שלום לכולם!

שני~!

New member
שלום לכולם!

אני גם מאוד מאוד אשמח להיות חלק מהפורום אז נעים מאוד קוראים לי שני, אני בת 14 מכפר סבא אני חולה על דגים ומדברת ליפעמים סתם שטויות.. אולי כל אחד יגיד גם כמה מילים על עצמו כדי שנכיר טוב יותר אחד את השני?

מסכימה איתך...ובטור אחת שחדשה בעצמה

היי, קוראים לי בת אל...אני מראשון לציון, בת 15 וחצי. ומה שאני אוהבת לעשות הוא לרקוד סלסה...בים במועדון...בכל מיני... אולי יש עוד מישהו שיספר לנו עליו...?

ש@לתי

New member
קצת עליי!

אני אביהו. עוד מעט בן 17. תלמיד כיתה יב´. לומד תקשורת וחברה. יו"ר נוער העבודה טבריה. איש נוער עובד ולומד(גרעין נגוע!). ואני גר בטבריה.

על עצמי

אני ממשיכה את המסורת . קוראים לי שיר, אני תלמידת כיתה ט´ בצפת. תומכת במפלגת העבודה (אין נוער העבודה בעיר שלי). ובהודעות שלי תשמעו הרבה שלמה ארצי . וכדי למנוע שאלות, גברת תפוח הייתה הלהקה של שלמה ארצי.

ש@לתי

New member
הצטרפות לפעילות

את יכולה להצטרף לפעילות של נוער העבודה דרך אתר האינטרנט של נוער העבודה. http://www.noaravoda.org אז מה אם אין אצלכם נוער העבודה, קחי יוזמה, תקימי אותו!

luka

New member
פה התחלתי לחשוד

מראשון- גם אני בת אל- אני מכירה בת 15 וחצי- כן היא בערך משהו כזה סלסה? ים- יכול להיות מאיפה את בראשון? ולמה אין מקף בבת-אל?

באמת??!!

בים? סלסה....לא...אחי מדריך שם...אבל אני הולכת רק למועדון שלו ולקניון הבאר... אפשר לדעת עם יש לך איי סיי קיו...לדבר עם משהו קצת יותר פרטי (או שלא) רציתי לדעת את שמך...או איפה את לומדת..אולי אני מכירה אותך גם...?!!!

GuyKovel

New member
נצתרף לחגיגה

שמי גיא קובל בן 17 מכרמיאל יו"ר נוער העבודה בכרמיאל ההודעות שלי מאופיינות בטונה של שגעות כתיב... וציטוטים של QUEEN

EverMan

New member
ממצב ?!

אז ככה אני ענבר רובין גם אני בנוער העבודה בכרמיאל :) כן , כן , גיא היו"ר שלי ! :) אממ , אני מתנדב חורש שעות במד"א אני מדריך פיזיקה מטעם אורט לומד 5 מחשב 5 פיזיקה 5 כימיה ... כותב הרבה פעמים בציניות נוראית אז תתרגלו ומקווה שתדברו פה על דברים שאני אוכל להתווכח עליכם דר"א אנשים , אתם ימנים שמאלנים ? ואם אפשר גם למה ...

EverMan

New member
שכחתי

אני בן 15 (ב13 בנובמבר אני אהיה בן 16 !) ודר"א מחמוד , אני שמח מאוד שאתה פה להביע את הדעה שלך אני תמיד שמח לשמוע דעות של אנשים מגוונים. ואם מישהו מתחיל איתך ... אני פה ואני אעלה עליו (וואי מגניב אני ערס:)

Kgt1

New member
ימני ואפילו מאוד... מבחינתי להיות

תומך שמאל זה לא לזהות את המצב הנוכחי... זה להזדהות אם הפלשתינאים שברובם מהווים סכנה לעם היהודי ולישראל. אני גם נגד החזרת שטחים כלשהם לעם שרוצה לגזול מאיתנו את הכל. וסקופ גדול אני שמאלני לשעבר... ואני מדגיש לשעבר

