שלום לכולם!!!

טל של 4

New member
שלום לכולם!!!

מצטערת על ה"העלמות" הקצרה. אתמול קיבלתי טלפון מיואב לעבודה ואני מצטטת:"אמא אני מתקשה לנשום"
זינקתי לאוטו דהרתי לבית הספר ויש לנו חיידק בגרון...לא קרה כלום רק איבדתי שנה מהחיים עכשיו אנחנו בסדר ושיוכיחו שהינו חולים. עכשיו לריכוז תגובותי: קרנושה, אני מקווה שהימים הבאים יהיו יותר קלים בעבודה
. אין ספק שצריך להתרגל אבל לדעתי אחרי יום שלם בלי הילדים נורא כף לחזור הביתה ולכן למרות הקושי זה כדאי, שלא נדבר על מנהל הבנק שבטח שמח יותר
יש לי גם רעיון לסקר: מתי התאומים שניהם ישנו (די בקביעות) לילה שלם: פחות מ-3 חודשים, בין 3-6 , 6-9 9-שנה יותר משנה עדיין לא!!! מה דעתך?? אצלי ממש לא ישנים אז מעניין אותי (אגואיסטית) אם זה "נורמאלי". ל -SMILE 4 ברוכה הבאה!! ליושב אהבתי את דילמת הבן, בן כמה הוא?? להלן, שמחה שחזרת! לנונאנא וקרן, גם אני בזמן האחרון עצבנית על בעלי, אולי משהו מסתובב באויר?? לנונאנא, איך את מסתדרת בלי בעלך הנעדר תכופות, עם כל העצבים שלי עליו לפעמים, אני לא יודעת איך עושים את זה לבד, חזקי ואימצי!! רוטרוט, נסיונך כתאומה עוזר לי לראות דברים מזוית אחרת לגמרי, תודה!! ואחרונה חביבה פאקצ´ה, שוב שלום!! עם שכחתי מישהו סליחה!!!

טל של 4

New member
סליחה, החיפזון מהשטן תיקון בפנים:

רוטרוט וקרן ולא נונאנא וקרן (לגבי הבעלים)-סליחה טעות

nonana

New member
אני שולחת אותך לקרא את השיר שלי

זקוקה למחמאות

nonana

New member
סליחה שכחתי קראת אותו../images/Emo4.gif../images/Emo8.gif

nonana

New member
מתרגלים../images/Emo3.gif../images/Emo10.gif

בעלי היום במשחק בערב שמתחיל ב-20:00 ללכת עם כולם לראות ? מה דעתך?

zimes

New member
תיקון לסקר -

כמעט מההתחלה, אחרי שהתחילו לזחול, אחרי שהתחילו ללכת, בגיל שלוש, יותר. (כי שתי אמהות לתאומים אמרו לי גיל 3 שנים, ואנחנו עכשיו בני שנה, ללא לילה שלם באופק) (וגם כי קראתי שיש קשר בין שינה לקפיצות התפתחות - יש נסיגה, ואח"כ חזרה לשגרה.)

טל של 4

New member
שריתווווש בוקר טוב ../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

ולכל האחרים גם! לא שכחתי אותך, איך אוכל לשכוח אני אפילו זוכרת את תאריך הולדתם של דנה ועומר (19/5)!!! לא מצאתי הודעה שלך שלא היגבתי עליה !!! אז סליחה אני אשתדל יותר בפעם הבאה
לכל האחרים, אני דורשת בירור: אצל מי הילדים ישנו לפני גיל שלושה חודשים שניהם כל הלילה!!!!!!!!!! לדעתי אותו הורה ביטל את זכותו לקטר מהיום והלאה
סתאאאאם אני פשוט כולי
ירוקה מקנאה. זהו ולסיום פנינה: יואב בילה איתי כל היום אתמול בעבודה (בהמשך למחלה..) כל היום הוא ישב על שיעורים, פערים שהצטברו לו, ולי כמעט לא היה זמן אליו. בסוף היום שאלתי אותו איך היה והנסיך שלי
אומר "אמא נורא כף לבלות איתך יום שלם אפשר מחר עוד פעם" ולי היו יסורי מצפון שהכרחתי אותו לעשות שיעורים כל היום.
זהו, מבטיחה להפסיק לכתוב ספרים מהיום, ותודה למי שהחזיק מעמד בקריאה עד עכשיו!

keren1

New member
גם אני מתה מקנאה. מענין שאצל

אחרים כל התינוקות ישנים ואצלנו כלום!! אוי איזה נאחס. איזה לילה עבור עלינו (אני כל הזמן מתקנת שגיאות כתיב, כנראה תוצאה). מתן לא ישן טוב, התהפך והתהפך ובכה. לא היה לו טוב. זה לא שהוא השתעל או אוזניים (כבר למדנו לזהות קולות אלו). החלטנו להחליף לו טטול בלילה ותוך כדי הוא השתין על עצמו. בקיצור היה צריך להחליף לו לגמרי. ואז שני בכתה ושהיא נרדמה אז דניאל התעוררה ובכתה קצת. בקיצור רצנו כל הלילה בין שלושתם אבל מתן היה הכוכב. אוף איזה באסה. לא נורא אנחנו נוסעים להורי לסוף שבוע (מהיום) ככה שאני בטוחה שנשלים הרבה zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz אני בונה על גיל 2.5 להתחיל לישון בלילות (ככה היה עם הגדולה).

