שלום לכולם

אהה,,,

חשבתי שמהדירה שלך את רואה אותו... אני יושב בתא גדול עם עוד אחד - אז את מוזמנת...

ilan1998

New member
חשבתי על זה

זה נשמע כמו פרק של זינזאנה: "אני יושבת בתא קטן עם עוד 3 אנשים" ביקורי התייחדות פעם בחודש?

הזאהיר

New member
אני בעד

ת"א צפון ואצלי מה שקובע זה רמת ה"פקקים" בבוקר!!! אם איכות אז דווקא מושבים ליד כ"ס/רעננה.

P u s s i c a t

New member
שני תיקונים

הבריכה בהרצליה לא חצי... בהרצליה היא 20 מ' וברעננה 25. יש הבדל, אבל לא כזה היסטרי. לגבי הרישום לשיעורים - גמני לא מתה על זה. מצד אחד - נכון - ברעננה יש יותר מקומות ונדיר לא למצוא מקום בשיעור. אבל... בהרצליה מתקשרים ונרשמים בטלפון. ואם אין מקום אפשר לבחור אלטרנטיבה (במיוחד למי שיש לו מולטי ויכול להחליט ללכת לסניף אחר) להגיע שעה לפני... זה די מעיק. ועוד לא דיברתי על מי שחייב לשבת בשורה ראשונה (בהרצליה את מבקשת בטלפון את המושב את רוצה ואם הוא פנוי משריינים לך אותו) לגבי הציוד - בקרוב גם רעננה יוחלף. סה"כ - רעננה מכניס בעיני את הרצליה בכיס הקטן. בעיקר בגלל החניה והאוכלוסיה הסנובית בהרצליה... חדר הכושר ענק. חדר הספינינג גדול יותר. כל המבנה בכמה רמות בעיניי מעל הסניף ההרצליאני. גם המלתחות. וכן. זה חשוב... בגלל זה לדעתי הכי טוב זה מולטי. כולה הפרש של 15 ש"ח לחודש בשביל להנות מכל העולמות ולגבי השייפ.... כמי שעברה משם להולמס... קשה לי להגיד שלא עובר בי געגוע לפחות פעם ביומיים שלושה... משהו באינטימיות וב"בית" חסר לי. לא יודעת אם זה המכון עצמו או מה שהוא סימל... אבל מתגעגעת.

הזאהיר

New member
תיקונים על התיקונים../images/Emo40.gif ונקודה למ

בנוגע להפרש הכספי אותו ציינת: אזי לא מדובר ב 15 ש"ח הפרש לחודש!!!!! אני חייבת לציין ע"מ לא להטעות אף אחד : (אני לא יודעת אם מותר לציין כאן מחירים) אז נאמר זאת כך: למי שמנוי מעל 3 שנים (שאז המחירים קצת יותר זולים) ולמי שמתחייב לשנתיים ברשת ההפרש בן מנוי קלאב למולטי קלאב הינו 50 ש"ח בדיוק! 50 ש"ח הבדל לחודש! אולי זה לא כזה משמעותי לכל אחד ואולי דווקא כן! למי שלא מתחייב לשנתיים, אלא לשנה, ההפרשים גדולים יותר. בנוגע לסוג האוכלוסיה (ולי דווקא יש מולטי): חייבת לציין שבכל אחד ממועדוני הרשת הקהל הוא הטרוגני ויודעת, גם הכל עניין של "בעיניי המתבונן" קיים הכל מכל בכל. בעייני - וזו דעתי האישית כמובן, האוירה בהרצליה היא חמימה, מלבבת וכייפית באמת, קהל צעיר בעיקרו בשיעורי הספינינג, שוררת אוירה טובה, מפרגנת, וסוחפת למען יהיה האימון טוב יותר, חזק יותר, הישגי יותר. ***** אבל, וזה מה שלדעתי הכי חשוב, אנו באים להתאמן ******* ***** בראש ובראשונה זה האימון, כך שמה שהכי חשוב ******** ***** זה עצם קיום האימונים עצמם, כך שאלמנטרי זה ******** ***** הנגישות והנוחות למקום האימון, שינתנו לנו ******** ***** הכלים בכדי להתאמן, שיתוחזקו כראוי, שנפיק ******** ***** את המירב, כלומר את כל הכלים הנחוצים לנו ******** ***** וכמובן, כמובן, כמובן, את מיטב המורים והמאמנים ****** בסופו של דבר כל אחד בוחר בנוחות שמתאימה לו בנוגע למקומות פנויים בחדר הספינינג, אז נכון ברעננה כ - 80 זוגות אופניים, בהרצליה רק 60, אבל, כזכור לי וזכור לי היטב, אם יש מדריך שהוא
אזי, כ 6 - 10 דק' מתחילת ההרשמה, נותרו מתאמנים מאוכזבים ללא מקום, ללא אופן אחד למחייה.....שחזרו לביתם מאוכזבים. עכשיו, אם הם לא גרים בסביבה, מה גדולה היא האכזבה! הכי לא מובן לי בכל הסיפור: מדוע הנהלת הולמס רעננה לא מוכנה לשדרג עצמה ולהפוך ההרשמה לטלפונית!? הרבה יותר פשוט, מאורגן, ונראה טוב יותר. שמעתי שבשבתות זה פשוט "פאנומנון" אנשים מתדפקים על דלתות ההולמס כבר ב 7:00am כדי להירשם לשעורים שמתחילים ב 09:30 לא נעים במיוחד.

