תיקונים על התיקונים../images/Emo40.gif ונקודה למ
בנוגע להפרש הכספי אותו ציינת: אזי לא מדובר ב 15 ש"ח הפרש לחודש!!!!! אני חייבת לציין ע"מ לא להטעות אף אחד : (אני לא יודעת אם מותר לציין כאן מחירים) אז נאמר זאת כך: למי שמנוי מעל 3 שנים (שאז המחירים קצת יותר זולים) ולמי שמתחייב לשנתיים ברשת ההפרש בן מנוי קלאב למולטי קלאב הינו 50 ש"ח בדיוק! 50 ש"ח הבדל לחודש! אולי זה לא כזה משמעותי לכל אחד ואולי דווקא כן! למי שלא מתחייב לשנתיים, אלא לשנה, ההפרשים גדולים יותר. בנוגע לסוג האוכלוסיה (ולי דווקא יש מולטי): חייבת לציין שבכל אחד ממועדוני הרשת הקהל הוא הטרוגני ויודעת, גם הכל עניין של "בעיניי המתבונן" קיים הכל מכל בכל. בעייני - וזו דעתי האישית כמובן, האוירה בהרצליה היא חמימה, מלבבת וכייפית באמת, קהל צעיר בעיקרו בשיעורי הספינינג, שוררת אוירה טובה, מפרגנת, וסוחפת למען יהיה האימון טוב יותר, חזק יותר, הישגי יותר. ***** אבל, וזה מה שלדעתי הכי חשוב, אנו באים להתאמן ******* ***** בראש ובראשונה זה האימון, כך שמה שהכי חשוב ******** ***** זה עצם קיום האימונים עצמם, כך שאלמנטרי זה ******** ***** הנגישות והנוחות למקום האימון, שינתנו לנו ******** ***** הכלים בכדי להתאמן, שיתוחזקו כראוי, שנפיק ******** ***** את המירב, כלומר את כל הכלים הנחוצים לנו ******** ***** וכמובן, כמובן, כמובן, את מיטב המורים והמאמנים ******
בסופו של דבר כל אחד בוחר בנוחות שמתאימה לו בנוגע למקומות פנויים בחדר הספינינג, אז נכון ברעננה כ - 80 זוגות אופניים, בהרצליה רק 60, אבל, כזכור לי וזכור לי היטב, אם יש מדריך שהוא
אזי, כ 6 - 10 דק' מתחילת ההרשמה, נותרו מתאמנים מאוכזבים ללא מקום, ללא אופן אחד למחייה.....שחזרו לביתם מאוכזבים. עכשיו, אם הם לא גרים בסביבה, מה גדולה היא האכזבה! הכי לא מובן לי בכל הסיפור: מדוע הנהלת הולמס רעננה לא מוכנה לשדרג עצמה ולהפוך ההרשמה לטלפונית!? הרבה יותר פשוט, מאורגן, ונראה טוב יותר. שמעתי שבשבתות זה פשוט "פאנומנון" אנשים מתדפקים על דלתות ההולמס כבר ב 7:00am כדי להירשם לשעורים שמתחילים ב 09:30 לא נעים במיוחד.