שלום לכולם

שלום לכולם

זו הפעם האשונה שלי כאן וכפי הנראה, לא במקרה אני עוברת דברים, אולי אתם מזהים? אולי הם מוכרים? הוא אומר לי בחלום דברים הוא אומר שאני במסע קשה מנשוא אבל לא לבד הוא אמר שהצהרתי הצהרה ועכשיו אין דרך חזרה מסע שהוא שלי ובחירתי להגיע לעצמי שהלחימה היא בעיקרה בחלקים שהם שלי ויצירתי שאני שייכת למשפחת לוחמי האור שעלי להיות גאה כי זו בחירה אמיצה שהמפגשים עם הפחדים הם אומץ ולא תבוסה הוא אמר "תיקון האדם הוא לחיות בצל חשבתו" הוא הסביר שלפחד אין חיות משל עצמו, הוא ניזון מן רגשותי ומחשבותי הוא אמר שלהילחם בפחד רק ע"י האור הוא אמר שחושך לא מגרש חושך רק מפרה אותו הוא אמר שאני צריכה לדעת מתי לנוח את מנוחת הלוחם ובין לבין, הוא נתן לי כתר שרביט וחרב זר ירוק והרגשה שאין שנית לה לצפות באוויר אדמה מים ואש נפגשים לצפות בעיר מתרוממת מן הים לצפות בנחיל זוחלים קדומים [כך הוא אמר] מי זה הוא? שאלתי הוא אמר "אנחנו אחד, כל דימויי ושם לא משרתים את העניין רק האיחוד" אמרתי שאותי זה כן משרת, הוא אמר לי להאמין בעצמי ולא בצרכי המוגבלים ביום יום אני מרגישה ויודעת את הנוכחות בחלום שומעת, לא קול אבל שומעת אין מניעה שזו אני אבל למה לא יפה כל כך ביום יום? די מצחיק אותי השימוש במילה לוחם כי מה?? אני חיה בסרטים? אבל זה זה- ואין לי דרך להבין לעומק או להסביר אז אני על פי רוב שותקת, וכאן אני מדברת לראשונה. מה? למה?כמה? אפשר לשמוע את משנתכם בנושא? תודה אנדרומדה

היי

תודה שאתה חושב שהוא מעניין לא הבאתי משום מקום רק מעצמי למה זה מוזר? מה הוא נשמע מופרך? מה זה נשמע מעניין מדי בכדי לייחסו לאדם "פשוט" מן השורה? לא מאמינה שאני מגלה דבר חדש אולי רק הגעתי לקיים שישנו בי מה זו לא המטרה בכל הדרך הזו? ואני בתמימותי מאמינה באנשים הלוואי שהאמין בעצמי כך עכשיו אני מחייכת, אולי יש אמת בהכל? רגע יש מושג כזה "קנאת לוחמים" [סליחה אבל לא יודעת למה זה עובר לי בראש] לא מעליבה קנאה עבורי זה שאדם רוצה שיהיה לו מה שיש לאחר רק כי חסר לו אותו העניין, לא כי זה משהו שלילי הכל בסדר גמור גם ככה בסופו של עניין ותחילתו יש לך מה לומר על "הטקסט" ללא קשר למקורו אם יש לך בעיה עם זה משהו שיבהר או יראה נקודה נוספת? סליחה אם... אנדרומדה

אשכר

New member
למה סליחה?

