שלום לכולם!!!

keren1

New member
לי יש רעיון לסקר הבא

(בלי שיושבי יעלב כי הוא יקיר השבט) למי משתתפי הפורום - הגב של הבן זוג לא נתפס?? מה את אומרת. אני כבר רואה את הגרף.

nonana

New member
נראה לי שכולם יענו את אותה תשובה

את לא חושבת?

טל של 4

New member
כתבתי לכן תשובה מושקעת והיא נעלמה

אז ככה: בבקרים הם תמיד מוזמנים למיטתינו (לפעמים אנחנו מתחננים...אז הם עושים לנו טובה חהחהחה). בערבים הסיפורים שלפני השינה לעיתים אצלינו במיטה, ובבקרים סגריריים כשהם מתקשים לקום, אני נכנסת אליהם למיטה מלטפת מנשקת מדגדגת עד שהם מתעוררים ומתחילים את היום.

רז2

New member
רגע רגע, אני חייבת לדעת יותר../images/Emo3.gif

מה זאת אומרת שמגיל שנתיים הם לא ישנים יותר לילה שלם??? מה לדעתך קה ששינה את זה פתאום???? ממש מטריד אותי לדעת כדי לשים לזה קץ עוד לפני שזה מתחיל. מה קרה פתאום בלילות? הם עברו למיטות נוער ואז זה התחיל? או שקרה משהו אחר? נורא מסוקרנת

nonana

New member
אני לא יודעת בדיוק למה , רק איך../images/Emo39.gif

אבל נעה שלנו כבר שלוש שנים מצטרפת באמצע הלילה. זה התחיל בזה שנדב למד לרדת מהמיטה ואז התחילו המלחמות לשינה- הוא ונעמה במקום לישון שיחקו ואני מתזזת מאחד לשני שירדמו. נדב למד לבא אלינו אחרי כמה לילות של תיזוזים הם נירדמו ואז בבוקר הייתי מוצאת את נדב מתחת לרגליים שלנו במיטה. נעמה התחילה ללמוד ממנו את הפטנט ולמדה גם היא לרדת וגם היא החלה להצטרף לחגיגה. בהתחלה אם היינו מתעוררים מהם היינו מחזירים אותם. אבל היום זה ממש לא ריאלי. נדב גילה שגם נעה איתנו מאמצע הלילה והחליט גם הוא לבא אלינו לא בשקט יותר אלא בבכי של "אמא, אמלה" הייתי צריכה לקחת אותו ולהרגיע בכדי שלא יעיר את נעמה. ואז הוא ונעה רבים מי יהיה לידי ומי ליד בעלי. נעמה מתעוררת ואז החגיגה גדולה יותר. בעלי לפעמים נשבר לו ועובר לישון במקום אחר. ולרוב לוקח אחד מהם שישן עליו. וזהו- התרגלנו
. אבל- אני מאמינה שבשלב כל שהוא זה יפסק- אולי????????
אני יודעת שעוד נתגעגע ללילות הללו.

קרנושה

New member
שלי ישנים מגיל חצי שנה בערך לילה...

שלם...אבל....ליהיא שלי נרדמת רק בעגלה ובהמשך מועברת למיטה שלה....וליאורי שלי נרדמת במיטתה אך תמיד באופן קבועה היא מתעוררת ב04:00 וממשיכה את הלילה בעגלה שלה....כשהיא מתעוררת אנו יודעים שהשעה 04 חחחח..אבל בעיקרון הם ישנים אצלי מ20:00 עד 06:00 וזה חוויה!!

למעלה