שלום לכולם!!!
מצטערת על ה"העלמות" הקצרה. אתמול קיבלתי טלפון מיואב לעבודה ואני מצטטת:"אמא אני מתקשה לנשום"
זינקתי לאוטו דהרתי לבית הספר ויש לנו חיידק בגרון...לא קרה כלום רק איבדתי שנה מהחיים עכשיו אנחנו בסדר ושיוכיחו שהינו חולים. עכשיו לריכוז תגובותי: קרנושה, אני מקווה שהימים הבאים יהיו יותר קלים בעבודה
. אין ספק שצריך להתרגל אבל לדעתי אחרי יום שלם בלי הילדים נורא כף לחזור הביתה ולכן למרות הקושי זה כדאי, שלא נדבר על מנהל הבנק שבטח שמח יותר
יש לי גם רעיון לסקר: מתי התאומים שניהם ישנו (די בקביעות) לילה שלם: פחות מ-3 חודשים, בין 3-6 , 6-9 9-שנה יותר משנה עדיין לא!!! מה דעתך?? אצלי ממש לא ישנים אז מעניין אותי (אגואיסטית) אם זה "נורמאלי". ל -SMILE 4 ברוכה הבאה!! ליושב אהבתי את דילמת הבן, בן כמה הוא?? להלן, שמחה שחזרת! לנונאנא וקרן, גם אני בזמן האחרון עצבנית על בעלי, אולי משהו מסתובב באויר?? לנונאנא, איך את מסתדרת בלי בעלך הנעדר תכופות, עם כל העצבים שלי עליו לפעמים, אני לא יודעת איך עושים את זה לבד, חזקי ואימצי!! רוטרוט, נסיונך כתאומה עוזר לי לראות דברים מזוית אחרת לגמרי, תודה!! ואחרונה חביבה פאקצ´ה, שוב שלום!! עם שכחתי מישהו סליחה!!!
מצטערת על ה"העלמות" הקצרה. אתמול קיבלתי טלפון מיואב לעבודה ואני מצטטת:"אמא אני מתקשה לנשום"