Moran84

New member
נשמע פורום מעניין

קודם כל - מזל טבו על פתיחת הפורום החדש.... ואני גם יוסיף פרטים עלי כי אני מעוניינת להשתתף בו - אז ככה: קורים לי מורן ואני בת 17 וחצי מהרצליה אני תלמידת כיתה י"ב במגמת טכ"מ (15 יח"ל מחשבים) והתחביבים שלי לפי מה שאתם רואים זה מחשבים, אינטרנט, טלויזיה ולישון (את שני האחרונים אתם לא רואים אבל זה כמו כל בני הנוער אז קל לנחש) אני מקווה שיהיה נחמד פה.. ובהצלחה! ממורן

MARKU

New member
תכירו את MARKU ../images/Emo46.gif ../images/Emo70.gif

שלום לכולם. כודם כל הרשו לי להביע את התפאלותי , אכזבתי וצערי העמוק אל כמות השמאלנים שעדיין נישארו בעם הזה ( דרך אגב - תתעוררו
). דבר שני אני אציג את אצמי : קוראים לי מרק אני מנתניה ואני לא בטוח אם עדיין מוטר לי להיות פה כי אני בן 18 כבר (אני גם בפורום ההוא אז לא נורא). אני כמו שבוודאי תגלו בקרוב חבר נוער מולדת (לשם איזון הפורום הזה) מאני גם אדם מאוד עצבני ונוטה להגזים בנושאים שסביר להניח נדון אליהם בפורום זה, אז אני מכווה שאף אחד לא יעלב ממה שאני אכתוב זה (כמעט) אף פעם לא אישי. אני בארץ 13 שנה ואליתי מאזרבדז´ן. אני אוהב שחיה מחשבים ולישון. עוד דבר אחד אחרון, כמו שכבר סמתם לב אני דיסגרף (כותב עם המון שגיאות כתיב) אז אני אבקש לנסות להבין מה כתבתי ולא להעיר בסוף כול הודעה. שיהיה לכולכם פורום נעים

ש@לתי

New member
ברוכים הבאים!

אני עדיין לא מבין את האמרה שלך כנגד אנשים כמוני(???). אבל לא נורא... אני שמח שבחרת להצטרף לדיונים בפורום שלנו! זה ממש לא נורא שאתה בן 18, אתה עדיין מוזמן להיות חבר קבוע בפורום! שלך, ש@לתי

asaf singer

New member
אצטרף לשרשרת ואני גם מברך את אביהו

אז דבר מזל טוב אביהו יש לך כאאן אחלה פורום ושיהיה לך בהצלחה אני בן 17.5 מראשון תלמיד י"ב פעיל למעלה משלוש וחצי או אפילו אבע שנים בנוער העבודה כשאני בין היתר יו"ר סניף ראשל"צ יו"ר ועדת הבחיורת של הנוער ובעבר דובר הנוער אז שלכולם כאן תהיה שנת שלום ובטחון ושנה כמה שיותר מגניבה ולאלה ממכם שצמים אז שגם יהיה צום קל ואנחנו כבר נשתמע.... שלכם לעד, אסף זינגר

-Just a Girl-

New member
אז.. גם אני חדשה פה..

קוראים לי רחלי, בת 15 וחצי מאשקלון.. מה עוד אני יספר על עצמי... אממ... אני לומדת מחשבים (איכסה!) והחלום שלי ללמוד פסיכולוגיה!! חוץ מזה אני גם מדברת שטויות לפעמים(תוצאה מהשיעמום), אוהבת לצחוק.. ולהנות מהחיים.. אז.. נעים מאוד כולם......

מחמוד

New member
א.... גם אני חדש פה

קוראים לי מחמוד,בן 17 מנצרת ..... אני חדש כאן,למעשה זאת ההודעה הראשונה שלי ,אני מקווה שזה לא יפריע לכם שאני ערבי, להיפך אני גאה שמדבר עם יהודים ,אני אוהב תמיד לצחוק ,אני שונא להשעמם אז נעם מאוד לכווווולם......

למעלה