שלום לכולם!

kingdz5

New member
שלום לכולם!

שלום לכולם אני חדש בפורום ואני ממששמח להיות פה משום שתחום החוצנים והע"במים זהו אחד התחומים במעניינים ביותר בשבילי ואני כל הזמן לומד ומחפש עוד ! ויש לי גם כמה מקרים יוצאי דופן שחוייתי לספר לכם אבל זה מאוחר יותר דבר ראשון אני פשוט אומר שלום אז שלום!

Gilliana

New member
שלום וברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני מקווה שתהנה בחברתנו ואני תמיד אשמח לשמוע כל מה שיש לך לספר.

kingdz5

New member
הנה משהו מעניין שחוויתי

אני גר בקרית גת עיר דיי שקטה בדרום הארץ (מי שלא מכיר זה ליד אשקלון) שום דבר מיוחד לא קורה בה בדרך כלל! אך לפני שנתיים בערך אני וחברה שלי ישבנו בספסלים שנמצאים בבית הספר שליד ביתה של חברה שלי. באותו ערב פשוט ישבנו דיברנו היה משעמם אז אמרתי לחברה שלי בואי נתפס על הגג של הבית ספר נראה את הנוף מהגג ונישב נדבר שם נסתכל על השמיים. אז חברה לי אמרה שסבבה בוא נתפס אז תיפסנו לשם או קיי אז השעה היתה משהו כמו 9 בערב כבר היה חשוך לגמרי אז ככה פה נכנס הקטע המעניין אני אחד שכל הזמ מצןפה בשמיים מחפש משהו יוצא דופן משהו מעניין ובאותו הלילה פשוט נדהמתי ממה שראיתי! בהתחלה ראינו פשוט המון מטוסים אני מניך כי אלו היו מטוסי קרב משום שמהירותם היתה דיי גבוה וראיתי המון אבל המון מטוסים פשוט שטי מצד לצד בשמיים טוב תארתי לעצמי שתוקפים איפה שהוא בעזה או משהו בסגנון אך לאחר מספר דקות אני וחברה שלי נדהמנו כשה כמה קילומטרים לכיוון מערב הופיעו משום מקום 3 אורות כתומים נבהלתי ממש אבל ממש וכך גם היא לא ידענו מה זה והאופן שבו העצמים זזו היה ממש מוזר זה לא זז כמו מטוס וגם לא כמו מסוק כלומר זה היסתובב באזור בצורה שמטוס לא יכול כלומר שינה את כיוונו מהר מאוד וגם במהירות יוצאתץ דופן כלומר אפשר להסיק שזה גם לא מסוק אז חשבתי שזהו תרגיל של פצצות תאורה אך שום פצצת תאורה לא צזוז ככה אלה רק תצנח לכיוון האדמה וזהו. אמרתי לחברה שלי שכדאי שנרד מהגג ונלך וזה בדיוק מה שעשינו עד היום אני זוכר את זה דיי טוב ולא יודע מה זה אך אני בטוח שזה לא היה כלי טייס אנושי. אם משהו מהחברה פה בפורם יודע על מה אני מדבר או חווה חוויה דומה אז בבקשה תגיבו פה! טוב מקווה שמה סיפרתי פה מעיניין אתכם ואני רק מבקש שחברה פה לא יגידו לי שזה שטויות או שמה שראיתי היה מטוס או פצצת תאורה כי אני בטוח ב 99.9% שזה היה עב"ם!!!

Gilliana

New member
סביר להניח שנתקלת באורורה

לפחות עפ"י התיאור הראשוני שלך של העצם. בשורה התחתונה - מסתבר שלא מעט אנשים בארץ ראו אותן מבלי לדעת מה הן (סליחה מראש על התתיחסות שלי למכלי טיס בלשון נקבה - זה מתוך הרגל בשפה האנגלית וקשה לי לשנות את זה). בכל אופן, זו עדיין התקלות חריגה אם אפשר לקרוא לזה כך מכיוון שממשלת ארה"ב מכחישה מכל וכל את קיומה של האורורה, שלא לדבר על יותר מכך.

