהומופאטיה המשאפים במגירה מהרגע שהתחלתי את הטיפול.... אז מה זה לא בזכות הרמדי? ודואי שכן. ועוד המון דברים שכתבתי בהודעה למעלה. צריך לטפל לעשות שינוי ושיהיה שיפור לי זה מה שחשוב. אם יש שיפור הצלחנו.!!! ובטח שזה קשור לרמדי כי לפני חיי היו בועת לחץ. והיום אני מרוצה מהתוצאות 100% שילך וישתפר יותר כי מה אנחנו רוצים ? שיהיה לנו טוב. מאחלת לך כל טוב ריקי

רמדי = תרופה הומאופתית

אינה עבודה קלה. היא צריכה לעבור כל כך הרבה מחסומים והתנגדויות בדרך למטרה. לך זה נראה קל כי אינך מודעת לתהליך לכוחות החיים שמתמודדים עם המחלה ותהליך ההבראה לא קל בכלל.

איש אחת

New member
לפי הבנתי

תרופה, ולא משנה אם קונבנציונלית או הומואיפטית, מיועדת לספק איזשהו תיקון, ולא חשוב כרגע אם תיקון קוסמטי או תיקון שורשי. עצם פעולת התיקון מסלקת את ההפרעה העיקרית, מה שאוטומטית מחזק את היכולת של החולה להתמודד עם בעיות.

תרופה כימית אינה מבצעת תיקון אלא

קלקול או דיכוי. ( להוציא מן הכלל מילוי חסרים כמו הורמונים שהגוף אינו מייצר מסיבה כלשהי, ואז צריך לקחת את זה באופן מלאכותי. זה אינו מרפא את התקלה אבל משלים חוסר שבלעדיו לא היו חיים. יש עוד תרופות ותכשירי אין ברירה במצבים בלתי הפיכים ואיני מכליל אותם כאן ). כך שאם זה היה רק קוסמטי ניחא הבעיה היא שהן הורסות עוד יותר את ההבנה והרצון אצל האדם והמחלה מעמיקה והסבל גדל עוד יותר, ויכולתו של החולה להתמודד עם בעיות הולכת ומצתמצמת.

diday

Member
ריפוי פלאי

כל ההומאופתיה עצמה היא פלאית. במיוחד בטיפולים במקרים אקוטיים, במיוחד עם פוטנצים כמו LM (נקרא גם Q) שהשכל אינו מסוגל לעכל אותם ולהבינם. אפשר לטעון שהכל עניין של אמונה, והשפעה של המטפל על המטופל, כפי שאחד מגדולי המתנגדים להומאופתיה בגרמניה טען בזמנו. טעון שלא יכול להסביר את ההשפעה של טיפול הומאופתי על בעלי חיים. מכיר מקרים שהוטרינר חרץ את דינו של בעל החיים כמי שעבר זמנו ואין מה לעשות איתו יותר, ומספר דקות לאחר נטילת גלובולי, בעל החיים, ששכב מחרחר עד אותו הרגע, קם והחל לאכול. לשאלה הספציפית שלך: רפוי פלאי כפי שאת או אני תארנו. איני יודע.

באקוטי בגלל מהירות התגובה

לא מזמן בייגלה שלי נדרס, סיפרתי לכם כאן. הייתי בטוח שזהו, תמו חייו, זמן קצר אחרי שנתתי לו אקונייט וארניקה כאילו שבו אליו החיים. בערב הוא כבר דידה במעלה המדרגות. למחרת כלא היה. מקרה לא מקרה לא יודע. לפי מה שראיתי הוא היה צריך למות, ברוך השם שלא כך הוא.

קורטיזון או אנטיביוטיקה האינם נס ?

אדם חולה, סובל לוקח אנטיביוטיקה שרשם הרופא. תוך מספר שעות ספורות מתרחשת הטבה עצומה. החום פוחת, הנפיחות יורדת, הכאב מרפה. האם זה אינו נס ? האם זה דורש מהאדם איזו מודעות מעבר לבלוע כדור בזמן מסויים ועל בטן ריקה. זה נס פלאי בהתגלמותו. ומכורים אין? כמעט כל האנושות. אין ראקציות, החום יורד הכל נפלא לא ? ועם זאת את לא רוצה לקבל את זה כי את יודעת שזה מלאכותי ושקרי ורואים את זה יותר ויותר. אז נתקלת יום אחד ברפואה שהייתה נפלאה. מה קרה ? נבהלת מהאפקט. מה ההבדל בין זה לאנטיביוטיקה או כל חומר כימי רב עוצמה אחר? לי ברור ההבדל. לתפיסתך רע זה לא טוב וטוב זה לא טוב. בעיה קשה לו לאדם להעריך ולדעת מתי טוב לו יותר ולקבל את בה בברכה.

