שלום לכולם

RoyceGracie

New member
ברוכה הבאה... אשמח אם תעני לי על

כמה שאלות. :) בת כמה את ? איפה את מתאמנת ? מה שם המאמן שלך ? כמה זמן את מתאמנת ? תודה :)

ברוכה הבאה לפורום,אלונה,

מאחר והינך עוסקת בענף האגרוף התאילנדי,סביר ביותר להניח כי פורום זה יהיה לך לעזר.הינך מוזמנת להציג שאלותייך,תגובותייך בכל עת,ואני בטוח כי חברי הפורום ואני נשתדל לענות לך תשובות עיניניות. מקווה שתיהני משהותך בפורום. שלך בפורום, אורי צבי,

שלום אלונה וברוכה הבאה../images/Emo45.gif

במידה ויש לך שאלות, יש כאן צוות נכבד של אנשים שמבינים שיענו לך בשמחה יניב

alona65

New member
למרות שאף אחד כבר לא יקרא את זה

אני אענה בכל זאת. אני בת 16 עוד חודשיים. אני התאמנתי אימון אחד אצל אורן מקרית חיים אבל זה רחוק לי אז עברתי להתאמן אצל יניב יעקובוב בקרית אתא, הוא היה מתאגרף טוב פעם בארץ והיה לו סיכוי נורא גבוה להגיע לחו"ל אבל הוא עבר תאונה קטנה והיה חייב לפרוש. חחח אני לא אענה לשאלה אם אני כוסית או לא כי לא אני מחליטה את זה. וכן, הסמל של דימו בורגיר ואם כבר העלתם תנושא של מגדת' אז אני אישית לא אוהבת אותם, רק שיר אחד למרות שגם את דימו בורגיר אני לא מעריצה, רק כמה שירים שלהם נחמדים... אין לי הערצה מסויימת ללהקה.

אלונה,

כל עוד את ממשיכה להתאמן,זה טוב,את שומרת על השרירים, הכושר הגופני,והיכולת המנטאלית. אני מבין כי את גרה באיזור הקריות,יש מאמנים טובים בצפון,ואני בטוח כי תרכשי ידע רב מהם במהלך האימונים. שוב, אשמח לענות על כל שאלה ולנסות לפתור בעיות אם ניתן,ואני בטוח כי כמוני גם רבים אחרים מגולשי הפורום. שלך בפורום, אורי צבי,

alona65

New member
עכשיו נזכרתי

זהו ידעתי שמשו מוכר לי בשם שלך, "הזירה"... משו גאוני, אני נורא אוהבת תתוכנית שלך.

תודה אלונה,

אני שמח לשמוע כי את נהנית מהתוכנית שהיא באמת לא רק שלי כי אם של הרבה אנשים טובים וחרוצים ואשר איכפת להם מהספורט ומהספורטאים,כולם כאחד הרימו את הפרוייקט הנהדר הזה שיזם מר רענן טל לפני מספר שנים,נתנו ונותנים כתף ב"זירה" להנאת כל הצופים והמשתתפים. אשמח לראות גם אותך,אלונה, משתתפת ב"זירה".... ושוב ,תודה לך על הפירגון,ואני מקווה כי תיהני בפורום,לא פחות מאשר בשידור. שלך בפורום, אורי צבי,

למעלה