Ker

New member
למה את כל כך בטוחה שזה אורורה?

מה שאת כותבת הכל בגדר השערות בלבד אין לכך שום אישור רשמי... ואני בספק אם המטוס המיוחד הזה נמצא בישראל או חג מעל ישראל..

Gilliana

New member
זכותך להיות בספק רק...

חבל שאתה כ"כ נאיבי - אבל עזוב, לא זו הנקודה כעת. הנקודה היא - למה אתה כ"כ בטוח שאני בטוחה? ממתי "סביר להניח" = "בטוח"? סייגתי את דברי לא רק ב-"סביר להניח" אלא גם ב-"לפחות עפ"י תאור ראשוני". ותרשה לי להגיד לך שאלו שמקפצים וצועקים עב"ם על כל גחלילית שעפה בשמים, לא מוסיפים לא רצינות ולא כבוד לתחום הזה ועל כן גם יצא לו שם מפוקפק שכזה לצערם הרב של כולנו, בחקירה נכונה ונבונה יש לחפש קודם כל את ההסבר ה-"קונבציונלי" לפני שרצים לעשות פסטיבלי חייזרים, בפרט כאשר הסברים כאלו קיימים בנמצא.

kingdz5

New member
בסדר אני מבין אבל

מה זה בדיוק אורורה ? מה זה תופעת טבע? כלי טייס חדיש ?

ירדן121

New member
זה כלי טיס שהרבה אנשים שרואים אותו

מיד מדמים אותו לעב"מ. ניראה לי יש לי תמונה שלו במחשב. אני יחפש.

kingdz5

New member
אז ככה סימו לב

מה שאני ראיתי זז בכזה אופן ומהירות ששום כלי טייס המוכר לציבור הרחב לצבא או לכל גוף אחר בעולם(כמובן בתנאי שהצבא לא מסתיר מאיתנו מידע) יכול לנוע כך אלו היו שלושה אורות כתומים אשר נעו ממקום למקום במהירות גבוה מאוד כאשר אין שום רעש והתזוזה שלהם דמתה לתזוזה של זבוב בחדר סגור כלומר בצורה בלתי סדירה מימין לשמאל מלעמלעה למטה וכדומה אז אם כבר אנחנו מדברים על הכלי טייס הזה ששמו אורורה אז מאיפה אתם יודעים שהוא קיים בכלל ושזה לא עב"ם או במקרה והוא קיים אז מה מטרתו האם זה טכנולוגיה חוצנית שנפלה לידי אדם או משהו כזה?

Gilliana

New member
התאור הנוסף שנתת עכשיו...

... עוד יותר מחזק את ההשערה שמדובר באורורה וכן - ישנן תאוריות הגורסות שכלי הטיס הזה פותח באמצעות טכנולוגיה חוצנית. השאלה היותר חשובה היא, למה אתה חושב שהצבא לא מסתיר מאיתנו מידע? אני אגיד לך יותר מזה, זה גם לגיטימי להסתיר. לא כל דבר צריך להוודע בציבור.

Gilliana

New member
יש גם תופעת טבע כזו, אבל...

לא - לא לזו התכוונתי. אורורה הוא מטוס ריגול אשר קיומו מוכחש מכל וכל ע"י ממשלת ארה"ב ואשר ניחן בתכונות יוצאות דופן במיוחד כגון יכולתו לנוע במהירות של בין מאך 8 ל-10 תוך חמקנות יוצאת מגדר הרגיל תודות למנועים בטכנולוגיה בלתי שגרתית (ישנה סברה שהמטוס פותח תודות להינדוס לאחור של כלי טיס חייזרים שהתרסקו ע"פ כדור הארץ). למרות הכחשותיה של הממשלה, נאגרו עד היום די והותר ראיות - כולל עדי ראיה רבים ומסמכים אשר מאשרים את קיומו של המטוס הנ"ל.