nofaritrit

New member
רגע רגע...אלישוע קצת נסחפת

אני בסה"כ רציתי לעורר דיון כאן וכמו שהתרשמתי ממך חשבתי שדוקא תברך על ההתענינות. אני חושבת שלא הבנת אותי. אני מעלה את השאלות האלו דוקא משום שהוא עורר את סקרנותי מבחינות פילוסופיות ומהותיות כמטפלת. אני עדיין מטופלת בתרופה הומאופטית . ומשהו בשיטה הזאת מרתק אותי. ולא ניבהלתי מהאפקט פשוט אכזב אותי מאוד שהוא לא נמשך לנצח. וגם כשראיתי שהוא מעורר בי את הרצון להשיג אותו שוב בצורת כדור הומאופטי. משום שלא ידעתי אחרת. אני עדיין מאמינה בהומאופטיה ובמיקרים מסויימים אני אמליץ עליה בלבד. השאלות שאני מעלה כאן הן מתוך רצון להבהיר לחדד, ואולי גם לחשוב קצת יותר לעומק. אם יש ניסים אני אקבל אותם בברכה. הייתי רוצה לראות אצל ההומאופטים יותר עידוד לכיוון של מודעות ולא רק את הגישה של לקחת כדור וזה כבר עובר. לא כל דבר קשור לרמדי. יש דברים שאני אוהבת מאוד בהומאופטיה ואמליץ עליה בחום ויש מיקרים שאני אישית לא אמליץ עליה. האם זה אינו לגיטימי? גם על הדרך שבה אני מטפלת ועל מהות הדרך שלי לעיתים יש לי ספקות. אני מקבלת בברכה את את ההומאופטיה אבל יש לי בעיה עם קיצורי הדרך שלדעתי היא יכולה לעשות. הקשיים המהותיים בחיי לא נפתרו ע"י תרופה הומאופטית אלא ע"י עבודה עצמית קשה . כמובן שבמיקרה כזה הומאופט מייד יאמר שהרמדי נתנה לי את הכוחות.אני למדתי שלעיתים קשה מאוד להתווכח עם הומאופטיה משום שהיא שמה את האדם בעמדה הסבילה הוא לוקח רמדי והרמדי עושה לו דברים. ויש בעיתיות עם זה. לא הכל מושלם . גם לא הומאופטיה וזה בסדר גמור .אני לוקחת ממנה מה שמתאים לי כמו כל דבר . גם על השיטות שאני מטפלת בהן לא אגן בחרוף נפש.

גלי ר

New member
בקשר להסחפות

הי נופר הדיון שעוררת הוא מעניין מאוד לדעתי. הגישה שלנו כלפי הומהופתיה, טיפולים, שליטה ובחירה של טיפול מול איבוד שליטה, זרימה והסחפות... ממה שקראתי את הגעת להומאופט הראשון בתקופה של משבר חמור בחייך. והרמדי שקיבלת לא יצרה תגובה ראשונית של החמרה (שאופינית לרמדי הומאופתית) אבל גם לא הביאה אותך למצב של בריאות והרמוניה. נראה לי שההומאופט ההוא עשה עבודה טובה לשלב שבו היית. את כניראה לא היית במצב שיכולת להתמודד עם דברים קשים שיעלו. מצד שני אותו הומהופת המשיך לתת לך את אותה הרמדי כשהיית כבר במצב אחר. בסופו של דבר היכולת של הומהופת או כל מטפל לעזור לנו תלויה ביכולת שלו להכיל את המורכבות ולמצוא את הנקודה העמוקה ביותר המקשרת את כל הדברים ונותנת פתרון. אנחנו יכולים לתת לעצמנו לזרום ולהסחף - כשאנו במקום הנכון. בעיני, הדרך היחידה שבה אנו יכולים לבחור מטפל היא על ידי כך שאנו רואים תוצאות של הטיפול שלו ורואים שהתוצאה מוכיחה שהוא יודע מה שהוא עושה. בזמנו סיפרתי איך היגעתי לאלישוע, יכול להיות שזה סיפור שיענין אותך. אני חשה הזדהות עם הפחד שלך להסחף ולאבד שליטה. זו ללא ספק חלק מהמחלה שלי (כפי שתראי בכרטיס האישי שלי)- הצורך בשליטה, להבין, לנתח, לדעת, לתכנן את התוצאות. אנחנו יכולים לתת לעצמנו לזרום ולהסחף - כשאנו במקום הנכון.

