שלום לכולם!

BLUE SPOT

New member
אוי... לא שירשרתי... פאדיחות. ../images/Emo6.gif

חוצמזה- אני קטן, רך וחסר הגנה בעוד שכולכם גדולים ומפחידים!!
אמא´לה...!

עדן*

New member
היייי

אני עדן בת 16 ומשהו ממרכז הארץ מאוד מתעניינת בפוליטיקה מקווה שהפורם ילך טוב ושנהנה בכי חשוב שהמצב בעולם יהיה רגוע שנה טובה עדן

Kgt1

New member
שלום לכולם אני גבי בן 16 חולה על

ספורט ואקטואליה בתקווה להיות פעם עיתונאי... ימני מאוד אבל משתדל להבין גם שמאלנים (קשה אבל משתדל
)

little cooki

New member
שלום

שלום לכולם אני LITTLE COOKI, ומשום מה אין לי מה לספר כל כך, חוץ מזה שאני בת 16 בעוד כמה ימים וגרה בחדרה. אני חולה על ים ומקווה שיהיה נחמד פה וכל כהכבוד שפתחו גם לנו לנוער פורום כזה אז נעים מאוד.

טוב למרות שזה ההודעה הראשונה שלי

פה! אבל אני מתכון להשארפ ה הרבה! אני כותב בפורום אקטוליה ונוער מרצ אין לי שיוך פוליטי אני לא סובל לא תחרדים ולא תערבים אני קצת דיקטטורי עם זיקה לקפיטליזם אני בן 17 אוהב מחשבים ומתעמל בחדר כושר וזהו והשם הוא איש,איש הלילה! שלכם תומר איש הלילה

toooti

New member
שלום לכולם!

היי, אני איילת, בת 15 וחצי (כיתה י"א) מהקריות, וגם אני , כמו הרוב פה, חדשה אז... נעים להכיר אגב- אני שמאלנית, לכל אלה שביקשו!

ועכשיו תכירו אותי.... ../images/Emo58.gif

אני שרון, בת 16 וקצת. תלמידת כיתה י"א במגמת תקשורת וקולנוע (מטורפת על המגמה שלי). אין לי הרבה תחביבים מיוחדים חוץ מלצאת למועדונים, לרקוד (מה שלא עשיתי הערב בשל מחסור בתקציב שהתבזבז בחופשת ראש השנה) קצת מפחיד אותי כי נראה שכולם יודעים בדיוק את עמדותיהם ושיוכם מבחינת דיעות...אז אני נדה בין שמאל לימין, אין לי כמעט אף פעם דעה חורצת לגבי עינייני פוליטיקה והמדינה כי כל מצב מאוד מורכב בימינו ולכל החלטה יש את הסנקציות שלה... נדמה לי שהסיבה העקרית שאני פה היא כדי לשמוע דיעות של אחרים , להשתכנע (או שלא...) ואולי לגבש דיעות. נעים להכיר את כולם, ומקווה שהדיונים בפורום יהיו מעניינים ותורמים! שרון

Another Brick

New member
יא!! אפשר גם?? ../images/Emo12.gif

מור, גרה בחור, לא דומה לחמור, סבלה בילדותה מזעטוטים שחושבים שמותר להם לחבר עליה שירים <כמו שאתם רואים> אבל מצליחה לשרוד בת 16 (וחודשיים ושבוע ו5 ימים, נכון להיום) לומדת בבי"ס של ערסים ופריחות היחיד באיזור שלי, מתההההה לקבל רישיון! באקסטריט זה השריטה שלי ואני לא מוכנה לשמוע תלונות/תגובות על זה. מטורפת על אנשים ציניים, אבל לא כאלו שמתאמצים נורא להיות. נוראאא אוהבת לכתוב MOR על כל קיר שאני רואה, וזה אפילו יוצא לי יפה ואני מקבלת מחמאות. שומעת מוזיקה 23.5 שעות ביממה <חייבים לישון מתישהו>- לרוב היהודים. מורידה באובססיות את הTheme Songs של כל סדרה שאני אוהבת. יש לי עוד המון לכתוב אבל זה מספיק להודעת היכרות, לא? הממ.. הנוער העובד והלומד באמת ROCKS, אבל אין לי סבלנות לקום מהמיטה אז אני פשוט תומכת בכם מרחוק
מור ה

xflil

New member
היהודים

שולטים
אבל איך אפשר באקסטריט בויז עם זה?
(לא תלונה\תגובה, מצטער)

שני~!

New member
אתה צודק!

בזה שהיהודים שולטים!!! וגם- איך אפשר באקסטריט עם היהודים?! ShAnY

(מיכל)

New member
טוב אז

אני בת 15 מרחובות אוהבת לראות טלויזיה לגלוש באינטרנט לבלות עם חברים ובדעות שלי אני שמאלנית מאוד וזהו בעצם

xflil

New member
קצת עלי

גם אני חדש פה...כולם בעצם חדשים פה.... אני חולה מוזיקה, רוק ישראלי... היהודים, מוניקה סקס וכ´ו... מנגן על גיטרה... אני בן 13 כיתה ח´ מר"ג ואני מגדיר את עצמי במחנה השמאל... קיצוני? אולי מתן!

תגידי שני את בצופים?!

אני ליאורה אבל כולם קוראים לי ליאור... אני כמוך בת 14 אני בכיתה ט´ חולה על מוזיקה וחברים וזהו...

שני~!

New member
לא, אני בנוער העובד

ו... על איזה מוזיקה את חולה? מטאל? פופ *איכסססססס* ראפ? וכו´ וכו´... טוב, אז קצת יותר עליי: אני שומעת מטאל היהודים, מטאליקה, פינק פלויד, לימפ ביזקט *בקושי* ומנגנת על גיטרה חשמלית ו.. זהו ShAnY

haddas

New member
שלום שוב

אני כבר אמרתי כמה מילים על עצמי וזה אחלה רעיון!! הדס

למעלה