הנה: כתבתי את הטקסט שלך, ומתחת לכל פיסקה כתבתי את ההערות שלי: הוא אומר לי בחלום דברים הוא אומר שאני במסע קשה מנשוא אבל לא לבד >> אם המשא קשה מנשוא, איך ולמה את נמצאת שם עדיין? הוא אמר שהצהרתי הצהרה ועכשיו אין דרך חזרה מסע שהוא שלי ובחירתי להגיע לעצמי >> גם לדעתי המסע של כל אחד הוא הבחירה שלו, והוא מונע מדחף או אינסטינקט אל עבר ידיעה עצמית (של עצמך = ושל היקום). גם לדעתי יש פה סוג של מסע, דרך שהאדם עובר. שהלחימה היא בעיקרה בחלקים שהם שלי ויצירתי שאני שייכת למשפחת לוחמי האור >> מה זה "לוחמי האור" ? שעלי להיות גאה כי זו בחירה אמיצה שהמפגשים עם הפחדים הם אומץ ולא תבוסה >> אני לא מבין מה זה אומץ, ובכל זאת אני מבין ומסכים עם האימרה שהמפגש עם הפחד הוא לא תבוסה. רוב האנשים חושבים על פחד כעל מחסום ואינדיקציה לנסיגה. הוא אמר "תיקון האדם הוא לחיות בצל חשבתו" >> אני לא מבין מה זה "תיקון האדם". הוא הסביר שלפחד אין חיות משל עצמו, הוא ניזון מן רגשותי ומחשבותי הוא אמר שלהילחם בפחד רק ע"י האור הוא אמר שחושך לא מגרש חושך רק מפרה אותו >> אני לא רואה איך חושך יכול להפרות משהו, ואני לא מבין איך נלחמים עם פחד באמצעות אור הוא אמר שאני צריכה לדעת מתי לנוח את מנוחת הלוחם >> תזמון זה אחלה. ובין לבין, הוא נתן לי כתר שרביט וחרב זר ירוק והרגשה שאין שנית לה >> לדעתי את באה מרקע של עולם האגדות (או התנ"ך) ולכן את מבינה משהו בתור כתר, שרביט וחרב. >> אולי תסבירי מה כל אחד מהם אומרים לך? >> לדעתי כתר מסמל בהקשר הזה חוכמה, שרביט - עשייה או כוונה, וחרב מסמלת הגנה, התקפה או יציבות מתוך עמדה של כוח. >> זר ירוק יכול להיות הטבע החי כאן ועכשיו, המרקם של הקיום והיקום, >> והזר ביחד עם הרגשה שאין דומה לה - הם האדם הצועד כאן ועכשיו בדרך שהם חייו - לא בעתיד ולא בעבר. לצפות באוויר אדמה מים ואש נפגשים לצפות בעיר מתרוממת מן הים לצפות בנחיל זוחלים קדומים [כך הוא אמר] >> לא מבין מי זה הוא? שאלתי הוא אמר "אנחנו אחד, כל דימויי ושם לא משרתים את העניין רק האיחוד" אמרתי שאותי זה כן משרת, הוא אמר לי להאמין בעצמי ולא בצרכי המוגבלים >> כמו השאלה שלי "מאיפה הטקסט הזה". זה לא חשוב מאיפה הוא. >> אני מבין מהמשפט השני בתור המלצה להסתכל מעבר להעיסוק בצרכים המיידיים - ולהגדיל את קנה המידה של המבט שלך. >> >> הייתי מחליף את "להאמין ב..." עם "לדעת את ..." ביום יום אני מרגישה ויודעת את הנוכחות בחלום שומעת, לא קול אבל שומעת אין מניעה שזו אני אבל למה לא יפה כל כך ביום יום? >> לא הבנתי את השאלה די מצחיק אותי השימוש במילה לוחם כי מה?? אני חיה בסרטים? אבל זה זה- ואין לי דרך להבין לעומק או להסביר אז אני על פי רוב שותקת, וכאן אני מדברת לראשונה. >> עושה רושם שאת קשקשנית גדולה בפורום "קבלה" בתפוז
מה? למה?כמה? אפשר לשמוע את משנתכם בנושא? >> מה ההקשר של הטקסט הזה? >> באיזה הקשר הוא נאמר? >> שמעתי בזמן האחרון טקסט דומה (באופן קלוש) כמה פעמים, ומוזר לי שיש (אם יש) קשר בין הדברים. תודה אנדרומדה >> תודה, אשכר.