nofaritrit

New member
היי גלי

תודה רבה על השיתוף. טרם הספרתי לקרוא את סיפורך. (אני אמורה ליסוע לקליניקה לעבוד ואקרא מייד כשאשוב!) אבל אכן מסובך מאוד להסביר דברים דרך הפורום. הרמדי הראשון לא עבד והוחלף בנכון תוך 3 שבועות. נגמר לי המצבר באוטו (וכך הסיק ההומאופט שנגמרו לי הכוחות ושינה לי לרמדי שעבד) אין ספק ששליטה או הפחד מאובדן שליטה הוא נושא אצלי ברמה זו או אחרת אבל הדיון הזה היה לטעמי אולי קשור להאם החיים הם עבודה קשה שעיקרה הוא מודעות, או שאולי ניתן להשיג דברים בקלות ובלי מאמץ .וכמה הרדי יכולה לעורר מודעות או שהיא פתרון שאינו מחייב עבודה קשה, מודעות ומאמץ. תודה שוב על תגובתך ואקרא את סיפורך בערב.

nofaritrit

New member
תודה ששיתפת גם אותי

בשיעורי החיים שלך.כמה יפה לראות עוד ועוד אנשים שיש בהם את אומץ הלב להביט פנימה!

ayelet1111

New member
מה הרמדי עושה

שלום, אמר פעם הומאופת מנוסה משפט מעניין שאולי יבהיר קצת. הרמדי לא עושה הרבה כל כך. היא רק פותחת את האפשרות לבחור שוב. היא כאילו מעמידה אותנו שוב בצומת הבחירה. אנחנו יכולים לבחור אותו דבר כמו קודם. ואנחנו יכולים הפעם לבחור טוב יותר... אולי יש הומאופתים שחולקים על אותו הומאופת. ההרגשה שלי שכיון שהמודעות קצת נפתחת יש לנו "פתאום" רעיונות טובים יותר ואנחנו יכולים אחרי רמדי לאפשר לעצמנו לעשות דברים שקודם חששנו מהם. הרמדי בוודאי לא עושה הכל. אבל אם היא טובה ועדינה ואנחנו פתוחים לשינוי ומוכנים להקשיב ליכולת שלנו ולרעיונות חדשים... אנחנו מתקדמים. לבריאות!

nofaritrit

New member
ואם כך

את זה גם עושה עבודת של מודעות... כשאתה יודע יותר במובן הרב מימדי, אתה יכול לבחור אחרת. למרות שמניסיוני לעיתים אתה עדיין ממשיך לבחור את הבחירות השגויות. מעבודה שלי עם מטופלים דפוסים ישנים בעיקר רגשיים נוטים לחזור בעיתות מצוקה. תודה!!!

גלי ר

New member
הי נופריתרית

את כותבת: "מעבודה שלי עם מטופלים דפוסים ישנים בעיקר רגשיים נוטים לחזור בעיתות מצוקה". באיזו טכניקה את עובדת? גלי

nofaritrit

New member
היי גלי

אני עובדת בעיקר עם שתי טכניקות עיקריות האחת ניקראת טיבטן פלסינג שהרעיון שלה בכללי הוא שימוש בדופק הלב ובאנרגיה המינית ככח מרפא. השיטה היא בעיקרה גופנית והיא "זמינה" לכל מי שמוכן לעשות את הקפיצה מהראש ללב. השיטה השניה ניקראת procees work וההנחה שלה שסימפטומים גופנים , חלומות, קונפליקטים. הם שערים לחלקים הלא מוכרים שלנו. ושאם נלך עם התהליך של הבן אדם או אפילו נגביר אותו.מודעות תגיע ואיתה גם השינוי והריפוי. במובן הזה היא מאוד דומה להומאופטיה. מה שאני אוהבת בה זה את הכבוד ללא סייג שהיא נותנת לאדם ולתהליכים שהוא עובר . גם המפחידים הקשים והכאוטים ביותר. זהו כלי של מודעות. עניתי מאוד בקצרה אם תרצי לשאול עוד אל תהססי. שבת שלום! נופר

למעלה