טל של 4

New member
איזה כיף לך

האמת שהגדולים שלי ישנו הרבה יותר טוב כשהיו קטנים. אני חשובת שזה בגלל שרק אני הייתי קמה, וידעתי להבדיל בין בכי משמעותי לסתם ציוץ שצריך להתעלם ממנו. עם התאומות היו המון זוגות ידיים (ואני באמת מודה לכל העוזרים) אבל לדעתי הן פונקו יתר על המידה ולא ממש למדו איך להרדם לבד גם כי קמו אליהן לכל ציוץ וגם כי ישר לקחו על הידיים כדי שלא יעירו אחת את השניה. היום רוני כמעט לא קמה, מקסימום פעם אחת היא שותה קצת מים וממשיכה לישון. אבל עומר משלימה היטב את החסר. היא קמה 4-5 פעמים בלילה ורוצה לשחק!!!! אני שוקלת להפריד בינהן לכמה לילות ולתת לעומר לבכות קצת כדי להרגיל אותה שבלילה לא קמים (שיטת פרבר) מה דעתך/דעתכם.

keren1

New member
בשביל הFUN שלנו הקשיבי:

לפני שנה בערך שמעתי שיש או היה לא זוכרת משפחתון שעובד 24 שעות ביום. אפשר לשים את הילד באיזה שעה שרוצים ומשלמים לפי שעות. מה דעתך לשים שם את הילדים לכמה לילות. נשמע ממכר לא?!

טל של 4

New member
אפשר לשים שבועיים ../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

ולנסוע לחו"ל למשל
ססססתתתתתאאאאאאאםםםםם בצחוק.

galgil

New member
היום אני ישנה כל הלילה

התאומים שלי בני 4 שנים אוטוטו, ואת חוויות הלילות אפשר לתמצת בערך כך: עד גיל שנה וחצי - זוועה - לא ישנתי יותר משלוש שעות רצוף. שנה וחצי עד שנתיים - שיפור מסויים (אולי 4 שעות רצוף...) שנתיים עד שלוש - הם היו מגיעים למיטה שלנו בלילה והיתה נדידה בלתי פוסקת בין המיטות. היה בלתי אפשרי לשון כולנו ביחד, אז אני ו/או בן-זוגי היינו עוברים למיטות של הילדים. פעמים רבות הילדים התעוררו שוב והגיעו אלנו במיטה שלהם, וכך בבוקר היינו ישנים במיטה של ילד ילד+הורה......לא משהו בכלל! גיל שלוש- בספריה בגן קיבלנו (לא בכוונה) את הספר "מלאך הקסם של דנה" - בקיצור יש מלאך ששם מתנות לילדים שישנים כל הלילה. כשהקראתי להם את הסיפור הם נדלקו ורצו שגם להם יבוא מלאך, ואני ספונטנית אמרתי בסדר. בלילה הראשון אחד הגיע אלי למיטה (ולא קבל הפתעה) והשני ישן כל הלילה במיטתו וקיבל הפתעה. ברור שהוא נעלב עד עמקי נשמתו, אבל ,,, מאותו יום נגמר הסיפור!!!!! את מלאך הקסם המשכנו כחודשיים ואז הוא הלך לילדים קטנים שעוד לא יודעים לשון במיטה שלהם.... ההפתעות ששמנו היו ממש קטנות - בקבוק אקטימל, מטבע שוקולד, סוכרייה או טוש, עפרון, מחדד - דברים פשוטים ביותר. היום הם ישנים כל הלילה , ולעיתים רחוקות, כשמשהו חולה, הוא מגיע אלנו, בשקט ובלי להפריע. מה אומר לכן? אני ישנה כל הלילה!!!!! חלום!

טל של 4

New member
גלגיל, תציצי למטה

ותראי שגם אצלינו שיטת ה"שוחד" הצליחה בעבר אבל התאומות שלנו קטנות מדי (7.5 חודשים)....

nonana

New member
בוהוריים טובים לכולם../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif../images/Emo6.gif

מה שלומכן? אני מרגישה טוב. אז ככה אצלי הם ישנו לילה שלם מגיל חודש וחצי. אבל עכשיו חחחחחחחחחחחחח ממש לא. (מגיל שנתיים) אצלנו המיטה היא מיטת כיסאות המוזיקלים. אז נכון שנתיים ראשונות לא היה לי על מה להתלונן. אבל עכשיו הם מחזירים לי את זה
ובגדול. חוץ מזה לנדב שלי יש לודלקת לא סימפטית בעיניים. (בעיה של ילדים עם עיניים בהירות- רגישים יותר).

טל של 4

New member
זאת אתתתתת ../images/Emo1.gif שישנת..