זהו העניין בדיוק שגם אני לא ממש

פעם ראשונה שאני משתפת בעניין החלומות בנושא זה על דברים אחרים אני לא שותקת, יש לי מה להגיד סיפרתי כדי לשמוע מה יש לאחרים להגיד כי אני לא ממש מבינה את פשר חלומות אלו כי בהם עלו מושגים של לוחמים וכו' אז זה הפורום לא? ואתה רק מחזק את התהיות שלי שואל לפשר החלומות כפי שאני שאלתי אבל גם זה בסדר אולי יש מישהו שכן רואה דברים אחרת תודה בכל אופן אנדרומדה

אשכר

New member
אני מנחש שלא הבנת את מה שכתבתי

לדעתי הטקסט הזה מדבר ומסביר קצת את מהות הקיום והאדם. לדעתי יש כאן הסבר (חלקי משהו) על איך לחיות ומה כן ומה לא לעשות - בהקשר של ההתמודדויות שהאדם (את) נתקלים בהם בחיים. תוכלי לענות בבקשה על השאלות שלי מההודעה הקודמת? בנוסף, לדעתי אם תדברי במילים מדוייקות ולא תערבבי נושאים, ותכתבי בלי למצוא חן או להסתתר מדעתם של אחרים - אז יהיה לך יותר קל בינך לבין אנשים אחרים להבין מה כתוב פה.

בסדר

למה אני נמצאת שם עדיין? לא יודעת אלו הם החיים שלי, לא יודעת איך לעצור אותם חיה וזהו כמו רוב בני האדם קשה אבל ממשיכים ואין פסול בלרצות בהורים לקשיים ולחוויות/חלומות מה זה לוחמי האור? מושג בלבד כנראה לוחמים בחלקים "שחורים" בנו אז ההפך זה האור, מושג וזהו את המהות כל אחד יבין לעצמו מה זה אומץ? בדיוק כמוך - כך היה בחלום וזהו, אולי אי אפשר להבין ממש כמו המילה אושר תיקון האדם? באמת תעלומה, משפט שראיתי על קלף בחלום קלף שהוגש לי, גדול עלי איך חושך מפרה משהו? אולי אם אתה פוחד או מרגיש רגש שלילי, כל חזרה על הפחד רק מגבירה אותו ומחזקת אותו [מפרה] התרשמות שלי איך מגרשים חושך באור? אולי ע"י מחשבה חיובית נגדית, חושך הכוונה לפחדים ולרגשות קשים [ זהי ההתרשמות מן החלום באותה עט] רקע מיתלוגי אגדות? בהחלט כל אחד מקבל על פי יכולת החיבור שלו סימבוליקה ללא קשר ישיר לנאמר זה לא חדש מה כל אחד אומר? הפרושים המקובלים אין לי משהו חדש לחדש מה?למה?כמה? באיזה הקשר נאמר? נכתב כסלנג מה יש לכם להגיד על החלומות? למה ..כמה ..אתה יודע סלנג לומר את דעתי בפורום אחר, זה לא קשקוש פשוט שם זה משהו אחר וכן זה משהו אחר תחום עניין שונה לחלוטין אני כותבת לפי הרגע, לפי מה שאני קוראת בכמה פורומים, אין לי מה לנסות למצוא חן אני סטנדרטית לחלוטין. משום מה חשבתי שדווקא כאן, יראו מיד את המעבר, מעבר "לפיוט" ולדרך הצגת הדברים, וייגשו למהות ישירות חבל שהתגובות הראשונות שקיבלתי היו ממש לא מסבירות פנים זה בסדר, איך אמרת? אין מה להשתפר הכל כבר מושלם אנדרומדה

