שלום לכולם!

pcp1

New member
לא יודע איזה מטוסים יש לישראל

אבל מבחינת הטכנולוגיה אנחנו באלפיון העליון

אני מזהה בבירור את

הבית שלי בתמונה, סימן שיש לנו מטוסים כאלה
עכשיו ברצינות, ישראל תקנה כל דבר שיחזק את הביטחון שלנו, אבל נראה לי שהיא רק מתאימה את עצמה לאוייבים, ישראל לא זקוקה לכלי הנשק הכי הכי הכי משוכללים אלא לכלי נשק שיהיו בכמה דרגות יותר גבוהות ממה שיש לאויבנו.

kingdz5

New member
התמוהות שהבאתה....

הם של כלי טייס מוכר אם אני לא טועה זהו החמקן והוא נקרא בשם כ-117 או משהו כזה אני לא זוכר במדיוק אבל כולם מכירים את כלי הטייס הזה זהו מטוס ריגול\הפצצה שאם אני לא טועה בעל יכולות גרעיניות! אך אני אומר ב100% ביטחון שזהו לא מטוס האורורה אלה מטוס ה כ-117 (מקווה שלא טעיתי בשם)

kingdz5

New member
האמתי

זה לא הבאל בירד ! הבאל בירד היה מטוס ריגול ושמו הוא b2 והוא היה מטוס ריגול של האמריקאים במלחמה הקרה המטוס שמובא פה הוא הf-117 והוא מתפקד כחמקן+מטוס הפצצה!

בוא נעשה פה קצת סדר

היא הביאה שתי תמונות של מטוסים שמצוידות בטכנולוגיית החמקנות (ראו שירשור פליילסטים) התמונה הראשונה היא של המטוס B-2 והוא מפציץ שממש לא משמש לריגול ובכלל לא היה קשור למלחמה הקרה בתמונה השניה זהו מטוס ה-F-117 שכולם עושים את הטעות וקוראים לו "חמקן" כשיש עוד כמה וכמה סוגי מטוסי חמקן, זהו מטוס הפצצה. אף אחת מהתמונות שהבאת ירדן היא לא של האורורה,אלא תמונות של מטוסי חמקן שהוספתי במאמר שכתבתי על החמקנות.

ושכחתי את הblack bird

אף אחת מהתמונות היא לא של ה-black bird ("ציפור שחורה") ציפור שחורה הוא מטוס שאינו מצויד בטכנולוגיית חמקנות אבל יש לו צורה מוזרה אני חייב לציין...

ועוד דבר

אף אחד משלושת המטוסים האלה לא הגיע לישראל אף פעם כי ארה"ב שומרת לעצמה את טכנולוגיית החמקנות והבלאק בירד זהו מטוס יקר מדי ולישראל אין צורך במטוס כזה

Gilliana

New member
מה צריך להיות הגיוני כאן?

המטוס סופק לישראל ע"י האמריקאים, כמו גם הרבה מאד נשק מתקדם אחר שאנו מקבלים מהם. אין כאן בכלל שאלה של "טכנולוגיה ישראלית" - זה לא העניין.

Gilliana

New member
והנימוקים לחוסר האמון הזה?

די תמוה בעיני שקשה לך להאמין במטוס, אבל את מוכנה להאמין בעב"ם.

כריסטין

New member
לא נראה לי שמטוס אורורה כאן.......

אם יש בכלל כזה דבר במציאות כי אין שום הוכחה שיש כזה מטוס , שנים רבות נשאלת הסוגייה הזאת אם אכן חייל האוויר האמריקאי מחזיק כזה מטוס . מה שכן אולי מטוס ריגול אחר כמו U-2 הוותיקים ...

Gilliana

New member
אז יש לי חדשות בשבילך...

הוכחות יש כבר מזמן. ובלי שום קשר - מטוס לא אבל עב"ם כן? לכן שאלתי מה הנימוקים לחוסר האמון בקיומו של המטוס לאומת האמון המוחלט בקיומם של עבמי"ם.

מטוס כזה לא הגיע לארץ מכיוון:

שיש לי מידע שלא משנה מאיפה קיבלתי אותו, שאנחנו בעצמנו בונים מטוס כזה וזה חלק מפרוייקט סודי שאחת מחברות התעשייה הצבאית הגדולה שותפה בו. אני בעצמי לא יודעת איזה סוג של מטוס מפתחים אם זה סוג של מזל"ט, ריגול או הפצצה, אבל אני יודעת שאותם חומרים מרוכבים שמשמשים לבניית מטוסים כאלה, כלולים בפרוקייט, באיזה שלב הוא נמצא אני לא יודעת, אם כבר סיימו לבנות את המטוס.

למעלה