שלום לכולם!

תהייה בטוח קודם ../images/Emo70.gif שיש לך איפה

להוציא את התנור החוצה. אין מצב שהייתי "מרשה" למישהו שגר איתי בחדר להפעיל את התנור עם הפימו בתוך החדר. No-No-No

אפשר לא מספיק לדעתי אלא אם כן ....

את עוטפת את כל ה"חבילה" בנייר כסף סביב סביב כאילו את לא רוצה שיברך משם שום פוק (סליחה
) ולא שתשובתי מדעית אבל לא הרחתי שום ריח. עדיין את החבילה הזאת הייתי מוציאה החוצה ופותחת רק בחוץ כדי שלא יכנס הביתה....את החלון...סוגרים קודם, כן

אז אני ........./images/Emo153.gif

חיה עם פוקים
אצלי התנור ליד החלון ואני פותחת אותו - אין לי אפשרות לשים את התנור בחוץ כי הוא פשוט ייפול מהחלון
מסקנה - אני צריכה לעבור דירה דחוףףףףףףףףף

ƒan†a

New member
../images/Emo6.gif הנה היא מתחילה שוב../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

רגע! לפני שאתה רץ להרעיל את החבר'ה

חימר פולימרי הוא חומר רעיל. כדאי לך להיכנס לאתר של נעמה זמיר ולקרוא על הנושא. בקיצור-אדים רעילים נפלטים ממנו, ולכן כדאי שתאפה אותו בטוסטר אובן נפרד. ברוך המצטרף

ברוך הבא ../images/Emo24.gif ../images/Emo140.gif עדיף שתאפה

בתבנית חד פעמית,עליה תניח נייר אפייה...ובטוסטר או תנור שמיועד רק לעשייה הזו. ובנוסף תכין בצד....חבילות של
...|
| כי כולנו יודעים מאיפה התחלנו....ולאן הגענו(מבחינת תקציב) כי זה ממכר עם אחריות... מתחיל עם כמה חבילות בודדות....ממשיך למכונת פסטה....מערוך.... דבק...אביזרי חריזה...חותמות...ועוד ועוד.... אז בנוסף ל-
תכין גם מכולה....כי בחדר של סטודנט לא בטוח שיהיה מקום. ושיהיה בהצלחה,ושתף אותנו בעשייה.

hoch

New member
תמי'לה, עשית לי את היום עם התגובה

הזו. לא יכולה להפסיק לצחוק...

milat1

New member
סוף סוף מישהו התייחס ל PLC !

וגם אימצת אותו!
לא צריך תנור מספיק טוסטור אובן. אני אופה רק בו וזה בסדר גמור! איך לגור במעונות? אני גרתי במעונות באונ' עברית ושנאתי את זה!!!

TheBursar

New member
אני תמיד נהנה לאמץ

ראשי תיבות באנגלית
ולחיות במעונות בב"ש זה לא נורא בכלל
אומנם המטבח קטן אבל חוץ מזה התנאים מצויינים והאנשים נהדרים

pattty

New member
כל ההסברים נתנו הבנות האחרות....

אני אומרת, 1. חקור 2, קנה 3, עשה!!! תתחיל ליצור, נשמח לראות תוצאות , ברוך הבאה וחבהצלחה!

חפש מישהו עם טוסטר אובן ישן שרוצה

להפטר ממנו או שתקנה... יש הרבה טוסטר אובנים ממש זולים היום.. ראיתי טוסטר אובן 16 ליטר במשו כמו 180
אבל בכל מצב
ברוך הבא
!

למעלה