P u s s i c a t

New member
סורי מותק...

גם לי יש מולטי. לא יודעת לפי איזה מחירון תמחרו לך. אצלי זה היה 15 ש"ח. גם אם זה היה כתוצאה מטעות - מה 'כפת לי...

הזאהיר

New member
איזה כייף זה הא?!

זה לא כנראה, זה על בטוח....אבל תהני מזה כל עוד את יכולה גם לי זה קרה.....או יותר נכון, עדיין נהנת מזה רק מה, שמסתבר שבעבר הם היו עושים כל מיני "פולישטיקים" עם המחירונים, וזה נגמר....לפני מספר חודשים. עכשיו חזרו לסורם, מחירון קבוע ואחיד. ולפי חשבון פשוט שעושה בראש אז יש 50 ש"ח הפרש בדיוק! וזה בהתאם לפרטים שרשמתי קודם.

הזאהיר

New member
ובזאת מצודדת בחליל!

אחת הבעיות הגדולות ברעננה זה נושא ההרשמות, מה מעיק, הכי מעיק שבעולם! הרשמה מתחילה ב 17:00 אבל אנשים שם כמו בקופ"ח מגיעים עוד שעה קודם. בנוגע לשאר ה"פאסיליטיז", זה קיים בכל הרשת מה שכן, הרצליה ועזריאלי , החליפו את כל המכשירים בקרדיו, שווה ביותר. בנוגע לאופני הספינינג....לא יודעת יכול להיות שחליל כבר התרגל, אני אומרת שמשהוא בהנדסת האנוש לוקה בחסר

אני...

ראשית בהודעה שלי כאן חודש לפני שהוחלפו האופניים בהרצליה ורק מבחינת הדוגמית ששמו שמה חודש מראש הבעתי מחאתי על חוסר האפשרות לכוון הכידון על המישור האופקי, לי אישית זה מפריע כי בתנוחה האחת והיחידה בה אני רוכב יש לזה משמעויות לא טובות עבורי אישית מצב 3 מבחינתי כעת הוא עם כפות הידיים באמצע טווח ידית הכידון ולא בקצה, הזוית לא טובה ולכם פחות נוח. ובהערה לבדצית, תראי מאמי, אלו שבאים ועושים שימוש במכשירי העינוי הגופני השונים בחדר הכושר להם אין בעיה, גם לאלו שבחרו לבלות את חייהם בעיר הגיריאטרית רעננה אין בעיה, באים שעה קודם, עומדים בתור נרשמים בקבלה, והולכים הביתה או לחדר הכושר... מי שבא מהעבודה או מהבית רק לספיניג כמוני ולא גר ברעננה, אמור לבוא פיסית שעה קודם, להרשם ולשבת שעה ש/למה ולהסתכל בעננים מאמי, וכן, לי השורה הראשונה חשובה, אני לא מסוגל לראות מישהו לפני בספורט, לא! רק לתת פרופורציה נכונה... חוץ מזה אם טוב לך שמה, אחלללה...

נשמה שלי... ../images/Emo24.gif

לגבי הרישום המוקדם - מסכימה.
לי אישית יש המוןןן מה לעשות בשעת המתנה.
לגבי גריאטרי - הסכמה טוטאלית.
4 שנים במחלקה הגריאטרית ואין חבר לרפואה.
לגבי שורה ראשונה... המממ... - לא מסכימה.
הכי אוהבת שורה שניה, נותן לי מוטיבצית על לרדוף, להשיג, לעקוף, ל-נ-צ-ח. רק תן לי מטרה מול העיניים ואני אתקוף, מה אני לעשות בשורה ראשונה? אין את מי לעקוף... משעמם...
וחוץ, אחשלי מתגעגגגגגגגגגתתתתת אלייך...

אחותשלי

אני לא מסוגל לסבול מישו לפני ולידעתך השורה הראשונה והמיקום בראש הפלוטון מחייב המחוייבות שנוצרת מזריקה לך עוד קצת נדמה לך שכולם מביטים בך אז את... אצלי זה עובד איך אמר מישו... הגעתי לכאן כדי לנצח לא עברתי הכל כדי להפסיד לא אקבור את ראשי בחול לא אמעד ולא אפול אפרוש כנף ואעוף לירח וגם אני געגע לך אנחנו צריכים לשות משו ביחד

Tami661

New member
בד"צית... תסבירי לו מה זה../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זו טל, הדעה הצלולה הנפלאה והמופלאה... היא
כי אין אייקון של נשמה

למעלה