טוב אנחנו סולחות לך כי עכשיו את לא ישנה!!
(נכון קרן) איך הם ישנים במיטת נוער/זוגית/תינוקות???

keren1

New member
נונאנא יקירתי את צריכה להסביר לטל

את המושג "מיטת הפלא" איך 5 איש ישנים במיטה זוגית אחת. טל למשוררת שלנו (לא אני ולא את אז מי נשאר) יש שיר מדהים בנושא. תבקשי ואולי תזכי. ואז תביני איך ישנים. אצלנו זה כמו תחנה מרכזית. אז ככה: בזמן שאני מרדימה את מתן ושני במיטות התינוק שלהם (בעלי בד"כ לא בבית או שזאת המשימה שלי הוא רוחץ) דניאל נרדמת בסלון על הספה. אז אחרי 30 דקות יש שקט. ואז מתחילים לסדר את הבלגן ומעבירים את דניאל לחדר שלה. בערך בחצות סינדרלה מתעוררת (בד"כ היא ישנה טוב ואין בעיות אבל כבר היו לנו לילות). ומבקשת לישון עם אמא. אין בעיה. אמא לוקחת ומעבירה את דניאל למיטה בחדר האורחים (מיטה זוגית) וישנה קצת עם דניאל שתרדם טוב טוב. (דרך אגב עד חצות הספקנו לקום לפחות פעמים) במיטה אתנו זה בעיה כי אין מספיק מקום ובעלי מתלונן על כאבי גב (איזה אישה מתחשבת). באיזשהו שלב בלילה מתן מתחיל להתלונן יותר מדי וגם הוא עוזב את מיטתו. הוא הולך לישון עם אבא וגם אמא חוזרת למיטה (לא לפני שהיא מכינה בקבוקים חדשים לסבב הבא והוא מגיע....)כדי שמתן לא יפול מהצד הפנוי. עכשיו מתן ישן כמו הלן האנט ב"משתגעים מאהבה" (משהו ראה, היא חולמת שהיא רוקדת בלילה ומכה את בעלה נמרצות בלי כוונה). ככה זה מתן שלנו. אבל אנחנו ישנים. תאמינו לי למה לא התרגלנו. ושני פתאום מתעוררת היא רוצה אוכל אין בעיה קבלי. (הגענו ל-4 לפנות בוקר). כשהיא מסיימת לשתות את הבקבוק היא אומרת "אמא אמא" לאכול אותה. היא מבקשת שאקח את הבקבוק (העדינה שלי לא ישנה עם בקבוק.) ואז היא חוזרת לישון. (מתן שותה וזורק את הבקבוק במיטה איפשהו....ואז אני מתחפשת לפיראט ומחפשת את המטמון האבוד). בשלב זה אני אומרת לבעלי "אתה רוצה עוד אחד...שכח מזה". בערך ב- 5:30 אני מתעוררת ואומרת יו איזה יופי ישנתי הלילה. מלאכים שלי. אוהבת אתכם. אז אנחנו סופרים ומחכים מתי בבית שלנו יהיה שקט בלילה ואף אחד לא יסתובב סהרורי.

nonana

New member
במיטה שלנו../images/Emo3.gif

מתחילים אצלינו, אחרי שהם נרדמים אני מעבירה אותם למיטות שלהם. ולא עוברות כמה שעות וכולם אצלינו
אנחנו 5 במיטה קטנה.

טל של 4

New member
נתתם לי רעיון לסקר הבא ../images/Emo8.gif

איפה ישנים הילדים. חהחהחה. כל הכבוד לשתיכן, ולבעלים שלכן. עם הבכור שלנו גם התחלנו ככך אבל בערך בגיל 2.5 כשהייתי בהריון עם השניה שמנו לזה סוף. הוא היה מגיע והיינו מחזירים אותו מייד. יושבים לידו קצת וחוזרים למיטה שלנו. אחרי תקופת שוחד מסיבית (שלשה לילות רצופים במיטה תקבל הפתעה), זה נגמר ואיתו היום אין בעיות. עם השניה למדנו מהניסיון ורק במקרים קיצוניים הבאנו למיטה שלנו זה קורה היום פעם בחצי שנה לילה או שנים וזהו.עם הקטנות שישכחו מזה אין מקום במיטה!!! שוב במקרים קיצוניים אני אפרוש שמיכת פוך על השטיח ואשכב לידן עד להרדמות רצינית והופ חזרה למיטה. האמת שלי זה פחות הפריע/מפריע אבל בעלי שיחיה תופס את החלסטרה מזה (שלא נדבר על הגב שנתפס).

nonana

New member
אז אצלכם אין חגיגה במיטה ../images/Emo39.gif

אבל אצלינו חגיגה בסנוקר. אפשר לעשות סקר כזה של איך הם ישנים. בעלי אומר לי שהילדים כבר לא יחזרו למיטות שלהם לעולם ואני צוחקת ואומרת שאנחנו עוד נתגעגע לימים האלו מה דעתכן?

למעלה