הי אנדורמדה ../images/Emo140.gif

אני מציעה לך לקרוא שוב את מה שכתב אשכר בתגובה להודעתך הראשונה בפורום
אני מבהירה - אני לא תוקפת אותך או מבקרת אותך או משהו דומה לזה. אני רק רוצה לאפשר לך קריאה נוספת של הודעתו של אשכר. אנחנו (הרבה בני אדם) כל כך רגילים לשמוע דברים שלא נאמרו, ולהתגונן, ולהגיב למישהו על דברים שהוא בכלל לא אמר או רמז. אני רוצה לאפשר לך להגיע לנקיון ולריפוי של מה שחווית. אם תקראי שוב תראי שבהודעתו הוא שאל: "מעניין הטקסט הזה. מאיפה הבאת אותו?" זה נראה לי כמו הבעת עניין או סקרנות ולא כתקיפה/קנאה. פשוט מהתגובה שלך אליו, נראה שחווית את שאלתו ממש אחרת מהכוונה שלו. לא שאני מתיימרת להבין את כוונתו. אבל הוא בסך הכל שאל "מעניין הטקסט הזה. מאיפה הבאת אותו?" וענית לו על דברים שהוא בכלל לא כתב לך. ענית: "למה זה מוזר?" (הוא לא רשם שזה מוזר) "מה הוא נשמע מופרך?" (הוא בכלל לא רשם זאת) "מה זה נשמע מעניין מדי בכדי לייחסו לאדם "פשוט" מן השורה?" (הוא לא רמז כזה דבר) "לא מאמינה שאני מגלה דבר חדש" (לא צויין בהודעתו כזה דבר) "רגע יש מושג כזה "קנאת לוחמים" (לא היתה בתגובתו קינאה כלשהי) חוויתי את הודעתו כעניין או רצון ללמוד או סקרנות או משהו דומה לזה. האם תוכלי לקרוא שוב את הודעתו ולראות שהוא לא התקיף אותך או אמר את הדברים שהרגשת שהוא אומר?

את בסדר את

תודה על הנכונות חשבתי כך כי הרגשתי שהמילה טקסט לא שייכת לעניין, תחושה של משהו מועתק מהיכן שהוא, מה גם שכתבתי פתיח אליו שבחלומות זה מה שקיבלתי, אז "מאיפה הבאת אותו" רמז על כך שהוא ספקטי, שזה בסדר רק שיש דרך אחרת לברר דברים. בעניין הקנאה בטל ומבוטל, כתבתי שזה מה שעובר לי מראש מיידית, לא היו לי מחשבות שניות על כך, קטונתי. וגם ביקשתי לחוות דעה עניינית ללא קשר למקור ובתשובה השניה, בהחלט הרגשתי זלזול והתנצחות אולי ללא כוונה, אבל זה בהחלט יצא מן השורות, כנראה בגלל הסגנון לדבריו. וכמובן שגם לי יש שמיעה "קריאה" סלקטיבית שבאה לידי ביטוי כאן, בכנות אני מודה בזה אז תודה לך על הריכוך ותודה לו על מי שהוא. אנדרומדה

../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

זה שהצלחת לקרוא את זה שוב ולהיפתח, מראה על הייחוד שבך. זה לא מובן מאליו להצליח לעשות את מה שעשית, ולהיפתח!
נ.ב. גם אותי עניין בהתחלה מאיפה הטקסט. לא בגלל סקפטיות, אלא עניין אותי אם קיבלת בתקשור, או דרך חלום, או באמצעי אחר. זה ממש עניין נטו מאיזה מקור הצלחת להתחבר למידע הזה

כתבתי טקסט בגלל שקראתי בהודעה

שלך את המילה הזו
היה אמור להיות רשום: נ.ב. גם אותי עניין בהתחלה מאיפה המידע. לא בגלל סקפטיות, אלא עניין אותי אם קיבלת בתקשור, או דרך חלום, או באמצעי אחר. זה ממש עניין נטו מאיזה מקור הצלחת להתחבר למידע הזה

fire snake

New member
גאוות לוחמי האור עטורי הקישוטים?

לחימה זה עסק הרבה יותר מלוכלך מזה, והרבה פחות פיוטי.

אני לא רואה סתירה

המציאות היום יומית בהחלט עסק מלוכלך זוהי הלחימה לא? אין רע בגאוות ההשגים הנפת דגל הקושי והסבל גם לה יש מקום זה מה שקראתי בקישור מפורום זה " לוחמים לומדים לסגל לעצמם סבלנות חסרת גבולות; התנהגות: לוחמים לומדים לאלתר עד אין סוף – הם מלכי האלתורום זה:" אולי פיוטים הם דרך של סובלנות ואילתור? אין זה מעיד על רמות הלכלוך או הקושי זה מעיד על אופי האדם ואישיותו אנדרומדה

