שלום לכולם

ilan1998

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה - מישהו פה מתאמן ו/או מדווש באחד המועדונים הבאים: 1.שייפ רעננה(קניון רננים) 2.הולמס פלייס רעננה(בית המילניום) אשמח לקבל את חוות דעתכם על המקומות הללו אילן

Tami661

New member
תראה אילן, אני אמנם לא מנויה בהולמס

רעננה, אבל ביקרתי שם כמה פעמים, כי
שלי מנויה שם
הבד"צית בכבודה ובעצמה היא כבר תחווה את דעתה בעצמה אבל אישית, הייתי אומרת שאלמלא כמה אובייקטים נושמים שמעיבים על התפאורה, המקום כמכון כושר נפלא. הן מבחינת מכשירים וציוד והן מבחינת צוות המאמנים והמדריכים המקצועי. יש להם את בעיית אופני הספינינג שהם באחת הרמות הירודות שנתקלתי, אבל אם הם באמת יחליפו אותם אז בכלל יהיה... איך שירי אומרת?
"ליגה..."
. בקיצור... מומלץ

אילן נשמה

תתאמץ עוד כמה קילומטרים ובוא להולמס הרצליה כל הציוד חדש חדש דנדש מא' עד ת' הן ציוד חדר הכושר והן אופני הספין אוירה ביתית יותר אין מגבלות דרקוניות של סאונד בווליום טרנזיסטור אין דרישה ממך כמתאמן לבוא אישית למכון שעה טרם אימון כדי להרשם מטראז' מופחת אבל גם זה לטובה בעיני אוכלוסיה צעירה יותר ותגיד שחליל שלח אותך...

הממממ... מתנגדת ../images/Emo3.gif

אין כמו הולמס רעננה.
מכון מפואר ברמה הגבוהה ביותר! לוקסוס
מספר גדול מאוד של שיעורים מגוונים. חדר כושר ענק עם כל המכשירים שאפשר. בריכה, סאונה רטובה ויבשה, ג'קוזי, ספא... מלתחות מפוארות, מגבות בכניסה... חדר ספינינג ענק עם מספר גדול של מדריכים בסגנונות השונים. מסעדה עם מגוון מאכלים ומשקאות... בקיצור אני מכורה למקום.
חניה צמודה ללא תשלום. ביקרתי בהרבה מכוני כושר ולא מצאתי אחד שיעלה עליו ברמתו.
לגבי החליל, הולמס הרצליה... נחמד... לטעמי הרבה פחות מהסניף הרענני. מתחיל בבעיית החניה, ממשיך במלתחות קטנות יותר, תחזוקה ירודה (2 תאי שירותים לעומת 7 תאים ברעננה)... חדר כושר קטן יותר... חצי מהבריכה ברעננה... לידיעת החליל, כבר אין בעיית דציבלים אצלנו... אחרי שהצליחו להעיף את המלכה הרוחות נרגעו... ולגבי רישום מוקדם, ממילא יש המוןןןן מקום בחדר ספינינג אז ממש אין צורך להגיע מוקדם. לגבי שני דברים מסכימה עם הערפי, אכן הסניף הרענני מאכלס המון "חטיארים" והציוד של הסניף בהרצליה חודש לאחרונה לעומת הציוד העייף של הסניף הרענני. אבל יש שמועות שבקרוב מאוד גם אצלנו יתחדשו...
שייפ רעננה... מנקודת מבט של ביקור חטוף... הרבה יותר קטן, הרבה יותר צעיר, אין קפיטריה, מלתחות מעולות, חדר ספינינג קטן... אין מה להשוות להולמס. בהצלחה!!!

ilan1998

New member
טוב תודה לכולם ובינתים

ביררתי - ברשת הולמס מחליפים את כול אופני הספינינג לSPINNER חדשות.... והפעתה ...גם ברשת שייפ יחליפו .... בנוסף מחליפים את כל מסלולי הריצה בדגם משובח מאוד(היה אצלנו מכשיר אחד לתקופת ניסיון) , משהו פצצתי.... בכל מקרה , כנראה אני אעשה מנוי שאפשר בכל הולמס....בשביל שאני אוכל להנות גם בהרצליה....גם בחיפה...וגם ברעננה.... למישהו יש המלצות למדריכי ספינינג הולמס פלייס רעננה? ועל מה דיברתם "חטיארים" למיניהם? תודה ויום מתוק מתוק

talis2

New member
המלצות...

אומנם לא מתאמנת קבועה אבל יצא שבחודשיים האחרונים חרשתי את המורים בהשגחת הבד"צ אז ככה... דנה - תותחית חגית - מעולה דודי - בימי ראשון חזק ! בחמישי עושים חגיגות ובשישי רוקדים מזרחית.... אבל בכול השיעורים האלה !!! תמיד תמצא בשורה הראשונה את האנשים שאני הכי אוהבת וזה כבר מספיק בשביל לעשות את השיעור
! וואי רק מלחשוב על זה בא לי שיעור איזה מזל שיום רביעי היום!

ilan1998

New member
וסתם שאלה לא מי יודע מה קשורה

מה אתם אומרים - איפה להשכיר דירה: רעננה כ"ס הרצליה ת"א(צפון) הצעות אחרות? סתם נחמד לדעת מה אתם מציעים.... יום קסום

shiri 80

New member
כשתגיע לבקש המלצות על כלה

אנחנו נתחיל להתאמץ באמת &quot

ilan1998

New member
כלה?אולי חלה קלה לשבת

טוב שיהיה ריאלי נדבר על זה.... יום קסום סום

אתה מתכוון "לשכור" ולא "להשכיר"

הצעות אחרות: רעננה (מערב) כ"ס (דרום) הרצליה (פיתוח) ת"א

ilan1998

New member
צודק התכוונתי לשכור...

רעננה אכן בעדיפות רק יקר נורא שם...

ilan1998

New member
האם אתה תושב רעננה?

אשמח לקבל המלצות.... אני עובד באזור של SAP (סמוך לקניון רננים).

talis2

New member
אני יושבת בתא קטן עם עוד 3 אנשים

בעבודה רק עוד שותף חסר לי ....

ilan1998

New member
איפה עובדת...?

נראה לי שאני צריך להתחיל לפרסם: דרושה חברה תושבת רעננה(אפשרות להרצליה) דירה באזור - חובה רכב - יתרון עבר בדוגמנות מסלול - יתרון מה אתם אומרים...?

למעלה