שלום לכולם.

• פותח הנושא aj91
  • פורסם בתאריך
מצב
הנושא נעול.

aj91

New member
שלום לכולם.

שלום לכולם.
המעביד שלי נתן לי משכורת(צ'ק) ללא כיסוי. מה עליי לעשות עכשיו? הודעתי לו שאני עוזב באופן מידי את העבודה. למי אני יכול ליפנות? תשובתו לשאלה מתי אני יקבל את הכסף הייתה: "אני כבר יחליט." אני לא יודע איך ליפנות לגופים הממלכתיים חוץ ממשרד העבודה והרווחה. רק שבאתר של משרד העבודה והרווחה יש פרטים רק על נושאי רווחה. תודה רבה אסף.

שיר ורד

New member
להגיש תביעה לבית הדין לעבודה

שלום לכולם.
המעביד שלי נתן לי משכורת(צ'ק) ללא כיסוי. מה עליי לעשות עכשיו? הודעתי לו שאני עוזב באופן מידי את העבודה. למי אני יכול ליפנות? תשובתו לשאלה מתי אני יקבל את הכסף הייתה: "אני כבר יחליט." אני לא יודע איך ליפנות לגופים הממלכתיים חוץ ממשרד העבודה והרווחה. רק שבאתר של משרד העבודה והרווחה יש פרטים רק על נושאי רווחה. תודה רבה אסף.
להגיש תביעה לבית הדין לעבודה
לקבלת השכר ופצויי הלנת שכר. טפסים להגשת תביעה ניתן למצוא בקישורי הפורום. אם עצם הגשת התביעה לא ירתיע את המעביד, אזי תקבל את הכסף רק לאחר פסק הדין, זה בהחלט יכול לקחת מספר חודשים לא קטן.

pili23

New member
אולי עדיף הוצאה לפועל...

שלום לכולם.
אולי עדיף הוצאה לפועל...
אולי עדיף הוצאה לפועל לצורך מימוש ההמחאה. הרי גם אחרי הליך שאולי יהיה ארוך ומיגע בבית הדין לעבודה, יצא העובד עם פסק דין על אותו הסכום. אם לא ישולם, יהיה צריך בכל מקרה לפנות ללשכת ההוצאה לפועל...

aj91

New member
אולי אתם מכירים גם גוף או אירגון

שלום לכולם.
שמאפשר יעוץ והכוונה במיקרים של הלנת שכר ומיקרים כללים כאלה. אני יודע על מיקרה שבו הגיעו למעסיק אנשיי מישרד העבודה וטבעו את הכסף של העובד מהמעביד. רק איך אני מגיע לזה? תודה.

pili23

New member
יש כל מיני גופים שמצעיעים עזרה

שמאפשר יעוץ והכוונה במיקרים של הלנת שכר ומיקרים כללים כאלה. אני יודע על מיקרה שבו הגיעו למעסיק אנשיי מישרד העבודה וטבעו את הכסף של העובד מהמעביד. רק איך אני מגיע לזה? תודה.
יש כל מיני גופים שמצעיעים עזרה
יש כל מיני גופים שמצעיעים עזרה חינם: הסתדרות ש.י.ל. - שרות ייעוץ לאזרח משרד העבודה לשניים הראשונים יש אתרים באינטרנט ושם המידע והטלפונים, לגבי השלישי אני אשתדל לבדוק. מאיזה אזור בארץ אתה? קישור מצורף:

מצב
הנושא נעול.
למעלה