עכשיו זה יותר מובן לי

מנהלת הפורום עזרה לי בזה, מפתיח שלה: "למה נראה לכם שדווקא בפורום הזה, פורום שעוסק בדרך אל החופש יש הכי הרבה אגו ונסיון להראות שהם לא בסדר כי רק אני מבין את זה הכי טוב או משהו כזה......" באמת באתי ברצון לחלוק כדי להבין יותר מאנשים שאמורים להבין במהות ולא בעטיפה הבנת המהות, זה לא להסכים עם הדרך שלי, לא חייב, אבל לראות אותה באופן לא סוביקטיבי, אפשר גם אפשר, כפי הנראה טעיתי: זה מעניין - אבל זה לא את זה פיוטי מדי - אז זה לא האמת זה א ב ג - לא נראה לי, הייתי משנה, לא מכיר בזה הסגנון שלך? - לא טוב, דרוש שינוי בקיצור, חוסר אמון בדרך של האחר. אם זה לא מוכר לי, במחשבה בתחושות אז זה לא זה למה שהדרך תהיה כמו של כולם - היא לא יכולה להיות כזו, יש לך את שלך, אחד "בלכלוך", שני בהגיון שלישי ברגש....כולל ההתמודדות איתה. השקפות עולם זה לא חותמת ברזל - הן יכולות להשתנות במהלך הדרך, מותר העולם לא יפול. לא כולם באותו קצב בתהליך - אין טעם להכות השקפה בהשקפה תאוריה בתאוריה. כנראה זה קשה לנהל לחימה נגד תבניות חשיבה מקובעות שהם שלך - יותר קל להילחם בתבניות של אחרים. יחד עם זאת שיהיה מה זה באמת משנה? כלום גם ככה על פי רוב, השקפות העולם הן בעיקר תפאורה בתכלס, הדרך יותר חזקה מן ההשקפות, לדעתי. בהצלחה לכולם באשר הם

אשכר

New member
אנדרומדה היקרה

בעניין הדיון באתר הזה, יש לי כמה תשובות והערות: 1. ההודעה שכתבת מעניינת מאד, ואת הראשונה שבאה לכאן כבר הרבה זמן שמושכת את תשומת ליבי. 2. אני כותב הודעות באופן ישיר מאד, ובלי גינוני טקס, ולכן יש אנשים שחושבים שאני תוקפני או מזלזל. אני מציע לך להתייחס לתוכן של מה שאני כותב ולא לצורה. 3. ההודעות שאת כותבת הן פיוטיות, סימבוליות, ועם טקסיות מסויימת. בגלל ההבדלים של הסגנון שלך ושלי, קשה לנו להבין אחד את השניה. האם תדעי להשתתף איתי בכתיבת הפורום למרות ההבדלים בינינו? 4. קשה לי להתייחס למה שאת כותבת כאשר את לא יודעת בעצמך מה את כותבת. אבל למרות הקושי אני עושה את זה! אני מציע לך לקרוא קצת על 4 ההסכמות באתר ה"בן-דוד" של האתר הזה: הודעת המנהלת הכניסה לפורום

אשכר..

באם ההודעה משכה את תשומת ליבך, אז תודה זה מרגיש לא בד. כתיבה באופן ישיר היא מבורכת ומקובלת, איך את רוצה שאני אתייחס למילה קשקשנית גדולה? בתור ישירות למה? ההודעות שכתבתי כאן הן בהחלט בסגנון שונה, ורק כי זו הפעם הראשונה שאני מדברת על כך, זה היה לי קל יותר וזהו, כשהמוזה רועמת, הבהירות שותקת [ כך יצא לפחות הפעם] אני בהחלט יכולה להתנסח בייתר דיוק וללא טקסיות. אני חושבת שאני בהחלט ידעתי על מה כתבתי ומה רציתי רק שלא היה זה באופן ברור לך ומה אני אגיד על המאמץ שלך להגיב ולבהר? שזה לא יחזור על עצמו, אשתדל להמנע מפיוטיות, שבחיי המילה הזו לבדה, מצחיקה אותי, בהמשך אני אכתוב לך על שאלה ששאלת אותי בקשר למשפט "תיקון האדם הוא לחיות בצל מחשבתו" ונראה מה יעלה מכך. אנדרומדה

fire snake

New member
ניסיתי לומר-אני לא רואה שום צד מעשי

מעבר לפיוט ולהתקשטות בטקסט הזה. מה התוכן? מהי הדרך? שרביט וכתר מסמלים מה?