כריסטין

New member
לא כל עדות על עב"מים זה מטוס אורורה

יש המון אורות קטנים שהם למעשה עב"מים הרבה פעמים הם נצפו בבסיסי חיל האוויר האמריקאי ואפילו נרדפו ע"י חיל האוויר ..

Gilliana

New member
בודאי שלא כל עדות

אבל כל תצפית יש לבחון לגופה ולקבל תיאור מדויק. להגיד "אורות קטנים" או "אורות גדולים" זה לא מספיק. יש עשרות סוגים שונים של תצפיות, יש כאלו שחוזרות על עצמן ויש כאלו שאינן דומות לשום דבר שנצפה קודם לכן אבל דבר אחד כן חשוב להבין לדעתי והוא ש-80% מהדווחים על עבמי"ם מקורם בתופעה/כלי טיס ארציים ולא בכלי טיס חוצני.

kingdz5

New member
תודה על ההסבר

אבל במקרה וזה באמת מטוס ריגול המסוגל לנוע במהירויות גבוהות שכאלה ומבוסס על טכנולוגיה חוצנית אז אני גם מניח לעצמי שהוא אמור להיות שקט+לא בולט לעין ולראדארים אך לעומת זאת אני מניך שמה שאני ראיתי היה עב"ם הוא אכן לא השמיע שום רעש אך הוא זהר בצורה יוצאת דופן בצבע כתום בשמי הלילה ונע ממקום למקום! כאשר מטוס ריגול טס הוא אמור להיות מוסווה ולא זוהר וגם בנסוף הפעילות בשמי הארץ באותה לילה (לפחות מעל קרית גת) היתה נדירה ראיתי המון מטוסי קרב חגים ממקום למקום! אני אישית מתקשה להאמין בתאוריה שזה אכן היה כלי הטיס העונה לשם אורורה. למרות זאת תודה על התגובה ואשמח לשמוע עוד תאוריות בנושא (למרות שאני סגור על זה שמה שראיתי היה עב"ם).

Gilliana

New member
אז בוא אסביר עוד עניין:

כאשר המטוס באימונים/תמרונים - הוא אינו יכול להיות מוסווה רק משום הסכנה שמטוסים אחרים באוויר יתנגשו בו. האורורה היא מטוס שקט באופן יוצא מגדר הרגיל, למעט "בומים" או גלי הדף שהמנועים מפיקים בעת המעבר למהירויות סופר סוניות והיפר סוניות. דווקא בגלל הפעילות הרבה של מטוסי הקרב אפשר בהחלט להניח שמדובר בתמרון או אימון כלשהו. מעבר לזה - כמובן שאין הכרח שזה היה אכן מה שראית.

kingdz5

New member
מובן

אבל האם זה באמת הגיוני שלחיל האוויר האישראלי תהיה טכהולוגיה שכזאת? היתי מבין כאשר מדובר בארצות הברית אך ישראל אני לא מזלזל בתאוריאת האורורה אך קשה לי להאמין שישראל מחזיקה במטוס הנ"ל.

pcp1

New member
ישראל יש לך תטכנולוגיות הכי מתקדמות

לא סתם קונים מאמריקה רק מטוסי קרב וכאן מרכיבים להם תמערכות המתקדמות מתוצרת כחול לבן בלי קשר אומרים לצה"ל יש תחיל אויר מספר 1-2 בעולם כמובן ביחס לגודל והאיכות

ירדן121

New member
למה אתה חושב ככה?

אם לישראל יש נשק גרעיני בין מדינות יחידות בעולם אז למה שלא יהיה לה מטוס כזה ? לא יפה לזלזל..
ואם אני לא טועה אז הנה התמונה שלו ואם זה לא זה אז זה יהיה בהודעה הבאה:

למעלה