שלום לכולם

•HadaS•

New member
חח עאלק ניראל

הראיון עם רפי רשף היה בשידור חי? ואמרתם שזה היה 20 דקות אחרי?? אז אין מצב שזו היאא =\\ אנלא מאמיננה אם זו הייתה היא היא הייתה אדומה או משוו?! קיצור לא נראליי אבל ממש לא ניראלי שזו היאאא

שלום

שרשמתי את ההודעה אמרתי שנתנו לי הזדמנות לכתוב כאן מאחוריי כל הקלעים פה ולימדו אותי איך בנוי הפורום וכל זה. אם היית קוראת את ההודעה שלי היית מבינה ניראל

sharabigfan

New member
חחחח איה קטעים ../images/Emo6.gif

אני חושבת שהיו מאדימים את השם שלך אם זאת היית באמת את. או מכחיליפ מה שזה לא יהיה...

rotem bobo

New member
ניראל

את ממש מיוחדת מגיע לך יותר מזה עוררת בהם את יצר הקנאה מפני שאת מושלמת אני ממש מעריכה ואוהבת אותך את באמת משהו מיוחד הכי יפה שאפשר ואמן שתצליחי בכול דבר בהמשך הדרך רותם בוזגלו

0DanDuSH0

New member
שלום ניראל../images/Emo140.gif

באמת חשבתי שמגיע לך לזכות
היית הפייבוריטית שלי
בהצלחה בהמשך
אוהבים אותך

shlomitsender10

New member
אוהבת אותך וגאה בך. ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני שמחה על הזכייה. ידעתי שהיא תהיה צפויה וודאית. ועל כן אני שולחת לך מביתי ברמת גן המון איחולים לבביים. איחולים חמים וכנים שיצאו מעמקי נשמתי. מאחלת לך אך ורק שתזכי לראות אור וטוב. אושר וסיפוק. שתצליחי בכל דרכיך ומעשיך ותשאי פירות. בריאות ואריכות ימים. חיים מלאי אושר והנאה. ממני בחום ואהבה רבים: שלומית סנדר.

אוך נו זאת לא ניראל../images/Emo4.gif

למה נראה לכם שהיא יודעת על איזה פורום מסכן שהוא בכלל לא הרשמי... מה זה בעייה לפתוח ניק בשם שלה?

בואנה חחח איזה טיפשים((בלי לפגוע))

גמני הייתי שמחה שזאת הייתה ניראל, אבל זאת פשוט לא.גם אני יכולה לפתוח חשבון ולרשום שאני ג'וליה רוברטס. תאמינו? חחח כאילו, יש מלא מתחזים בעולם, למה אתם חושבים שזה ניראל? זה מתחזה שאין לו חיים אז הוא מנסה לקחת חיים של אחרת.

idanasor

New member
יאאאאא זאת מימי??????????????

חחחחחחחח צוחקים
לא נראה לי שזאת ניראל סתם שטויות...

נכנסתי לכאן דרך הדף הראשי

ניראל היתה בראיון עם רפי רשף ביום חמישי!! שזה אתמול,וזה היה בשידור חי!! קשה לי להאמין שיש לה גם זמן למחשב. היא היתה מאוד עסוקה בין הראיון של רפי רשף בערוץ 10 בשעה רבע לשש לבין צלומים שעברה. ואם זאת באמת היא,ניראל נכון שיש לך דודה יהודיה?? מי אצלך יהודי? ולא אהבתי את הדיבור של מימי "יריתי פעם בערבי"קשה לי להאמין שכזה דבר היתה בצבא ועוד "לוחמת".

למעלה