ראית נכון

שלום גם לך ראית נכון, לא נכתב שם על עשייה גשמית. אלו הם הבהרות שניתנו לי בעקבות מעשיים או חוויות שקרו לי, זה לא ניתן בחלום אחד, אם זה היה הרושם. לא כתבתי זאת כדי להעביר מסר או תובנות לאחרים, חשבתי שיש עוד שעוברים או מזהים. לדוגמא ממה שכתבתי כאשר היה לי קשה - אמר שאני לא לבד כאשר שאלתי למה - אמר שהצהרתי הצהרה ואין דרך חזרה, זה המסע שבחרתי בו כאשר ביקרו אותי על הבחירות שלי - אמר שהבחירה שלי היא אמיצה . כאשר צצו פחדים בדרך - אמר שהמפגש עם הפחדים הם אומץ ולא תבוסה הוא אמר שכאשר אדם עובר דרך משמעותית, הוא מתחבר ליכולות שישנן בו, יכולות שאין לראותן ולכן, דרך סמלים שבני אדם מכירים, ניתן להבין יותר. כל אחד לפי מה שהוא מתחבר. שרביט - חיבור ליכולת הוצאה לפועל של כישורים אנרגטיים, כמו השרביט של קוסם או פיה, דוגמא כן, האדם התחבר ליכולת מסויימת שהייתה בו. כתר - מסמל חוכמה, החכמה שהיא לא מן ההגיון, כך לפחות הבנתי. מהי הדרך את שואלת? כמספר האנשים כך מספר הדרכים. שאלתי פעם מהי הדרך שלי, הוא ענה שאני כבר הולכת בה, אני יוצרת אותה כל יום ושאני זו שצריכה לענות על השאלה הזו. אני כתבתי קצת על חלק מן הדרך האישית שלי מכמה מהתגובות כאן. אולי עכשיו זה מובן יותר אש - נחש, בחרת לך כינוי חזק ביותר.

מעניין ../images/Emo45.gif

הז נשמע כמו תקשור עם מקור גבוה. (אולי אני טועה כמובן, אבל כך זה נשמע). זו יישות שאת מתקשרת איתה בזמן שינה? או שאת מקבלת את המידע ביום-יום, כשאת ערה?

שלום גם לך

אינני מבינה ממש בנושא תקשורים אין לי מה להגיד "עליה" על היישות, השיחה שנהלתי עימה בקשר לזהותה, נעשתה בחלום כך שאין לי דרך לדעת בוודאות, למרות התחושה שלי שזהו משהו חיצוני לי, אין מניעה שזו אני. ביום יום אני בהחלט מרגישה "אותה" כולל תובנות מסויימות שכשאני מדברת עליהן, אומרים לי שאני ממציאה או איפה קראתי את זה. אז אני נמנעת מדבר על זה כי אני לא אוהבת התנצחיות, לכי תסבירי שלא הכל עובר דרך מסננת ההגיון האנושי אני לא מפתחת את העניין איתה כי לי אין תהיות לגביה, זה יישנו וזהו, "הטקסט" איננו המטרה, לא חשבתי להביא תובנות שכאילו קיבלתי בשביל להעביר, לא חושבת שאני מחדשת דבר הדרך שבה כתבתי, היא כמובן בערות והיא דרך בטוי מסויימת שיש בי, אם דרך ביטוי זו היא בתקשור? לא יודעת. עברתי דברים בחיים, ומה "שהוא אמר לי" היה קשור לחוויות אלו, וחשבתי שאולי בפורום זה, דברים אלו יובהרו לי יותר, לא באתי ללמד אף אחד שום חידוש, הכל כבר ידוע, לא מכירה אדם שממציא חדש או מגלה תגליות, כולם רק חושפים אמיתות שכבר ישנן - וזה כשלעצמו -כישרון רב מעלה כן, אבל הכל כבר קיים. אני קופצת אליך לאתר שלך
אנדרומדה

למעלה