שלום לכולם

שלום לכולם

היי זאת ניראל נתנו לי הזדמנות לכתוב קצת בפורום אני לא כל כך מבינה איך הולך הפורום ואיפה כותבים אז עוזרים לי קצת כאן אני חושבת שעשיתם בחירה טובה בזה שבחרתם בי אני אראה לכם שאני מסוגלת להיות הדוגמנית הבאה של ישראל אני מאודמ מודה לכם על התמיכה והאהבה שלכם כלפיי גם לאלה שלא כל כך חושבים שאני מתאימה זאת דעתם היו מלא דעות כאלו רק רציתי לומר לכם תודה מכל הלב ואני אנסה לכתוב בפורום כמה שיותר תודה רבה לכם! ניראל

Green Day rulez

New member
ניראל../images/Emo2.gif

איך נדע שזו את באמת? פתחנו לך קומונה http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=18227 תיכנסי ותכתבי
אבל אני עדיין לא מאמין שזאת את-מצטער יש מלא מתחזים

Green Day rulez

New member
ניראל לפניי 20 דקות

היית בתוכנית של רפי רשף והתראיינת:-O טוב משהו לא הגיוני פה!

Raz110

New member
חח... אולי היא מאחורי הקלעים

באיזה מחשב??? בבקשה תעזרו לי להאמין שניראל האמיתית ענתה לי

Raz110

New member
אם זאת את האמיתית תכנסי

ניראלללללללללללללללל את הדוגמנית הכי יפה שיש!! היה מגיע לך לזכות!!! מת עלייך !! אל תשימי לב למה שאומרים לך כולם מקנאים

Raz110

New member
ניראלוש

מהפרק הראשון ידעתי שתזכי.. וקיללתי את כל הבנות שהיו נגדך.. במיוחד את מימי

רז

מימי פגעה בי מאוד במיוחד שאמרה שהיא ירתה בערבי היא יודעת שאני איתה באותו חדר זה לא יפה בכלל אבל למזל שלי אנחנו לא מתחרות יותר

Raz110

New member
ניראל:)

זה ברור שכולן שם מקנאות בך, יש לך יופי מיוחד, אני מעריץ אותך,את הכי יפה שיש, כל כך שמחתי שזכית בגמר.. חייכתי איתך.. וכמעט בכיתי בשבילך.. אני המעריץ הראשון שלך!!. .. ומימי יכולה להמשיך לבכות... את האחת

rotem bobo

New member
ניראל

ימותו הקנאים הם מתפוצצות מקנאה הם מתות להיות כמוך אני מתה עליך את יפה ומושלמת ב-ה-צ-ל-ח-ה- במשך כל הדרךךךך אוהבת אותךך

ברררר

New member
אם זאת ניראל אז

יא מהממת חולה עליך מתוקה אחת יפיפייהההההה הגיע לך לזכות הצבעתי לך ובהצלחה בהמשך מותק!!

ט ל ו ש1

New member
ניראללללל../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif

ינעל העולםםםםםםם, פיספסתייייי
אם זו אתתת, אני רוצה להגיד לך שאני חושבת שאת מדהיממממממה ותצליחיייי אל תשימי על השאררר

תודה לכולם

כל כל המחמאות תסלחו לי שאני לא עונה לכל אחד אני לא יודעת איך עושים כאן משהו אני כאן עם מישהו נחמד שעוזר לי רק מה שאני מבקשת אל תקללו אותי ואל תגידו עליי דברים לא יפים אני לא בן אדם רע אם לא רציתם שאני אנצח לא צריך להגיד עליי ככה אני חייבת ללכת קוראים לי אוהבת אותכם המון נשיקות

Raz110

New member
ראיתם

איזה מסכנה.. מה עשיתם לה עם הקנאיות שלכם.. תתביישו לכם.. היא בנאדם טהור

MYHOT3

New member
ניראל את פשוט מלכה

אני מאוד גאה בך. את מדהימה ביופיך הרב. אל תתיחסי לשטויות שכותבים פה הם סתם חראות !!! את שליטה !!!

למעלה